Experimenterade lite idag

Med fräna ögonskuggor och strössel på läpparna. På onsdag ska jag fota Elina och jag kände för att vara lite extra kreativ, hehe. Kommer nog bli superkul, har lite fler idéer också, så det kan ju bli spännande det här. Har ni några förslag så hör av er!
-
-
Förhoppningsvis blir Elina lite sötare ;)

Känslan

när man har bakat en kaka till efterrätt, fått middagen klar i tid, dukat fint och tänt ljus och sen får höra att ingen tänker äta med dig ändå.. Tråkigt. Ska nog äta upp efterätten själv. fast Tea och Jänta kan också få smaka..
Tröstar mig med att det kommer främmande sen i form av Jesper Wallin, som jag ska försöka roa med lite jakt. Blir skoj det! :)
-
-
Jesper gillar inte min kamera, men om jag är smidig kanske jag får en bild! :)

Hundsläppx2 och gofika på det, det är härligt med lov!

Har haft en skön dag idag. Imorse for jag, Hampus och Henrik ut med Tramsa. Sen for Hampus hem och Henrik åkte och meka skoter. Så då tog jag medd Tea och släppte henne här uppe i skogen, trivsamt. Nu har jag precis mysfikat lite i soffan. Blev väldigt trött när jag satte mig ner, så jag ska väl bara ta det lugnt tills dom andra kommer hem :)
-

Bror är nöjd, huset är lugnt.

Och jag funderar på om jag ska baka muffins.
-
-
Med strössel på kanske?

Älgjakt och fågelfotografering

Hej på er alla glada jägare, och Tove! Imorse drog jag som skrivet ut i skogen på älgjakt. Fick gå med pappa och Jänta idag, branog skönt att inte behöva sitta och frysa :D Och branog mycket roligare än att sitta och posta.
Det första Jänta gjorde, i alla sin iver, var att ta upp en räv!? Då vart jag sinnu, men det är ju svårt att inte skratta när det kommer en räv på tio meter och Jänta studsande efter. Hon tog i alla fall upp älg två gånger efter det, så det var väl inte så tokigt, en gång var nära oss, så då var det lite spännande! Dagen avslutade vi vid en gammal slaktplats som Jänta tyckte smaka bra.
Nu ska jag gå och duscha bort all svett som forsade när vi gick p åde halvfrysta myrarna. Och värma mig lite. Var ut och fotadr i fågelträdet, och det var ju inte så varmt! Vi hörs :)
-
-
Det var ju nästan omöjligt att ta kort på dom, när dom väl satte sig satt dom i en sekund, max.

Hundar, morden, goudis och te!

Det är skönt att vara hemma. Riktig middag och hund överallt. Sitter och kollar på morden i midsommer med godis och en kopp te nu. Riktigt mysigt! Imorgon blir det älgjakt och mys i skogen.
-
-
Nu är det slut på reklamen!

Sköning


Toppenkväll igår och nu är det lov!

Hade jättekul igår! Vi var hos Tove först, sen gick vi på o'learys och dansade oss svettiga, det var branog varmt.
Nu har jag precis varit på blåsan och köpt gofika, kände att det kanske var dags att äta, haha. Sov rätt länge, tillräckligt länge för att nacken ska va helt störd i huvet när man vaknar.
Igårkväll någon gång slog det mig att det är ju faktiskt lov nu, hur skönt är inte det!? Längtar hem nu. Men kan inte åka hem än för Hampus gör högskoleprovet till halv fyra typ. Jag borde egentligen börja packa, men jag orkar inte det, kanske snart..
Jag hade inte med mig någon kamera igår, tro det eller ej. Men någon annan kanske lägger upp något jag kan sno senare, heheh. Kommer ta massa bilder på lovet :)

Ha en bra kväll mina vänner!

-
Bjuder på en skön låt, så hörs vi!

Halloweenfezt

Efter skolan idag ska jag hem och byta kläder och sminka mig, till pumpkin. Seen går jag och Kristina ner till Tovan och äter och fixar innan det kommer flera mysfolk. Kommer nog bli en kulig kväll! :)

Jag undrar jag

-
Ibland undrar jag om Jänta också saknar Joppe ibland. Eller om hundar inte tänker så?

