Fina Fikagäster

Efter skolan idag kom Hanna och Hampus till mig och åt semla, hur mysigt som helst! Nu ska jag väl äta middag, haha. Eller varför inte sova? Nej, ikväll ska jag plugga, så att jag inte behöver göra det sen, typ.

Hanna var kameraskygg, så jag och Hampus får stå för snyggheten.




Sveriges största händer!?

Hade!

Back in town

Körde in till stan ikväll. Vi överlevde och jag tyckte att det gick rätt bra. Nu har jag plockat ihop i lägenheten, hatar när det är stökigt! Blir bara på dåligt humör då. Snart ska jag stoppa in semlor i ugnen, blir gott det. Sen kommer Hampus och provsmakar :)

Nu tror jag att jag måste spela en sväng på gitarren och sjunga av mig. Ha en bra kväll, puss!

Skojter

Igårkväll blev det någon pubafton på kretsloppshuset, tillslut. Dock inte så länge.

Idag har vi varit ute  och åkt skoter till Dravsjön. De andra fiskade, jag fiskade väl typ. I några minuter ;) Är mest ute för att fika och mysa jag. Väldans skoj att köra skojter iallafall. När jag kom hem tränade jag med Jänta och Trasmsa, skojskoj. Jänta blir bara bättre och bättre! Med godis går allt!..

Senare blir det väl stan, jippi, ne, rätt tråkigt. Men snart är det sportlov! :)





En sådan där viktig uppdatering

Mysig kväll hemma igår. Åt gott och spelade spejl. Idag har jag jobbat, det var väl ungefär som vanligt. Nu vet jag inte vad som händer ikväll, beror som litegrann på folket.

Bilder från igårkväll :)







Hejdå, eller nej just det, hej!

Idag har jag varit otroligt yr. Sagt motsatsen till det jag tänkt säga, aldelles för många gånger, vad händer!? Haha.
Efter skolan vart det massor med potatisplättar och magnetröntgen tillsammans med Hampus som var snäll och följde mig. Magnetröntgen var bland det tråkigaste jag varit med om, trångt och bullrigt, så nu vet ni det.
Nu ska vi dricka päronsaft och äta varm macka, mumma. Sen blir det en film som jag aldrig hört talats om. Men den är ju tecknad så jag lär väl gilla den ;)
Och imorgon är det fredag! Vilket betyder Matte C. Och sång :)
Hare bra, haj!

Lite godis på det här så, nerrrrå, jo..

Nu har vi varit iväg och tränat, jag och Marris. Det blev ett pass som sänkte självförtroendet något när det gällde koordinationen, haha. Man kände sig ju lite småkul. Nu sitter vi och fikar. Sen blir det godis till efterrätt, illa! Men gott. Ska väl plugga också, men mina ögon är tunga så jag lär nog somna.

Kan även meddela att det var lite spännande att ha med sig pappa på körlektion, eller ja, han borde ha tyckt att det var spännande i alla fall ;) 

Puss och Godnatt!


Dagen då jag fick en sådan där bankdosa

Nu har veckans segaste tjej veckans segaste håltimma. Har varit på banken och skaffat mig en bankdosa och litte sånt där, så nu känner jag mig genast mycket mera mogen!
Efter skolan blir det körlektion, eventuellt med min pappa om han hinner, kan ju bli spännande. Sen ska jag skynda mig ner på golds med Maria och köra något coolt pass. Har en gratis vecka där nu, riktigt grett.
Hörs, haj!

Piggare

Skrev visst inte igår, fast jag var hemma hela dagen. Mådde iallafall konstigt.
Men idag är det bättre! :) Sitter och äter frukost nu; gröt, mackor, morot, te, juice och d-vitamin. Man ska inte snåla med frukosten! Speciellt inte när man ska på skolan och svälta..

Ha en bra dag allesammens, pusshej!

Har bestämt det ja

Nu ska jag sova igen, och vakna piggare än någon annan imorgon! Hade tänkt det iallafall.



Typ såhär pigg!

Godnattpussn!

Mellanmål/middag



Gick ner på stan och köpte D-vitamin och krossad chokladglass, för jag tänkte att det blir man pigg av. Och så lite te, juice, banan, choklad och alvedon på det så. Känner på mig att det kommer göra underverk, mmm.

Känns som att nån har partaj med dunkadunkamusik i mitt huvud, hoppas dom har roligt så att jag inte har ont i onödan iaf :)

Puss!

Godmorgon!

Gick och la mig, för det blev aldrig bättre. Och det är inte bättre nu heller, även om jag har sovit jättelänge. Huvudvärk brukar väl släppa efter alvedon och flera timmars sömn?

Aja.

Vad i hela friden är detta? Jag bara undrar.

Vaknade och hade ont i huvudet som en kossa imorse, klev upp och käka alvedon, la mig igen, och nu när jag vaknar har det inte gått över? Får väl se hur det blir med skolan. Jag vill, men orkar inte. Det komiska är, att jag mår typ som när jag hade parasiten, haha, men den är väl borta nu så att? Ja, jag vet inte jag.

