Home at Stenmyrudden

När jag kom hem var det stök som gällde, stök och stök och stök. Nu sitter jag på kökssoffan med Tea, som snarkar. Ska dricka mitt kvällste och sen krypa ner i sängen.
Tror att det kommer bli toppen imorgon i alla fall med massor av folk. Och massor av bilder blir det säkert!
-
-
Godnatt!

Idag är det fredag igen

-
Puss på det, Och er! :)

Går det aldrig över?

Sminket hade jag ju kunnat skippa denna morgon.. Och mackan smakar lite extra salt.
-
-
Saknar dig Joppe!

Sjunger backstreet boys och glider runt i min poncho

Everybody, yeah! Backstreet boys denna torsdag med, det tar sig, haha. Fick även sjunga lite electropop också, ojojoj, vad svängigt. Är hemma på håltimman nu. Har plockat ihop lite grejer för hemfärden imorgon, kan inte bestämma vad jag ska ha på mig på lördag, så jag tar med typ hela garderoben, haha. Ska snart gå iväg på ensemblen, hoppas vi kommer någonvart!
-
-
Efter middagen ska jag ut och röra på fläsket, skjut mig om jag hamnar här!

Scones bakade med kärlek och myyys

Efter skolan idag gick jag ner på stan med Tove och skaffade mig en poncho, supermys! Efter middagen kom Pär hit, han var tvungen att hämta sin mat som han glömde här i måndags, haha. Sedan kom Tove och hälsade på, okej, jag typ tvingade henne :) Bjöd henne på hjärtformade scones och te, bara för att visa min kärlek liksom! Det var iaf gott och mys.
-
-
Nu kanske jag och Hampus ska gå och fira den speciella dagen, haha. Nee, godnatt!

Te + knäckebröd

Bättre än skollunch, ja jag tror nästan det. Om man ändå inte äter något på skolan.
Som ni kanske förstått tycker jag att det är skönt att gå hem på håltimmarna. Man får liksom en lugn rast och mat. Och det tackar man ju inte nej till!
Ska snart gå på skolan och kolla på en teater. Det är en teater som spelas av funktionshindrade. Den är säkert jättebra :)
-
-
Snygg-Bengt!

Har jag svårt att bli nöjd eller? Ja.


En kvällspromenad sådär en tisdagskväll


Fikafrämmande och kvällsprommis

Efter att ha bjudit Maria på baconsås idag höll jag seriöst på att frysa ihjäl. Tog på mig mjukisbyxor, tjocktjockar, halsduk, gjorde te och satt mig i soffan med en kopp te. Det värmde ju någorlunda iaf, haha. Varmare blev det iaf sen när det kom främmande, då belv det olidligt varmt, men trivsamt var det ju såklart! Jag och Hampus kom precis hem från en kvällspromenad nu, vi kanske gick den minst romantiska väg vi kunde hitta, men det var skönt att komma ut.
-
-
Nu blir det snart sängen, ska bli så skönt att krypa ner under täcket! Mums.

Hallå världen

Jag överlever denna dag med hjälp av nudlar, pepparmyntste och hårdbörd. Hårda tider, nerrå. Efter skolan kommer ju som sagt Maria in, vi ska grejja lite. Sen kommer det gi-främmande och ska fika. Hur ska det gå? Om man inte kan bjuda på muffins och bullar!? Shit alltså, men det löser sig nog, haha.
-

Shakaron makaron


-
Fånig häst alltså, bara springer runt och larvar se! Hoho.

Trivsam kväll

Mja, denna kväll blev ju mest bara trivsam. Pluggade klart innan middagen. Sen kom Pär, Maria och Fredrik. Vi fikade kladdkakemuffins med glass och prata strunt, triiv! Nu sitter jag och kolla på tv med Pär, Hampus spelar dataspel.. Kul, inte.
Ikväll måste ja glägga mig i tid. Börjar kvart över åtta och efter skolan händer massa skoj. Maria kommer hit innan hon tar tåget till stockholm. Och sen kommer mor, far och Stina hit och fikar. Eventuellt följer jag med till Krokom sen och sover där, ma får si.
-
Här kommer lite halvfula bilder på oss alla, haha.
-

After school

Har satt mig ner med en kopp te och en trave böcker nu. Ska skynda mig plugga innan Maria och Fredrik kommer in och hälsar på, trivsamt blir ju det.
-
-
Har iaf haft en bra skoldag idag, lite trött bara. Men det botar ju lite kaffe och nyttigt fika på eftermiddagslektionen! :) Hoppas att ni också har haft det brao!