Ny ljuslykta och sura tanter

Idag på skolan gjorde jag, på ett ungefär, ingenting. Lyssnade på en konsert, det var ju kanske vettigt, men resten av tiden satt jag bara av.
Efter skolan gick jag och Tove på dollar och fixade grejs. Självklart hittade jag en ny ljuslykta också, haha. Man kan väl inte ha för många i dessa tider?!
Ikväll har jag varit på informationsmöte, det var ju en upplevelse kan man säga. Det var mest onödig fakta och sura tanters kommentarer. Det kanske var jag, Hampus och en till som var under femtio, eller sextio? Kände mig lite konstig. Men nu har jag ju varit på det.
Och hörrni, imorgon är det freedag!
-
-
Tror inte att det går ha för många ljuslyktor? Ljus är ju bland det mysigaste som finns.

Smulor i ärmarna och kinesögon

Ojojoj, så jobbigt det kunde vara att lämna sängen imorse! Och inte fanns det något att ha på sig i garderoben, så jag får gå naken idag.. Nej, okej, nu ljuger jag. Sitter och äter frukost nu och ska snart gå på skolan för att jobba med klasskonserten. Och sen slutar jag förhoppningsvis tidigare idag, skulle vara riiktigt skönt att slippa världens längsta håltimme mitt på dagen. Jag och Tove måste fixa lite grejs till imorgon, då blir det hur kul som helst!
-
-
Mina ögon känns som två streck, men det lär ju ordna till sig! Pusshej

Tove, I löv jo to.

Jag överlevde både pa-redovisning och ensemblekonsert idag. Samt elaka blickar och kommentarer från Tove, hon gillar inte mig den sötan. Men livet går vidare utan henne, nej, faktiskt inte. Du kan ju vara tacksam över den tjänst jag faktiskt gjorde dig ikväll!
När jag kom hem till lägenheten var det förfest, kuljul. Vart sugen på att följa, men inte så kul att gå ut med Hampus klasskompisar kanske? Känns ju lite knas.
Sen är jag så sjukligt trött, så jag hade nog inte orkat ändå. Lika bra att gå och lägga sig! Och vänta på att Hampus ska komma hem och krypa ner bredvid mig.
-
-
Godnatt mina vänner! MVH. Flur-håret.

Om ni har lite att göra ikväll,

kan ni ju komma på tingan klockan halv sju (tror jag), och kolla på våran ensemblekonsert. Jag står mest och är oviktig, men ni kan ju komma och kika på dom mer viktiga!
Finns en risk att jag säckat ihop innan konserten hinner börja, men jag jobbar på att överleva.
Är hemma på håltimman nu och dricker kaffe, lär ju göra susen!
Nu måste jag kila, ska på teater om en halvtimme.
Puss och hej leverpastej!

Förbereder inför lov-sysslor!

Håller som sagt på att framkalla lite bilder, som jag tänkte fixa med på lovet. Och idag köpte jag hjärt-strössel som jag kan använda när jag ska baka roliga muffins. Kuligt va? Sen ska jag ju såklart jaga, fota, äta och mysa också :)
-
-
Ska bli sjuuuuukt skönt med lov!

Tråkig dag slutade med toppenkväll!

Efter en riktig gomiddag åkte jag och Hampus på lillänge och skaffade garn till min mor.
Sen for vi till lillsjön och sprang. Branog rädd jag var när jag sprang i skogen utan belysning!! Höua. Men det gick ju lite fortare då iaf.
Sen for vi på Willys och handlade go-fika. Nu ska jag skriva ner lite stödord till imorgon och fixa lite bilder. Och kaaaanske, om jag har varit duktig.. Ska jag tjuvsmaka glöggen som jag och Hampus köpte på Willys, vi vart ju tvungen!
-
-
Saknar mitt hjärta, men snart är det lov, och då kan vi jagajagajaga!

Bo på zoo, bo på zoo, bo på zoo zoo zoo

Kanske det är dags att krypa ur pyamasen och sätta på sig kläder? Det är ju snart middag..
Det enda vettiga jag fått gjort idag är att börja framkalla bilder till min "slakteri-tavla", som förhoppningsvis kan bli en del av mitt pa också. Jag ska göra en stor tavla till slakteriet med bilder jag tagit under jakten, känns ju bra att dom kommer till någon nytta, och att andra också kan titta på bilderna :)
-
-
Den finaste bilden från jakten? Ja, kanske ;)

Lej Pyamaschey

Mitt huvud är ju lite knas, men mindre knas än imorse. Det är ju bra. Ska dricka massor hela dagen och bara ta det lugge, för imorgon måste jag vara pigg, då är det pa-redovisning och ensemblekonsert.
-
-
Ganska lej pyamaschey
-
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1496904/hannaevevelinaa?claim=8sn6qq67rpy">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Om jag säger såhär;

Godnatt!

