Mjaou

Idag har jag avverkat ett nationellt prov i MaB, känns skönt att ha gjort det även om det inte gick så bra. Hade också mitt livs sista Eoslektion, YES! Ikväll pluggar jag, eller försöker. Jag vill men mitt huvud orkar inte tänka. Det är dumt eftersom jag har två prov imorgon..

Och jag fick en chokladask, det ni! Men den får jag äta på lördag.



De växer :)

Myror och lera

Idag har jag spenderat fem timmar i en myrstack, lite leeskigt. Myrorna bet mig hela tiden, blä. Tog även en springtur i lera och vattenpölar, mysigt tycker jag!  Nu har jag typ sjutusensjuttiofem tråkiga saker att göra också, tråkigt tycker jag.




Ja, den här vackra bilden bjuder jag på idag. Avundsjuk? Ut och spring i gegga du med.


.,.

Just nu har jag en sådan där tråkig och ensam kväll på stenmyrudden. Hjälpte pappa att ordna jaktstigen förut och sprang sedan hem. Nu har jag tröstätit en massa, men mår jag bättre för det? Nej!


svårt men lätt

Gårdagen skulle man kunna sammanfatta såhär; Sliiten, trött, Matte.

Jag har typ blivit sjuk igen för den som vill veta. Hade feber igår. Orkar inte bli sjuk igen!

Men idag har jag bara en lektion, sen åker jag hem till Stejnmyrudd´n och myser med katt och hund. Jag längtar.


lite klag

Just nu känner jag ungefär såhär, BLÄBAJSFANOCKSÅ! På fredag ska jag ha skrivit en novell och framföra ett grupparbete som vi inte alls har tränat på eller fixat på något vis. På måndag ska jag ha Nationellt prov i Matte B. På tisdag ska jag ha nationellt prov i franska, pratdelen. Samt ett kursprov i gemu.

Hur är det tänkt att jag ska hinna plugga till allt det här? Jag har tagit sommarlov ju.

Min dag

Spelade Booboll på idrotten, förvirrande men otroligt roande. Fick en rolig låt i gitarrläxa så här nu före sommarlovet. Blev biten i armen. Åt en massa tårta, som nästan ploppade upp igen. Tog en springtur i mina springbyxor, som blir genomskinliga i vissa lägen. Hehe.

Nu håller jag på att laga middag. Lax och ungstekta morötter och potäter blir det, muuumma!


+-0

Idag hade jag två lektioner, varav en var ett otroligt hemskt naturkunskapsprov. Efter skolan var jag otroligt duktig och tog en springtur. Sedan gick jag ner på staden och mötte Anna. Tehus,Tacobar och två svulliga tjejer, det är grejer det!



Anna är en galet bra tjej, och det gläder mig. Eftersom andra verkar ha blivit väldigt konstiga.

.

Jag äter ballerinakladdkaka, och i sommar ska jag blåsa såpbubblor, sådetså!


Ännu ett djur

Jag lyckades ta mig ut på en springur ikväll, igen. Tyckte att det var värt att skriva, hehe. Sprang med Joppe, och är det någon som inte drar ner själförtroendet på en när man springer så är det väl han. Han började flåsa ett steg före brevlådan och jag ett steg efter, hehe. Sen dreglde han på mitt lår, han är ju bara sååå gullig. Man ska ta vara på den tid man har kvar med honom.

Nu står älgprupparna på lägdan igen, så det är världens liv i hundgårn. Undra hur jag ska somna, kanske tar fram nk-boken.



Undebar och älskad av alla, Joppe.

Snyggingen

Idag har varit en sådan här pluggsöndag, inte så väldans kul. Meeen, men.

Ikväll skulle jag va lite gullig och baka en rulltårta tänkte jag. Hällde i ägg och socker i en skål, som skulle vispas pöösigt. Sen kom jag på att våran elvisp har gått pension, så då fick jag minsann träna vispmuskeln! Använde två vispar, ett hett tips (y)



Hälsade på min snygging igårkväll. Bengt.

cykla hit och dit, snabbt som tusan



Jajemen, Jag tog faktiskt cykeln igår och cyklade till Arvesund, fort som tusan. Med mammas svängiga mp3-musik, lite vårkänslor och min supercykel, går väl allt fort.




Sen blev det till och cykla hem snabbt som tusan idag också, för att få skåda detta. Så söta så. Det har kommit fyra nu, och vi tror att en till är på väg, vi får väl se.

Nu ska jag ta tag i mitt liv som består av Naturkunskap och gemuläxa. Kul liv. Men sommarlov snart!