The world is upside down


Tove Laurin du är så söt och fin!

Ville bara säga det. Och att maten var god. Och att du sjöng fint. Och att Håkan kommer älska dig imorgon, vad som än händer! Hohoh.
-

Butterfly fly away

-
Några av de här bilderna lär hamna i mitt PA-album.

Bengt Orsa

Imorse tog jag bilen hem från stan själv, tråk. När jag kom hem åkte jag och Henrik ut med Tramsen, som bara tramsade runt idag.. Sen fotade jag Tramsa, som ni såg, och Bengt. Tog och hälsade på han idag, har tänkt att jag ska göra det i hundra år, men liksom inte tagit mig iväg, fast jag får ont i magen om jag inte gör det. Men idag tog jag mig ju iväg, och han var sig lik :)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är rätt trött. Men Stina kanske kommer hit, eller så far jag till Hampus, vi ska på dop imorgon.
-
-
En bild på Bengt, har flera som ni kanske får se sen :)

Världens finaste Tramsa

Jag kallar henne mitt hjärta, för hennes panna påminner om ett, sen har hon ju en stor del av mitt hjärta såklart. Fotade hur som helst henne idag, och det här är några av bilderna :)
-
-
Visst är hon fiin?!

Bilder från gårdagen

Vi åt på Athena och sen gick vi upp på bion. Maten smakade mums och filmen var okej. Efteråt cyklade vi upp till lägnheten och mådde dåligt efter allt ätbart vi smällt i oss.
Hade med mig kameran, såklarrrrrt.
-
Vi hade det så mysigt! :)

Nu fer ma

Nu är vi typ färdigfixade och klara. Först ska vi gå och äta någonstans och sen ska vi gå på bio. Har inte bestämt vad vi ska äta men bion hette något med Larry. Haha, koll? Nope. Men det blir nog bra.
-
-

Fyra år, tiden går fort när man har roligt!

Hade någon sagt till mig att det skulle bli såhär i sexan, då hade jag aldrig, aldrig trott på det! Men det blev så, jag och Hampus. Och tur var ju det! :)
-
-
Jag älskar dig Hampus, och Sven.

Alvedon och gofika, det är grejer det!

Alvedon och lite lugn och ro hjäpte huvudvärken idag iaf. Följde med Hampus och Pär ner till Lovisa och Emma på klippning, surr och gofika. Nu har jag pluggat lite och ska snart hoppa ner i sängen. Imorgon är en viktig dag. Har sånglektion och pa-träff. Och på kvällen ska jag och Hampus fira fyra år och bara mysa, myyyys.
-
-
Greta får stå för bilden ikväll.

Innan jag kände dig

Mitt trötta huvud upptäckte precis något fantastiskt bra. Melissa Horn har släppt ett nytt album, hur bra som helst. Nu har jag förhoppningsvis något nytt att lyssna sönder. Och något att fördriva tiden med när det är error på Bibeln.se
-
Melissa Horn – Innan jag kände dig

Backstreet's back alright!


Så var det torsdag igen

Inatt har jag sovit som en kratta och mina ögonlock är tyngst.. Ska snart gå iväg och köra lite Backstreet Boys på ESVn, hur coolt som helst. Hoppas att det blir kul, orkar inte annat nu. Går nog hem och sover på håltimman sen (y)
-
-
Vill inte vara innomhus hela dagarna, vill ut!

Vem har snott min sko?