Do you speak English? If your answer is yes, do my homework, please.

Jag tog mig hela två varv runt lillsjön och hem, duktigt va? Men piggare blev jag inte. När jag kom hem var huvudvärken tillbaka och jag var tröttare och surare än någonsin, tyckte Hampus.. Jag antar att det är för att jag inte sovit något inatt. Varken alvedon eller sängen hjälpte mot huvudvärken igår. Runt klockan halv tre inatt tror jag att jag somnade, eller deckade kanske? Blir nog sängen riktigt tidigt ikväll! Men först måste jag göra engelskaläxan tills imorgon, znark.
-
-
Kanske fick för lite friskluft i helgen?

Lite dålig uppdatering här på bloggen

Ska släpa mig iväg på en långpromenad nu, efter världens jobbigaste natt och seg skoldag. Hopppas att det piggar upp mer än nålen jag fick instucken i handen på hälsan idag. Den gav mest bara smärta den.
-
-
Proviva är grejer. Höpphöpp. Hej!

Vad hände igår?

Vi åt massor, och då menar jag massor, höll seriöst på att avlida. Sen gjorde vi charader och spelade och sjöng tills vi inte kunde hålla ögonen öppna.
Imorse när jag vaknade kändes det som att jag var bakis, fast jag inte druckit någonting, mycket konstigt. Ligger i lägenheten nu och känner mig fortfarande inte pigg. Ska starta en film nu och krypa ner under täcket nu, orkar inget annat.
Önskar att jag var hemma nu, så att jag kunde pussa på Tramsa och Jänta som har varit duktiga idag.. Menmen.
-
-
En bild på Elin och Tove från igår. Fler bilder kommer sen :)

Hej mina vänner

Igår hade vi det bara trivsamt och mysigt. Det brukar ju bli så med bästa sällskapet! Följde med till Krokom sen och sov där inatt, hur grett som helst. Nu sitter jag i lägenheten och äter godis och väntar på att klockan ska bli kvart över två, för då går bussen mot Kristina. Superkanon!
-

Popcoorn


Oh, fredag!

Äntligen fredag! Känns alltid lika bra. Efter skolan åker jag hem till Stenmyrudden. Måste åka och hämta ut ett icakort sen ska vi fira mor :) Sen får jag se hur jag ska ta mig in till stan, och Hammarstrand på lördag. Känner mig lite småstressad.. Ovanligt va? Men jag tror att det kommer bli en toppenhelg!
Ska gå och sjunga natural woman nu, kan ju bli kul, säkerligen.
-
-
Fyra av fem toasters! Kanonkul! Och en tjock skev tumme på det.

Torsdag = Snart fredag!

Denna dag har jag typ varit allmänt lej skolan. Har fått spela musik hela dagen, men ibland är inte det heller kul. Efter skolan gick jag och Tovan ner på stan för att födelsedagsfixa lite.
Mycket födelsedagar nu! Mor fyllde år igår så vi ska fira henne imorgon, Emma fyller år idag och Kicki fyller år på lördag. På lördag ska jag för första gången i mitt liv få besöka Södra Halån, spännande bilr det! Vi ska mysa och pysa och baka pizza i bakugnen, mycket mera vet jag inte. Förutom att det kommer bli ett himla tjorv att ta sig till denna plats.. Men det löser sig!
Nu funderar jag på att ta ett bad och sedan mysa ner mig i soffan med stickningen, känske.
-
-
Hittade lite grejer själv med. Fjäderörhängen och en tofs-grejimojj. Kan ju vara bra när man har en dålig hårdag liksom! :)


Lite kärlek

Det här möttes Hampus av när han kom hem idag, hihi. Bakade muffins när jag gick hem på håltimman :)
-

Thinking of you

-
I wish that I was looking into your eyes.

Det bor ett knasigt monster i skogen


Och så var det ju det här med klädsel inför halloween!

-
Vad tror ni om den här outfiten? Skulle den passa mig? Eller är jag lite to fat?

Vad vore väl en kväll med kompisar?