Mys i solskenet

Idag har jag införskaffat mig ett par springbyxor, som jag också har provsprungit, och premiärpicknickat på bryggan, kanoners. Nu funderar jag på att hitta på något, men vet ej vad! Älska vädret lite mera kanske och cykla till Arvesund..


Premiärpicknicken på bryggan, myspys.

Fredag

Träningen med Kristina var rolig, med jag vet inte om den gav så mycket, känner ingenting i kroppen i alla fall. Men det är roligt att vara ute, i en park och springa intervaller runt  ett träd. Även om Kicki tyckte att det var pinsamt och sutade springa när några gick förbi. Synd för henne att jag skämde ut oss ändå, hehe.

Nu sitter jag och funderar på om det är värt att gå på skolan eller inte. Har bara en lektion, då har vi grupparbete i engelska, utan lärare, det brukar inte bli så mycket gjort. Jag har faktiskt suttit nu på morgonen och pluggat själv på det och jag är snart klar med min del. Så jag borde väl kunna stanna hemma?

Att ge mig sovmornar verkar förresten vara onödigt. Jag hade kunnat sova till halv elva om jag hade velat, men vaknade typ sju och kunde absolut inte somna om. Najs? Nae.

Sen blir det Stenmyrudden, om inget skulle hända.

Pusshej!


Hoppsan Hejsan

Varje dag blir man lite förvånad över vissa saker, ja.

Idag har varit en förvirrad dag, jag har sådanna ibland. Det är faktiskt inte alls kul. Trodde att jag hade tappat min telefon när den låg i skåpet till exempel. Hehe.

Har nyss varit och kikat nere vid gamla teatern, på alla finklädda treor som ska på bal. Så fina så fina var dom.

Nu ska jag ut och springa med Kristina, det kan bli spännande. Jag har varit sjuk i nästan tre veckor, men nu ska jag inte skylla på något..

Har endast en lektion imorgon, utan lärare, får väl se hur det blir med det. Och sommarjobbsdelen ser ljus ut. Tummen upp! (y)

Ensemblekonsert

Nu är ensemblekonserten över, och glad är jag över det. Första låten gick ju bra, för den kunde jag. Men den andra, ojoj. Var borta förra veckan när de andra lärde sig det mesta, men jag gjorde så gott jag kunde, hehe.




En inte allt för bra bild, men bättre än ingen? (Maria var fotograf)

Vurps

Igår konstaterade jag att hundar är bland det bäst som finns. Var så otroligt less igår när jag kom hem, trött med huvudvärk. Men hundkursen fick mig på bättre humör. Att bara få träffa  hundarna hemma kändes bra, dom är glada, och kan inte dra ner mitt humör.
Och, min pojkvän är farlig att cykla med. Igårkväll cyklade han in i mig så att vi ramlade, mitt framför en tjej. Hon började skratta, jag förstår henne! haha.

Just nu är jag mest förvirrad. Vi har ensemblekonsert ikväll klockan sex, och jag vet inte vad som händer och fötter!



Lycka.

Blöt dag

I dag var första dagegn jag cyklade till skolan. Det var ungefär hur blött som helst, men ändå ganska roligt med vattenpölar. Fast jag kanske skulle haft stövlar istället för vita tygskor.

I kväll hade jag tänkt plugga, men det kommer jag inte hinna, för jag ska på hundkurs ikväll. Jag hade tänkt att min käre bror skulle få gå idag, och jag på torsdag, men han har fått magsjuka. Jag hoppas inte att jag kommer smittas av den sjukdomen också, för då kan jag lika gärna ta sommarlov nu.

Frida är sjuk idag, nu när jag blev frisk. Jag tycker att hon ska krya på sig väldigt mycket!

Pusshej


något

Känner att jag har tappat lusten för att skriva igen..

Jag är borta i skolan känner jag nu, efter att ha varit sjuk. Höll på att glömma att jag hade nationella speaking idag. Visste inte att vi hade grupprov i nk imorgon, och vet inte vilka sidor jag ska plugga på. Får väl gömma mig på något vis.

Nu ska jag ut på en cykeltur på min rostiga gamla silvercykel. Kristina hakar också på, hurtiga flickor är vi.

Pusshej

Den tjejen


Den osminkade tjejen som tar dåliga bilder med sin dator och längtar till sommarlovet så att hon håller på att dö. Men som vet att det bara är 26 dagar och några jobbiga prov bort.

Den tjejen som ikväll ska umgås med sin gamlagamlaste vän, och tycker att det alltid är lika skönt och bra att bara kunna vara.

Den tjejen som har gjort halva sitt naturkunskapsarbete som skulle ha varit inlämnat för månader sedan ikväll.

Den tjejen som ska på jaktstig imorgon istället för på barndop, vare sig hon orkar kliva upp eller inte.

Den tjejen som inte tål godis längre.