Ut och gå var det ja. När jag hade tagit på mig kläderna och var på väg ut uppstod det ett problem, min ena sko är borta!? Och jag kan ju inte gå i en sko. Nu kanske ni tycker att jag borde ha fler skor, men jag måste ha springskorna när jag går här, annars pajar benhinnorna. Såå, jag tänkte att det ger ju lika bra motion att städa. Dammsög, torkade golven och lite småplock sådär. Bakade bullar gjorde jag också, husmus som jag är. hoho.
Snart kommer väl Hampus hem, förhoppningsvis hungrig och snäll.
-
-
Ska försöka plugga lite innan jag somnar också. Annars måste jag göra allt imorgon..

Trött chey

Idag har jag varit med på brandövning på Wargen. Trott att det är tisdag. Insett att det är onsdag. Blivit trött och less på jobbiga människor. Varit glad över alla fina människor. Suttit med Hanna och ugglat vid blåsan. Och köpt hallon-kexchoklad, till helgen.
Nu sitter jag i lägenheten och äter matlåda i min ensamhet. Tror att Hampus skulle hem och fiska. Matlådan smakar tråk, och jag vill sova.. Men jag får inte sova. Måste tolka bibeln och ta en promenad eller något, få luft. Ensemblen tog den sista energin jag hade. '
-
-
Typ såhär kändes det på ensemblen, med dubbelhakan och allt. Galet.

Hello, are you speaking english?


-
Jag och Kristina är ju rätt bra på det här med att plugga engelska, not. Aja, det ordnar sig..
Har precis druckit honugsvatten nu som jag hoppas ska lena min killiga hals, sjukt störigt att inte kunna somna!
Jaja, hade väl inte så mycket att säga. Godnatt och sov gott!

Tisdagendentjugonde

När jag skulle skriva rubriken var jag verkligen tvungen att tänka efter vilken dag det var, trodde typ att det var måndag, yr jag. Efter skolan idag cyklade jag ner på stan och fixade ett kapo, öronproppar och plektrum, sådant man behöver. Hittade även lite på rea också, hoho. Seen träffade jag Anna, hur mysigt som helst. Har inte träffat henne på jättelänge. Vi drack latte och handlade superkrafter, grettans.
Nu sitter jag här med plugghögen framför mig och en renoverande granne ovanför mig. Vill bara ut och gå eller något, orkar inte lyssna på borrandet och tolka bibeln samtidigt!
-

Himla typiskt

Åh, jag hostar och svettas. Halsen svider och jag vill helst gå och lägga mig igen. Men jag orkar inte heller med att inte vara på skolan. Hoppas att det blir bättre under dagen, brukar ju kunna vara så, slutar rätt tidigt iaf :)
-
-
Hoppas att ni mår bra och får en fin dag! :)

Min röst är P.A.J

Innan den här veckan är slut lär ju jag ligga nerbäddad i sängen! Har hostat till och från hela dagen, mest när jag blir varm typ. Och nu när jag skulle öva på min sångläxa kom jag knappt till refrängen innan jag kraxade som en kråka.. Ej kul ju. Men jag får väl öva extra mycket på gitarren nu då... ;)
-
-
Ledsen chej!

En sådan där bra måndag

Idag lärde jag mig följande på skolan; Man ska träna på läxan. Oregano hjälper mot mensvärk. Röd solhatt kan döda. Det finns en växt som är sötare än socker.
Efter skolan bakade jag bananmuffins. Efter middagen åkte jag och Hampus på dollarstore. Där införskaffade jag mig några nya ljuslykter, glittriga mappar och ett tuggummiförråd, tjieho! Sen kom Kristina hit för att plugga engelska, det gick lika bra som vanligt. Men kul hade vi, och engelska pratade vi! :) Fikade muffins gjorde vi också, najsbajs.
-
Här kommer lite bilder från min kväll, vissa mer seriösa än andra, enjoy!
-

Hoppsan Karlsson

Trodde att jag började halv tio, men jag började halv elva. Så nu fick jag lite tid över här! Idag har jag gitarr, som jag inte övat på, måste ha glömt pappret i skåpet för jag hittar det ingenstans! Sen har jag tre timmar med "Alternativ hälsa". Det är där man masserar och så.
Det känns som att höstförkylningen sakta men säkert kryper sig på, så himla onödigt!
-

Hej alla glada!