Jag sitter ju här med min pa-bok, som jag inte skrivit i på flera veckor. Men jobbat, det har jag faktiskt gjort! Synd bara att jag inte riktigt kommer ihåg vad jag har jobbat med, heh. Nästa vecka ska vi ha en delredovisning, konstigt. Det kändes ju så avlägset för några veckor sedan!
Blev iaf ingen krog, kändes ej lämpligt!
-
-
En mogen bild på mig. Beskriver typ mitt humör.

Vad är det för en dag

Kul det är när man måste gå ner på Wargen i kissochbajsväder, och sen upp också dessutom. Jobbigt liv alltså. Meen, en kopp te värmer bra efteråt. Ska snart gå på skolan och ha en eftermiddag innehållande; Samhälle, teater, ensemble och musikarmys. Om jag inte är död sen följer jag med ut, ma får si! Ska iaf äta korvstroganoff till middag först! Just so you know.
-
-
Idag fyller min bästa mor år, en grattiskram till henne!

Frida

Lite snällare, lite roligare, lite sötare, lite bättre. Pusspusspuss o puss på dig! Krya nu min vän <3
-

En tisdag i oktober

Imorse på samhällen, då kändes det som att jag gick på högstadiet igen! 98 poäng av 98 möjliga på samhällsprovet. Men när man kom på engelskan senare fick man ju genast veta vad man hade blivit.. Efter skolan gick jag och Kristina ner på vedan och fikade lite, mumsmums. Anna kom förbi en sväng också, och kanske blir det utgång imorgon? Om jag orkar och hittar någon att gå hem med, haha. Vågar verkligen inte gå ensam i stan på natten, så är det när man kommer från skodjen!
Efter fikat lämnade kristina mig och jag gick runt på stan och kikade. Som om det inte var nog att två av mina jeans gick sönder förra veckan, gick min väska sönder och for rätt ner i golvet, tror ni jag vart snopen? Branog. Jag bara gick och så ramla väskan av.. Så efter att ha köpt nya jeans gick jag och köpte mig en väska också. Det blev en mörkbrun den här gången :)
Hittade också vaxremsor lite billigare på hm, var ju tvungen att testa. Men jag kan ju inte säga att det var kul direkt. Tror att jag tar och pluggar pa istället!
-
-
En kossa kan ju få piffa till detta inlägg. Jag tycker att kossor är fulsöta jag. Kantiga och beniga, men ändå söta liksom. Har ni någon åsikt?

Usch vad hemskt höstigt det blev

Imorse var det mörkt ute när jag vaknade, kändes som jag skulle upp mitt i nattten. Och nu när jag kollar ut blåser det som attan. Lite opepp man blir på att gå ut! Men sånt är livet, heh. Ha en bra dag mina vänner!
-
-
Får hoppas att min kopp te värmer mig ända till skolan!

Minus blev till plus

Anna och Maria gjorde denna tråkdag till en bra dag. Nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen och sätta på tvn där, och läsa lite engelska. Mysigt ha? Börjar tidigt imorgon så jag måste somna i tid. Och inatt ska jag inte drömma sånna hemska drömmar som jag drömde inatt. Var helt slut när jag vaknade, haha.
-
-
Måste väl gratulera min kar, även om det är orättvist... Han sköt två älgar idag, huskun kär je har! Puss på dig.

Lilla stora magen

Min mage var inte vad den borde vara imorse, så jag satte mig i soffan med stickningen istället för att gå på skolan. Men det känns i alla fall bättre nu, tur det! Var branog rädd att jag hade fått någon magsjuka. Har antagligen bara ätit något dumt. Men nu ska jag inte sitta och klaga. Hoppas att ni mår bra! :)
-

Tjejen som alltid sprider glädje


Stackars mig

Min tumme är cuttad och min mage strejkar.
Godnatt!

Kamsåsmyren en fin höstmorgon


Ännu en toppendag

Det är oftast jobbigt på morgonen, det tar emot att kliva upp när sängen är så varm och skön. Men när man sitter i bilen på väg mot skogen i soluppgången, då känns det ju alltid hur bra som helst! Speciellt när det har varit så fint väder som det varit i helgen. Idag dissade jag älgjakten och for ut med Tramsa och Henrik istället. Vi fikade och Tramsa drev, inte klockrent men bättre än de senaste gångerna tyckte jag.
Eftersom jag inte var med på älgjakten så sköt dom självklart två älgar, oväntat, inte. Så när vi kom hem var jag ute i slakteriet och stöka på med älgjägarna.
Nu åker vi snart till stan, och jag vill inte. Kommer vara själv i lägenheten också, eftersom Hampus ska vara hemma och jaga älg. Men jag får väl hitt på nå.
-
-
Lite bilder från idag. Ska lägga upp fler bilder från myren sen, det var så sjukt fint där imorse!