Ha det, haj!


Vill inte åka till staden!

Det blev litte plugg och scones med Maria idag. Sen tränade jag med Jänta, vilket tar sig riktigt bra! Har även hunnit med nån tupplur. Nu ska jag packa och åka till bussen, opepp på stan, menmen.



Ledsen tjej ;) haha. Puss!

God morgon/förmiddag!

Tog mig en sovmorgon idag, sjukt sliten! Nu väntar en massa plugg som jag borde göra.. Får väl se om jag gör det, brukar ju sluta med något annat.



En annan bild från igår, även att jag glömde dra bort pilen, haha.

Ha en brao dag, puss.

Modell för en dag

Var på gamla teatern idag och blev sminkad och sen fotograferad med Maria, Mamma och moster. Jättekul var det! Och helt gratis, om man inte köpte bilderna såklart, då var det svindyrt.




Några av bilderna vi smygtog, hihi.

Ha en bra kväll, puss!

jah, nu kör vi!




Tog mig en tupplur. Och nu sitter Jag, Maria och Frida och peppar. Är fortfarande sliten, men nu kör vi!

Pusspuss

Krogen i mjukisbyxor? Gärna!

Matteprovet imorse kändes ej bra.
Mina sånglektioner är det roligsste på skolan just nu.
Fikade med Josse efter skolan, skoj var det. Hade ju en del och prata om, var ju ett tag sen sist, haha.
Köpte chips på vägen hem, vilket är ytterst ovanligt. Men man behöver det om man ska få ner vissa grejer.
Jag är äckligt trött och skakis, trodde att jag hade ätit dåligt. Men nu orkar jag inte äta något heller.
Har helt okeja utgångskläder, men vill ändå gå på krogen i mjukisbyxor. Vad är felet?

Nu ska jag vila, så att jag orkar med kvällen. Kan hända att det blir roligt när jag är opepp, brukar ju bli så :)

Ha en brabrao kväll! pöss


Får man gå och lägga sig? Nej.

Jag är något aldelles otroligt trött. Om jag ska vara ärlig tror jag aldrig att jag har blivit frisk, inbillade mig nog bara det. Menmen. Ska äta blodpudding till middag idag, det blir man väl pigg av? eller? Hoppas det. Har ju matteprov imorgon så..



Nu så jag gå och klä på mig, för det ungefär sådär ^ varmt i lägenheten!

Hej på er!

Kom precis hem från köörskolan, det gick väl bra. Synd bara att man lärt in fel från början. Sitter och väntar på att min kusin Linnea ska hämta upp mig, vi ska iväg och klippa oss, grett! Mitt hår har varit som en risbuske senaste tiden. Och jag kan inte koncentrera mig på lektionerna för jag sitter och delar på kluvna hårtoppar, haha.

Sen blir det plugg hela kvällen lång. Hann ju inte plugga så mycket igår, morr.

Hare bra, haj!



Saknar!

Det går inte bra nu kompis, det går dåligt nu

Var hos Hampus och åt idag, sen skulle jag ju gå hem och plugga. När jag kommer till dörren inser jag att jag inte har någon nyckel för att det hade tjorvat till sig. Inser sen att Maria jobbar till tio nångång. Tänker sen; Fanihelvetesjävlaskit! Sitter ut i trapphuset i trekvart, får tillslut tag på Maria, går till henne och hämtar nyckeln, och nu är jag äntligen hemma! Inte riktigt som jag hade planerat.

Nu ska jag ÄTA och försöka plugga! Och trösta mig själv med att tänka på att jag ska klippa mig imorgon, äntligen :)

Frida Vallinder, Hur lyckas du min vän? Puss på dig! <3

Haj!


Hoppsan Karlsson!

Har inte skrivit på ett tag! Igår var det ju allahjärtansdag, så då var det mys för hela slanten. Jag och Hampus gick ut och åt på kvällen, sen gick vi hem och åt hjärtformad kladdkaka till efterrätt. Popcorn, geléhjärtan och mörk choklad blev det sedan, mmmumma! Och massa pussar och kramar såklart ;)
Idag har det vart som alla andra tisdagar, ingen rast och ingen ro ungefär. Vi sjunger musikallåtar på kören, vilket jag tycker är väldigt roligt, man blir så glad liksom! HAde tänkt att gå och simma nu, men stormen får mig att vilja sitta inne och gömma mig.. Så det blir nog plugg ikväll! Tjiho.
Ha det bra, haj!

Alla<3dagkort med mina bästa vänner

Dagen har varit grejt. Åkte en tur på skidorna med Lotta och Maria, sen åt vi nybakt semla, mumma! Sen tränade jag med Tramsa och Jänta, var aldelles för länge sen sist, men det gick faktiskt bra. Nu är jag hemma själv med vovvarna. Sitter och gör allahjärtansdagkort till några få utvalda ;)

Men jag borde pluggaplugga och plugga. Det ger mig magooont. Ska nog gå och be Tramsa, och Jänta, och Tea om en puss, så blir nog allt lite bättre.