Imorse stack vi ut i skogen med Tramsa. Jag passade på att ta massa bilder. Det var frost och dimma, så det kändes spännande liksom. Efter skogen låg jag och Hampus och kollade på film, orkade inte annat. Sedan bakade jag frallor och muffins, händig som jag är. Nu ska jag äta kokkött och rotmos, såå gott! :) Sen blir det staoa.
-
-
En annan bild från lördagsmorgonen. Otroligt vad olika inställningar gör med ljuset.

Lite bilder


The grass is still green


Det blev en lång och kall dag med varmt slut

Idag har jag skurit och frusit och skurit och frusit. Sen har jag frusit lite mera. Vi började sju imorse och innan vi hade packat klart allt vårat kött var klockan nio. Då värmde jag och Hampus oss med varm choklad och punch. Samt en varm och skön filt. Nu är jag så trött att jag kommer somna på en hundradel, om inte Hampus låter konstigt..
-
-
En bild på nästan hela jaktlaget från idag.

Ånej

Nu vaknade jag med världens ondaste hals, skjut mig! Hoppas att det går över. Ska stå i garaget och stycka kött hejle dan.
-
-
Det var en fin morgon idag, don´t you think?

Sitting in the kitchen, playning on my guitar.

Sitter och spelar allt jag inte måste spela, så funkar jag. Måste man blir det helt plötsligt jobbigt. Sitter och chattar på fejsbook också, Maria har startat en chatt som spårar. Oyä.
-
-
Funderar på att göra mig en kopp te och krypa ner framför tvn. Goudis lever man inte länge på!

Godis är gott!


Vart tog inspirationen vägen?

Det var inte så kul att fota, mest kallt och blåsigt! Försökte fånga rörelser typ, men det var ju mest bara träden som rörde sig på det här stället. Får jobba vidare inom det ämnen en annan dag helt enkelt.
Nu funderar jag på om jag ska baka något eller sätta mig i soffan. Hm...
-
-
Typ så skönt var det ute!

Teet är färdigt och jag ska sätta igång med mitt projektarbete

Nu sitter jag hemma på Stenyrudden och ska börja med mitt projektarbete. Det känns inte så trung just nu, men det lär ju bli jobbigt när man ska börja skriva.. Jag ska i alla fall fota i mitt projektarbete. Jag ska utveckla mitt fotande typ. Känns ju inte alls så jobbigt eftersom det jag helst gör när jag har tid är just att fota, haha.
Jaja, bäst jag sätter igång då :)
-
-

Äntligen fredag!

Nu är det fredag, äntligen! Har ätit frukost och ska snart springa iväg på min sånglektion, den första för i år. Eftersom jag alltid har så bra tajming har jag fått ont i halsen tills idag också, grettans. Det är väl min stönande gnällande pojkvän som har smittat mig, hehe.
Jag var iaf väldigt snäll mot honom igår. Städade lägenheten, lagade middag och körde bort på Maxi så att vi kunde köpa ännu mera godis. Så i vårat skafferi står det nu 4 kg goudis! Oups.
Efter skolan åker vi hem till skogen, mmmmmm, skönt. I helgen blir det styckning och packning av kött och eventuellt firande av fyra år. Kan bli tajt med tid så vi kanske tar det nästa helg.
Självklart ska jag mysa med hundarna i helgen också. Nog för att Sven är mysig, men det är inte riktigt samma sak...
-
-
Efter regn kommer solsken, men hur länge ska det ta?

Saknar och tänker på dig

Nu har jag precis ätit upp min långfil och ska snart gå iväg på skolan. Om jag ska vara ärlig hade jag hellre stannat hemma och sovit idag.. Åh, jag vet inte vad jag ska skriva. Så ha en bra dag! :)
-
-
Och puss på er som orkar läsa!