It's a beautiful day, beautiful day, beautiful daaaaaay!

Har haft en toppendag ute i skogen :) Först var det älgjakt och sen blev det svampplockning. Vädret har varit hur kanon som helst, grettgrutt. Ikväll har Stina varit här på stick-junta, vi är mogen vi, haha. Imorgon blir det skogen igen, hoppas på finvere då med. Höres!
-

We went out for a walk

Jäklar vad kallt det börjar bli ute! Var ganska varmt i stan idag, men nu när jag var ut med Jänta för en stund sen höll jag på att frysa ihjäl, höua. Men det är ju mysigt också, på sitt sätt, att det snart är vinter. Hoppas typ att det kommer snö i helgen som stannar, så att jag kan fota den första snön som lägger sig :)
-
-
Skönt att vara hemma. Friskluft i mitt hjärta!

Happy face


Estetare, lite fetare!

Sitter och över på sångläxan för fulla muggar, halsen är dock inte grej, så det går inte så bra. Religionsprovet lär ju gå sådär, känns som att jag måste ha tur med frågorna om det ska gå bra. Slutar senare idag för vi ska ta skolkort, alltid lika roligt. Nja, men i år blir det ju roligare när man inte behöver satsa på att vara snygg, utan satsa på att vara tjock istället! Grettansgrettans. Sen blir det hemfärd och en helg fylld med jakt, foto, hundar, mat och lite stickning kanske? Blir ju toppen.
-
-
Ja, jag lär väl köra på något i den här stilen. Snyggt ha?

"Ja ska bli hora jag"

Hahahah!
-

Tove Laurin, en storjägare?

Här kommer bilder från i lördags, när jag och Tove var ute i skogen. Om ni undrar vad vi gör på bilden typ i mitten.. Vi var tvugna att putta bilen, för den startade inte, hah. Dock orkade vi inte det själva så vi fick ringa på hjälp.
-
-
Om ni undrar varför Tramsa ser så nöjd ut så är det nog för att hon skällde på björn en sväng. Cooling! :)

Du Hanna, Jag pluggar!

Nästan..

Kvällen räddades

En tripp till Blåsan, go-fika, en ipren och ett djupt andetag räddade denna kväll. Är klar med frågorna nu iaf, tjiho! Synd att jag har en massa andra grejer att göra också. Typ skriva om röd solhatt, engelska, träna på gitarrläxan, sångläxan och lära mig det jag nyss skrivit!
-
-
Ursäkta för alla  tråkiga bilder, hellre lite tråkiga än inga alls! Men i helgen, då fylls bildförådet på igen :)

Sing for you


Herre gud vad trött jag är!

Sitter och pluggar religion, typ? Har försökt sen jag kom hem, men huvudet gör ont och ögonen vill helst inte hålla sig öppna. Jobbig känsla när man vet att man måste plugga! Skippade ju krogen med mina vänner för att plugga, och sen orkar jag inget ändå.. Men jag ska försöka göra klart frågorna och sen lägga mig, vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det bara är en jobbig vecka.
-
-
Te och Tracy Chapman hjälper mig.

Frukost i mitt hjärta

Långfil, prickigkorvmacka, proviva och te. MUMMS. Älskar frukost.
Idag är en ganska jobbig dag, och jag hade hellre stannat kvar i sängen. Har haft ont i huvudet två dagar nu när jag vaknat, inte kul. Meeenmen. Ska gå ner på wargen först, sen är det prov, låtsasprov, ensemble och konsert. Det är typ roligt att man får gå på konsert gratis på skolan och så, men när det är på resurstiden som slutar mitt i natten blir man ju lej.
-
-
Börjar faktiskt längta till vintern. Nu när hösten ändå är så kall är det tusen gånger bättre med snö i kylan!

Men grett Sverigeeee!!

Var branog nervös sista kvarten! Men det gick ju bra, riktigt sköj. Det brukar oftast gå dåligt när jag kollar ;)
-
-
Kossan slickar hellre snor än äter mammas gräs. Bara så ni vet.