Den tjejen, det är jag det. 

PUSS



Oj, vad hände?

I dag har regnet försvunnit, det kändes ju nästan osannolikt, så underbart. Gick på en promenad med Maria före middagen, kalla mig vita svartslimmet och Maria brunabrunbarnet.

Nu ska jag minsann gå ut i solen igen. Kanske spela lite gitarr eller skutta några skutt med Tramsa och Tea, får väl se vad det blir.

Pösshej

Japp

Igårkväll blev det myskväll med Hampus, Tobbe och Rebecka. Riktigt trevligt.

Nu åker jag snart till stan i det pissiga vädret och lyser upp min dag med en gitarr.

Och Anna, jag är sugen på negerbollar..

PÖSS

regnmajs

Jag skulle ju vara ute idag, trodde jag. Regnet öser ner. Det får bli ännu en sittainneochtjockasigdag. Eller varför inte plugga lite. Blä. ungefär så känner jag nu, BLÄ

Men imorgon ska jag in till staden och köpa ny gitarr, äntligen, det är rätt så jättemajs! :)

jag ser ljuset


Jaao. Då är det tredje dagen man är hemma. Och lika less som första dagen är jag. Sover sämst på grund av hostan, men det känns att jag blir bättre i alla fall!



Tog en promenad med mannen i skuggan. Då kände jag att vi passade bra ihop just idag, för vi blev båda lika trötta efter en kilometer (y)

Greta blir fetare och jag har en syskonfri helg. Livet leker, hejdå!

Kärt barn har många namn



Ja, jag har gjort den helt själv!

Idag är det ju negerbollens dag. Den skulle jag ha firat med min kära kokosbollsvullarvän Anna Begqvistius. Men jag sitter ju här och hon sittern ju där, så det går inte. Vi planerar att fira den i efterskott, det funkar säkerligen lika bra, om inte bättre!

Dessutom har jag inte lunginflamation, möjligtvis mykoplasma eller något.

rätt osmart kille

Nu är jag hemma på Stenmyrudden jag. Sitter på kökssoffan med Tramsa bredvid mig och Tea på köksgolvet. Ska på hälsocentralen klockan två, så att min mor blir nöjd. Får väl se vad dom säger om mig.

Säger dom att jag har fått i mig för lite c-vitamin, då protesterar jag. Äter flera frukter om dagen och har knarkat  c-vitaminbrus hela hösten/våren. Inte för att dom kommer säga det, men..


Tänkte att jag skulle skjuta några skott, men se (på den suddiga bilden) vad som stod bakom vippan, haha. Ganska korkat rådjur ändå, tur för han att jag såg han. Annars hade han nog blivit lite böt i byxan, eller blodig. hihi.


rubrik

Feber, hosta, blodsmak i munnen och träningsvärk i rumpan. Har jag mått bättre? ja.

Hade planerat att gå på skolan idag, men sen konstaterade jag att det faktiskt inte var någon mening. Skulle bara ha sovit och hostat mig genom dagen ändå. Så jag kommer få det väldigt jobbigt på nk-provet.

Åker snart hem till Stenmyrudden. Där finns det ju i alla fall Disney Channel.



Får ju träffa den här gladaste tjejen om jag åker hem också, och Tramsa såklart.

mm


Banan+Äpple+Blåbär+Glass tillsammans med Forest Fruit-tea.

Bättre lunch för en sjuk tjej? Skulle inte tro det.

Jag har bakat en kaka och lagat middagen, så den är bara att värma. Vad borde jag göra nu då? Slappna av, men kan jag det? Nej, tyvärr.

SnarkHostBlä

Denna natt har jag sovit ungefär tre av tio blundar. Vilket är samma sak som inte så bra. Har hostat nästan hela natten. Måste verkligen bli frisk nu, orkar inte det här nå längre.

Nu ska jag sluta skriva, för jag är bara less.

Pusshejs!

Vilsen tjej

Jag är helt otroligt borta just nu. Dom senaste dagarna har jag mest bara gått runt och levt i det döda. Och varit otroligt glömsk.
I fredags glömde jag min necessär i staden med en del viktiga grejer i, så vi fick åka in efter jaktstigen i lördags och hämta den.
Idag drog jag ut skärbrädan i köket och var sedan påväg att ställa datan på den, fråga mig inte varför!
När jag idag skulle åka in till staden igen fick jag ett sms av min mor när jag var i ytterån "Necessären står på tvättstället", då ville jag nästan dö.
Sen har jag gjort en massa småsaker också som visar att jag inte riktigt är mitt normala jag, undrarns vad jag har för sjukdom.