Håltimma vid lunchtid = Nudlar i lägenheten

Nu har jag precis ätit upp mina nudlar och min morot. Var tvungen att kuta hem på håltimman och skriva klart min krönika som ska in idag. Nu ska jag väl snart sätta på mig skorna och gå igen. Sen efter skolan blir det ju tårtkalas, muumsigt! :D
-
-
Har på mig min nya tröja idag. Fin och skön, så som det ska va!

Grattis min gamle far!

Idag fyller min pappa 50 år, kan ni tänka er? Hoppas att pappa får en bra dag i skogen och många fina presenter. Jag och Hampus åker hem efter skolan och äter tårta. Eller vi åker upp till Lakatjänna, för dom är där och firar.
-

En rubrik ni vet

Det blev en liten promenad i alla fall, borta vid ösk. Hampus sprang och jag gick försiktigt slalom mellan lerpölarna. Jag hatar verkligen mina benhinnor, så sjukt störigt! Efteråt tog vi bilen på Maxi och handlade godis, hoho. Det kostar 20kr/kg nu, för dom firar två år (Mycket och fira?). Meen, det godiset får stå till helgen, inget godis på veckan, har börjat mitt nya liv ;)
-
-
Maxi kanske inte har så mycket att fira, men det har jag och Hampus. Till helgen firar vi 4 år tillsammans, det ni! Här sitter jag när vi firar ett år. Gulligt va? ;)

Jag och Hampus har skaffat vårt första husdjur

-
Han heter Sven Joppe Börje och är tyst, mjuk och snäll :) Han brukar ställa harar och äta upp björnar. Vi är så stolta! :)

Sällan pinkar en trähäst.

Idag har varit en lärorik skoldag, eller? Fick lyssna på en man från livets ord, spännande. Man kanske ska gå med? Nej, sällan pinkar en trähäst! Läste också om Usama bin Ladin och hade engelska på Wargen, just so you know..
Efter skolan gick jag ner på stan och köpte papper till hemlisen och en fin tröja, grettans.
Nu har jag nästan skrivit klart min krönika, som handlar om jakt, haha. Ska snart kasta mig över engelskan och sen kanske slänga på mig promenadskorna. Fast nu måste jag klaga lite, förlåt. Mitt vänstra lår är skevt och dumt i huvve. Och mina benhinnor hatar mig. Såå, får väl se hur jag gör med promenaden. Mjukt underlag lär ju lindra benhinnorna åtminstone.
-
-
What if everyone knew what I saw?

Nya mjukisbyxor och allt är grett!

Denna skoldag var lugn som en filbunke. Hade gitarr först och sen tre timmar fyllda med olika läkeväxter och massage, inte så dumt. Efter skolan gick jag ner på stan. Fixade en hemlis, fikade med Hanna och köpte nya mjukisbyxor. Skaffade även en massageolja, så om Hampus är snäll ikväll kanske vi inviger den, who knows.
Nu ska jag ta mig en promenad. Sedan blir det krönikaskrivande eller film, undra vad som är mest lockande, hehe.
-
-
En random bild på mystiska svampar från i helgen.

En ny vecka med nya möjligheter

Nu sitter jag i lägenheten och äter långfil, det är faktiskt rätt gott. Inte lika sur som vanlig fil. Börjar undra om "höst-neggot" har kommit och tagit mig, känner mig inte på hugget alls. Men det kanske ordnar sig när man kommer på skolan och träffar människor? Hoppas det.
-
-
Det är så tomt  här i stan! :(

Tog och bytte header

Kändes som jag hade haft den gamla så länge nu. Funderar på att ta en ny bild snart och ha där, meen, det får väl bli någon dag när jag har tid och lust! Hoppas ni står ut med denna så länge :)
-
Kan hända att det tar en stund innan den visas, det blev ju så sist jag bytte.
-
-
Mumma-dricka det här, smaka!

Saknar dig min vän


Det blev skogen idag igen, konstigt va?