Det kliade i kamerafingrarna

Dricker kaffelatte och chillar med plugget. Eller ja, strax efter att jag tog bilden på kaffet osm kokade, kokade det över. Och pluggpapperena höll jag på att elda upp.. Myser också i min nya fleecetröja, ja mor, jag köpte en likadan som dig, den var ju så skön! Här kommer bilder som är tagna "bäre för oskull" :)
-

Krokig cykeltur och hungrig vargmage

Ja, det kan ni ju fundera på. För det fick jag göra på engelskan, som jag fick åka till på Kristinas cykel. Måste ha sett lagomt påverkad ut när vi åkte ner, gick ju inte rakt, men ner kom vi! Nu är jag hemma i lägnheten och ska väl snart värma på mat. Jag är hungrig som en varg! Skolans slempannkaka överlever man inte länge på.
Ikväll blir det pluggpluggplugg. Jag måste låta som världens tråkigaste människa! Men den här veckan var det mycket. Prov imorgon och på fredag, och diverse andra uppgifter.. Men på fredag blir det ju helg! :)
-
-
Läxor får en ju att känna såhär! ZnArK.

Jag tog mig ut, heja mig!

Jorå, det var ju ganska tråkigt att plugga. Så jag tog mig en springis, typ. Fick med mig Hampus, och då tycker jag mest att det är jobbigt eftersom jag vet att han är mycket bättre än mig. Ger upp innan jag försökt hänga på han typ, haha. Men friskluft fick jag och det kändes i bäna. Tar jag mig ut någon fler gång? Det återstår att se!
Nu blir det lite mer plugg, sköndusch, kvällsfika och sen sängen! Börjar tidigt imorgon, blö.
Och idag var det verkligen tur att min cykel inte var en häst, då hade det varit synd om den. Höua, blir ju ledsen bara av att tänka på det :( Heh.
-
-
Tove Laurin, du är så söt och fin!

Helt okej jättebra måndag

Hade gitarr på förmiddagen idag, sen gick jag hem och jobbade på hälsan. Vi hade hemarbetslektion, rätt skönt att sitta hemma och dricka te och skriva istället för att vara på skolan och lyssna! När Hanna hade slutat följde jag med henne ner på stan och köpte mig en kofta som jag kikat på ett tag. Sen bjöd jag min pojkvän på mat, han behövde lite gull i höstkylan tror jag :)
Nu sitter jag och pluggar tråkengelska. Men jag måste erkänna att det är roligare med engelska nu, när jag slipper vår förra lärare. Hon var ju s.ä.m.s.t, tyckte jag iaf. Ska försöka hinna med en springrunda också, men då måste jag nog snabba på..
-
-
En till bild på Tovan, så fin så! Om ni känner för att bli fotade av mig själva, säg till! I need you.

Springtur i kylan och fika i värmen

När vi kom in till staden åkte vi och handlade på Willys. När jag hade packat upp släpade jag mig ut på en springtur. det tog emot ska jag säga, kyligare väder liksom! Men när man springer håller man värmen och det är så himla skönt att komma hem och duscha och fika gofika sen, älskar't. Knäckebröd, äpple, nötter och te. Godare!? Nej. Kletade in hårinpackning till min torra hårbotten också. Och frestade sötsuget med en chokladluktande ansiktsmask. Ska försöka plugga lite nu innan jag hoppar ner i sängen och värmer mig på Hampus.
Imorgon har jag sovmorgon till halv elva, och lektion till elva. Branog skön dag, och lite onödig.
-
-
Hoppas att ni är glada och taggade på en ny vecka allihopa :)

Så var helgen över

Har haft en supermysig helg, trots världens kallaste väder! Igår var vi som skrivet ute och jagade. Vart lite spännande ett tag, men jag tror inte att Tove var lika impad som mig över att drevet kom nära ;) På kvällen åkte vi till Hampus och spelade spel med Pär, Tobbe och rebecka, triv. Vi pluggade igår också, asbra! :)
Idag har vi sovit, lekt med hundarna, burit mammas förbaskade blommor, ätit, kollat på tv och frusit.
-
Tove ställde upp som modell till mitt pa igår också, himla snällt och fint!
-
-
Det spelar ingen roll vad du säger SötTove, jag blir för glad av den här bilden!