Men jag fick i allafall skjuts av pappa in ikväll, vilket gjorde kvällen ganska lugn och skön ändå. Snart kommer Hampus, det ska bli kul. Känns som att det var hundra år sedan vi fick umgås själva. 

 



GosGreta är med ungar, någon gullig en som ska ha en?


burrburr

Hejhej.

Jag har tråkigt, jag har varit sjuk i flera veckor, jag har läxor jag skulle gjort för länge sedan. Ja, det har jag. Men i sommar ska jag och Anna tjäna pengar, så jag ser en ljuspunkt.



Tea tog första badet igår, jag var inte direkt avundsjuk.

Vår vår har blivit mera vår.



Tea och jag vi är goda vänner!

Idag har jag haft väldigt mycket vårkänslor. Underbart.
Har även bommat några skott och skjutit mitt i prick på jaktstig i Krokom.
Och självklart har jag ätit lördagsgodis, det är ju lördag!
Resten av dagen ska jag hjälpa till med bryggbygge, ta en tupplur och vänta på kattungar.

Ma råkes!

Ny människa

Jag har kommit fram till att min hosta är väldigt konstig. Ibland hostar jag ingenting och känner mig nästan frisk, och i nästa stund hostar jag så att ögonen håller på att ploppa ut, typ! Så blev det idag på hm, lär ju ha varit några som tyckte att jag lät lite mystiskt.

Lyckades i alla fall köpa en tröja, ett par skor och tre nya leggings idag. Känner mig som en ny människa med hela leggings, har gått med håliga/lagade i flera veckor.

Kvällen har gått i slowmotion. Men jag har lyckats träna lite med Tramsa, skjutit några skott och bakat en kaka.

Imorgon väntar jaktstig om hostan tillåter.




Mina fina potatisbakelser, mmmumma.

hihi



hihihi. Jag e en fjårtiz. hihi.

Egentligen vet jag inte varför jag gör ett inlägg till nu såhär på morgonen, för att jag har tråkigt kanske?

Jag kom på att min lägenhetskamrat åker bort och solar sig en vecka, och då kommer jag bo helt själv. Stackars mig. Måste nog hyra in Hampus som sällskap om jag ska klara det alltså!

Jag har inget vettigt att skriva. Så hejdå!


Hejhost

Denna gråa vårmorgon hade jag kunnat må bättre känner jag. Hostan har blivit värre och snoren rinner, men livet fortsätter ändå.

Igårkväll var det hundkurs, lika sköj som vanligt!

Nej, nu ska jag försöka vakna till liv för att sedan gå till skolan och snora. Jippi.

puss


Födelsedagsbarnsdag

Denna dagen började jag med att göra frukost på sängen till Hampus, han fyller ju år idag. Och jag tror att han blev glad över presenterna jag gav honom, dom är i alla fall värda mycket tid och funderingar..

Sen; Datakunskap med Tracy Chapman, upptäckt av Hampus2s pussiga skrämselteknink.

Nu blir det snart födelsedagsmiddag med Hampus och hans familj, mumma!



För alla ovetande stadsbor, så här ser Stenmyrudden ut! Inte bästa bilden men.


marrängsuisse och svulliga tjejer

Lite fina bilder :)




Vi dukade mysigt i Toves supermysiga utstickande grej på huset. Och jag älskar för övrigt serpentiner!




Födelsedagsbarnet och Kristina




Och jag sa. Just du the marrängswisch, just do it!



Ett vältränat öga ser den.



Mätta och glada!


chacha

Igårkväll blev det överaskningsfödelsedagskalas för en Frida Vallinder som misstänkte vad som var på g. Tänkte lägga upp lite vackra bilder från det sen när jag kommer hem! Är på skolan och har data kunskap nu, alltid lika mysigt. Har kikat lite på bonde söker fru nu, myyyyys.

Sonja är min gullegris idag. Hon gav mig halstabletter på nationella provet idag. Det var gulligt, hihi


Hej.

Gårdagen blev lite som den blev, jag lär ha varit den tröttaste i hela ishallen. Menmen, jag fick ju dansa litegrann i alla fall :)

Idag fick jag en väldans kittlig känsla av längtan till sommarlovet, det är inte långt kvar nu! Hihi. Meen samtidigt, så kommer lärarna komma med en massa prov och grejs, inte kul.

Nu sitter jag och dricker mjölkchokladsockerkaffe och försöker göra klart min svensaanalys, sista dagen såklart. Jag tror jag har valt den konstigaste novellen att analysera också. Typiskt.



mmm, längta!


efter många om och men..

.. åker jag nu på Näldens dansgala, kan bli sköj! Kände mig lite ensam här hemma. Får väl se om jag lägger mig någonstans och sover istället, har varit piggare!



Men hejdå då.


RSS 2.0