Imorse vaknade jag hos Hampus, ellr väcktes av alarmet som fick ringa massor av gånger. Var sjukt trött och hade ont i huvudet. Tog mig tillslut upp och for hem, där somnade jag på soffan. Men sen skulle vi upp till Lakatjänna och ta med Tramsa, så då var det bara att äta lite och fara dit. Plockade lite svamp och låg på sängen och sov där med, skönt det.
Sen kom Tramsa tillbaka och luktade B-A-J-S! Så hon fick bada i tjärnen och sen duscha när vi kom hem, måttligt glad hon var då, inte. Hon hade nog suraste blicken på flera mils avstånd.
Nu har vi ätit gomiddag och efterrätt. Ska väl leta mig iväg mot staden så fort min jaktande pojkvän är klar.
-
-
Jag och bror har en riktigt fin hund vi, sötast i stan :)

Blev flåsad i nacken av en älg idag

Idag var jag i skogen, igen! Ovanligt va? :) Idag var en lite mera spännande dag, var nog för att Maria följde med. Imorse när vi bara hade suttit en stund hör vi hur det kommer något och flåsar som en tok bakom oss, jag blir ju hur nervös som helst när jag inser att det måste ju vara en älg! Ut på myren kommer en liten oxe som lägger sig ner. När den inser att vi sitter där ställer den sig upp och kutar iväg i full fart igen, efter någon minut kommer hunden lugnt och försiktigt. Vad den älgen höll på med undrar jag fortfarande. Lite senare kom Doris med en älg riktigt nära, men inte riktigt ända fram. Så puls har jag fått idag!
Efter älgjakten for vi hem och släppte Dolly, hon drev någonting men jag vet ej vad. När vi hade varit ut på den svängen hoppade jag agility med hundarna, så kul så. Nu har jag ätit middag och duschat. Känner mig seriöst som en ny människa efter att ha duschat, branog skitig man har varit i veckan..
-
Här kommer bilder! :)
-

Ännu en dag i skogen

Idag har jag frusit på pass. Fått upp puls när älgen kom nära. Fällt ännu några tårar. Kört på guppguppväg. Flått älgen som Stig skjutit. Plockat svamp med Maria och Jänta. Ätit god middag med massa främmande.  Avlivat ett påkört rådjur. Ja, det var väl min dag det.
Bilderna jag tog idag har jag inte fått in på datan, fick slut på ström i kameran och då går det inte föra över. Men nu vet ni ju vad jag gjort iaf.
Imorgon följer Maria med mig på pass, det blir nog grett det. Vi har ju gofika med oss!
-

Dagen efter

Imorse när jag vaknade kändes det som att jag vaknade upp dagen efter världens grej, helt slut i huvudet. Trodde att jag hade förberett fikat och allt, men jag hade varken gjort mackor eller kokat ägg.. När jag väl kom iväg på jakten fick jag sladda och slira med bilen, riktigt fränt! Fick se en älg idag också, när jag själv var hund. Meen, den gick inte att skjuta, nya tag imorgon. Nu har jag precis fällt några tårar till. Ska fixa matsäck och sen sova tror jag, är trött som få.
-

Sammanfattning av min dag

Jag har suttit, varit rädd, frusit, grinat, gått, svettats, hört Jänta skälla på älg, grinat, lyssnat när Rudi pepprade på en kalv, flått, grinat, grinat, grinat, grinat, ätit pizza och grinat.
-
-
Hoppas ni har haft en dag med mindre tårar, det svider så hemskt.. Godnatt!

Kommer sakna dig Joppe

-
Kommer sakna ditt grova skall på älg, fast du kunde skälla mig rätt i ansiktet också, när jag försökte få någon ordning på din lite taskiga dressyr. Men du visste väl att du klarade dig utan sådant, för det gjorde du, du var som en ängel ändå. Kommer sakna dina fina ögon, ingen kan slå dom. Så mörkbruna ocn snälla. Din "Kanin-ställning" när du ville ha uppmärksamhet och bli kliad kommer jag också sakna. Din kärlek, din mjuka tjocka päls och allt. Jag kommer sakna hela dig, för ingen är eller kommer vara som dig, du var något extra Joppe!
Hoppas att de älgar du hjälpt till att ge vingar finns hos dig nu, så att du kan jaga dem en gång till.
Älskar dig!