Än så länge lever djuren

Det blev "perflucking" när vi kom hem, sköj. Fick iaf middag och blåbärskräm hos mommen sen, det var ju gott! Sen for ma på bua och handla goudis som vi sitter och smaskar på nu. Imorgon blir det jakt, så vi måste nog gå och lägga oss nu snart. Ska lära Tove att jaga ja!
-
Fick klappa lite på djuren också, hoho.
-


Kallare lägenhet!

Ååhh, sitter framför tvn och väntar på Hampus nu, som aldrig verkar komma. Det blåser in genom dörren i vardagsrummet, så jag håller på att frysa ihjäl. Sitter med huvtröja, halsduk, tjockstrumpor och två filtar.. Hoppas att vi kan åka snart, fast det verkar som att vi ska hem och plocka pärer, haha.
När jag sa det till Tove berättade hon att en gång när hon kom till en kompis hade hon bara fått plocka pärer, hoppas det inte blir så den här gången ;)
-
-
Hopppas ni har det varmt och skönt!

Nu är det äntligen ferdag

Hej! Sett att jag bytt header? Kände för en höstig, ni när det snart kommer snö, haha. Sitter och äter  minifrukost nu. Filen min hade frysit och brödet jag bakade vart ju inte så bra.... Men te blir det ju aldrig fel på!
Ska på skolan och prata projektarbete och ha sång nu, sköj! Sen tar jag med Tove hem till Stenmyrudden, världens bästa ände kanske?
Lär ju bli branog med bilder, tänkte ta massa kort på Tove och lägga upp på baaara henne, bara för att hon tycker att det är så roligt! Nerå, jag skoja. Du kan vara nästan lugn Tove.
-
-
Romantic moment igår i S1

New shoes, bullfika och sällskap med hem!

Efter middagen idag for vi upp på lillänge för att köpa diskmedel. Och är man på lillänge måste man ju gå på skopunkten, tänkte jag! Det slutade med ett par nya skor. Typ kängor med rejäl klack, grejt.
Sen kom Henrik och Martin hit och fikade bullar, trivsamt.
Imorgon är det fredag och då ska Tove följa med mig hem till skogen, wieho! Får väl se vad vi hittar på, finns ju ganska mycket att välja bland faktiskt :) Förhoppningsvis blir vädret bättre, annars får vi väl plugga, heh.
-
-
Nu ska jag träna på sångläxan. "One and only" med Adele, kuuuligt :)

Black and white for you Hanna

Bilder från ensemblen idag, vi kallar oss "Diffriends". För att vi är olika men ändå vänner, jag var inte med och bestämde det......... Haha, nerå, men det är ju ett fint namn!
-

Är det något fel på mustasch eller?

Under förmiddagen har vi haft redovisning på esvn, min grupp körde backstreet boys, eftersom vi skulle köra något från 90-talet. Vi hade tänkt rätt mycket sceniskt, så vi hade snygga outfits och lite dans. Det gick rätt bra iaf, ahah. Bättre än väntat!
För att se manliga ut hade vi ritat mustasch, och den orkade jag inte ta bort på skolan eftersom jag ändå skulle hem. Tror ni folk kollade konstigt på mig i korridoren eller? Mjo. Och även att jag var tvungen att gå in en extra gång för att jag glömt en sak, haha. Men någon sa faktiskt att den var snygg, så jag tänkte att dom som viskade var nog bara avundsjuka! :)
-
-
Kanske det nya modet?
Aja, mat nu. Sen enseeeemble!

Stor pojke!

Denna kille fyllde ett år igår, himla manligt alltså. Faast, han är ju kastrerad, rätt omanligt. Så han får vara en stor pojke istället :)
-

C-vitamnin eller Kusin-vitamin?

Idag har jag bakat Sveriges mest misslyckade limpor, önskat att min cykel var en häst, sjungit som en mus, bytt profilbild på fejsbok och ätit ballerina kladdkaka så att min mage skriker "JAG HATAR DIG".
Jag har också funderat över Hampus skäggvanor. Han vägrar raka sig, men när jag kommer in och kollar när han sitter läser, har han gjort en hög med skägg som han har ryckt lös under tiden han läst. Hm?
Nu sitter jag och överröstar Hampus dumma fifa-spel med dansband. Tänkte att det skulle få honom att börja dansa istället, eller något. Men nej, det funkar inte.
Nee, men en c-vitamin på det här så fångar ingen förkylning mig.
-
-
Kanske skulle haft mig en dos kusin-vitamin också. Hon har ju en förmåga att pigga upp. Världens bästa Stina!