Matsäcken är packad och jag håller tummarna

Nu kanske ni tror att jag håller tummarna för att jag hopppas på att få skjuta älg, men riktigt så är det inte, även om jag hoppas på det med. Joppe har blivit hemskt halt på ena benet och  ska in på röntgen imorgon. Och jag håller verkligen tummarna för att det inte ska visa något allvarligt.
-
-
Vad vore livet utan världens superbästa Joppe? <3

Första jaktveckan är en vecka som inte är lik någon annan

Man skulle kunna säga att det är kaos i vårat hus under första jaktveckan. Det är så mycket grejer som ska ut och in, och många människor. Men det har sin charm, man umgås ju lite extra mycket. Nu står kladdkakan i ugen och snart tror jag att Maria kommer hit, triv.
-
-
Världens coolaste katt kanske?

Den där klumpen i magen svider så hemskt i halsen.

-

Jaga, jaga liten älg

Som ni vet har jag varit ute i skogen idag. Klockan sex satt vi på pass och väntade medans det regnade och blåste, burr. Vi tog paus på förmiddagen och åkte hem för att torka kläder och fika. Under andra passet klarnade det upp och blev riktigt mysigt väder. Och som om inte det var nog bra fick Jänta tag på älg och höll i duktigt, kommer bli en riktig älghunn av henne :) Det var några som såg älgar, men ingen fick läge att skjuta. Så ingen älg skjuten idag alltså.
-
Men bilder tog jag! :)
-


Rädda Joppe, död eller levande!

<3

Björnspaning

Tog med min lilla pojkvän upp i skogen och kollade efter björn, eftersom han inte har sett någon. Men när han var ute med björnspanar-jag fick han ju såklart se ;) Så nu har jag sett min tredje björn, stor var den också. Så himla cool jag är. Jag är så himla cool att jag knappt kommer våga gå ut i älgskogen, för den kryllar ju av björnar.. Men jag får väl va lite töntig och göra det :)
-
Nu ska jag äta varma äpplen med glass och sen fara in mot staden för en ännu kortare skolvecka. Endast en dag, tjiho!

Trivtrivtrivsamt

Igårkväll hade vi det riktigt trivsamt! Vi skalade många kräftor och lekte roliga lekar, i röven, haha! (Bara dom som var med förstår ;)). Idag har jag varit på jaktmöte, känner att det kommer bli riktigt kul med jakt nu! :) Hoho. 
-
Bilder från igår!


Det är ju lite bra med höst ändå!

Balvagnen igår var huskut trivsam, puben var lite folktom, men bra ändå. Idag har jag, Hampus och Henrik varit ute i skogen med Tramsa. Inget drev med bra sök-jobb! Snart vågar jag inte gå ut i skogen.. Dom ser seriöst björnar överallt! Kommer det en till mig på älgjakten tar jag lätt fram kameran istället för geväret iaf, våga skjuta snett då, inte! Nu ska jag göra mig iordning för kräftor. Lite trött e jag, men det blir nog kul ändå!
-

Dance with somebody

Nu är jag på Stenmyrudden. Har varit ute och fotat litegrann, bra va? Ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för pub/däns.
-
Här kommer lite olika bilder :)
-

Mest bara mys

Igår efter skolan hade jag det mest bara mys. Jag och Kristina tog en promenad runt lillsjön, sen gick jag hem och lagade middag. Efter middagen blev det gitarrspel, promenad med Hampus och sist men inte minst scones-bak.
-
Idag har jag en lektion på en timme bara. Börjar halv tolv och slutar halv ett, rätt okej dag, hehe. Ikväll blir det pub i arvesund, kan bli spännande det! Och imorgon blir det tjugoårsfirande med kräftor tror jag. Ska försöka ta mig ut i skogen någonting också :)
-
-
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen bege mig mot skolan. Ha det bra!

Dag 2

Godmorgon!
Nu ska jag snart gå på skolan. Har en rätt slapp dag idag också, skönt med första veckan :) Och nästa vecka blir ju också skön, för då ska jag mest jaga älg, grettans!
-
-
Ha en bra dag! Det tänkte jag ha iaf :)

RSS 2.0