Om min cykel var en häst,

Skulle den nog ha stegrat imorse när jag och Kristina nästan krockade.
Den skulle antagligen också tycka att jag kratsade hovarna för dåligt.
Och motionerade den aldelles för lite.
Säkert skulle den också tycka att jag gav den för lite kärlek och värme.
Att jag låste fast honom, det skulle han nog heller inte jubla över.
Tur att min cykel inte är en häst!

En ny dag

Det blev en riktig myskväll igår. När pojkarna hade åkt spelade och sjöng jag med Tove. Och åt en extra kanelbulle.. Haha. Det är ju bara kanelbullens dag en gång om året :)
Imorse var sängen väldigt skön. Men jag tog mig upp och ska snart cykla ner på Wargen med Kristina. Lite  jobbigt att ha lektioner där, meen det har ju sina fördelar också. Typ bättre lärare, nära till stan, motion och Anna.
-
Tog bilder igår, kanske lägger upp dom ikväll om jag hinner.
-
-
Typ så här tycker min pappa att jag dricker. Jag skyller på att Maria har lärt mig!

Kanelbullens dag, helt klart värt att fira!

Måste bara få klaga över att dagen igår var kiss&bajs. Mina favvobyxor gick sönder och jag förlorade 75 kronor i spel.
Jaja, idag har varit en bättre dag. Efter middagen bakade jag kanelbullar, eftersom det är kanelbullens dag idag. Det har ni väl inte missat?! Ska snart provsmaka bullarna med Hampus och hans vänner. Sen tror jag att Tovan skulle pallra sig upp också, myspysmys! Plugget ligger och mognar en stund till..
-
-
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1496904/hannaevevelinaa?claim=8sn6qq67rpy">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Jag drömmer drömmar


Dessa bomber som alltid kommer opassande

Först var det bara lite, nu är det hur mycket som helst det myycket. Har fått fyra uppgifter hittills denna vecka. Och jag är tröttare än Tord. Men jag får väl ta och rycka upp mig och inte skjuta upp det!
Konstigt att det ska vara så jobbigt med läxor och prov? Tänk om man hade så bra lärare att man inte behövde sitta hemma och plugga, skulle ju göra livet lite lättare. Eller hur?
-
-
Man kanske skulle ha varit en blomma istället?

Lite sliten men glad ändå

Gårdagskvällen var trivsam! Riktigt trivsam. Massa folk, mat, sång och skratt. Jag och Maria sjöng en sång som vi skrivit, och tyckte var väldigt rolig. Så vi började ju såklart skratta när vi sjöng, men det ordnade ju till sig, haha.
När man ville gå och lägga sig på kvällen, då fick man ju såklart inte det.. Vi sov på övervåningen och kalaset var på nedervåningen, så min kusin Stina som var där nere och partade kom ju såklart upp och berättade vad tråkiga vi var hundra gånger..
Idag har jag hjälpt till med städningen och kollat igenom alla bilder. Tog typ 300 bilder, så det var en del att kolla igenom!
-
-
Några bilder jag tog utomhus innan kalaset, Elina tog den på mig. Fina va? :)

Tårtan är fixad och kläderna packade

Mja, nu ska vi snart åka bort mot bygdegården. Det börjar inte förrän klockan sex, men maten måste värmas och sådär.. Jag hoppas att det kommer bli kul ikväll, det tror jag också att det kommer bli. Bara det inte spårar, haha. Ska bli kul att träffa allt folk iallafall, tror det var 160 st om ingen mer har blivit sjuk.
-
-
Bilder från idag. Mormor kom hit tidigare och fikade, världens bästa mormor! :)

Underbar morgon med bildbomb!

Imorse vaknade jag av att Tea slickade mig i örat klockan sju, underbar morgon, haha. Då gick vi ner till sjön och tog bilder. Jag tog alla bilder med manuella inställningar och utan blixt. Ska försöka ta alla bilder med manuella inställningar nu och inte redigera dom, inför mitt pa. Eftersom mitt syfte är att utveckla kan jag ju inte göra det enkelt för mig!
Så de här bilderna är alltså tagna med manuell inställning och är inte redigerade!
-
-
Visst är det lite mysigt med höst ändå ? :)

RSS 2.0