Ha en bra kväll allesammens!



En söt bild på mig och Hanna får förgylla detta inlägg!

Wieho






Om man inte kände oss skulle man kunna tro att vi var konstiga! Hoho.

Helg och finvere på Evelinadagen

Igårkväll åkte jag, mamma och Henrik upp till buan och hälsade på. Det slutade med att mamma och Henrik åkte hem och jag blev kvar där, riktigt mysigt! Kvällen bjöd på whiskeygrogg, oskottat dassbesök, årets rumpbild och så en massa skratt förstås!

Idag blir det självklart nånting utomhus, men har inte riktigt bestämt vad ännu.. Men nånting!

Här kommer bilder från igår!



'



Ha en bra dag, haj!

Bra jobbat esmk09!

Nu är jag D Ö D! Men oj så bra det blev! :)

Nu vill jag att Hampus ska bjuda mig på fika, men han verkar bara bjuda på apelsin, jag är hungrig..
Sov gott allesammens!

Klasskonsert med ESMK09

Hejhej!
Idag blir det klasskonsert för hela slanten. Hade en lunchkonsert, som jag självklart lyckades klanta till det på. Sen blir det en konsert ikväll, klockan halv sju i PalmCrants aula, kom dit! Har tagit massor med bilder idag, men de får ni se när jag är hemma med ett någorlunda internet :)
Nu ska jag ta mig en tupplur så att jag överlever kvällen, är väl inte den piggaste direkt. Menmen.
Pusspuss, haj!

Hur ska det gå? Hur ska det gå?

Kände mig ju pigg ja, men ja.. Vi fortsätter säga att jag är det, för att jag måste.. Annars blir det problems med klasskonserten alltså!

Ska hoppa in i duschen nu, det var ett tag sen, hehe.. Sen åker jag till Krokom och sedan vidare in till stan.



Typ så här glad blev jag när jag kollade graderna senast, menmen..



Men Kram på er!

Bättre!

Känner mig bättre idag, fortfarande seg och snorig och så, men helt klart bätre! Ska försöka göra något åt plugget nu, om jag orkar, annars får Sonja vara lite förstående.

Ha en bra dag, haj!

Jag e ju lite händig ibland

Baajsa. Blir hemma imorn å. Kan ni tänka er hur mycket jag missar på skolan? vava? Men! Försöker se det så här, är jag hemma imorn blir jag superfrisk och det finns inte en chans att jag är sjuk på torsdag när det är klasskonsert, bra va? 



Lyckades sy en mössa och ett pannband jag, busenkelt, men coolt ändå!

Snytdags, hejdå!

Pigg trodde jag, men ne?

Idag har jag bara tagit det lugnt, kände mig faktiskt mycket piggare när jag vaknade, lyckades till och med sova till halv elva idag. Vilket jag ser som ett friskhetstecken eftersom jag vaknat tidigt de senaste dagarna och mått bajs.
Gick ut och pinkade och tog kort med Joppe och Jänta eftersom jag kände mig piggare, och den "ansträngningen" gjorde att febern steg och jag blev äckeltrött igen. Jag blir så less!

Nee, nu ska jag gå och snyta mig. Haj!



Världens finaste och snällaste ögon sitter på Joppe! <3

Är hon inte fin så säg?





















































Dricker varm choklad speziale och kryar

Börjar känne mig jättestressad inför skolan, har ju missat en del när jag har varit borta. Sen har vi massor som ska vara klart i engelskan den här veckan, och jag har ju inte orkat göra något när jag vart sjuk. Hoppas att jag är piggare imorn, orkar inte sova bort en dag till.

Blir iaf Wallander sen ikväll, nu när Morden i Midsomer har slutat ;)



Varm choklad speziale; mjölk, kakao, socker, kardemumma, kanel. Skulle vara lite andra kryddor i också, men de gillar inte jag, så jag skippade dem. Grädden skippa jag också, gillar inte det.

ZznarK

Idag vaknade jag halv nio av Tramsas ylande och farlige svans, så trevligt så. Gick in och åt frukost, sen sov jag till kvart i tre. Lite trött kanske? Plus att jag har fulle huvudet med snor som ger mig huvudvärk, ont i kroppen, ont i halsen osv. Kan inte bestämma för om jag ska in till stan eller inte, mår ju inte direkt bra, men tänk om jag mår bättre imorgon? haha. Aja, får se.

Igårkväll var Maria här. Vi bakade gomuffins, lagade middag, pluggade (typ) och kikade på tv. Lagomt svängig kväll för min del!

Nu börjar bli lite hungrig, har ju trots allt bara ätit frukost! Ha det bra, haj!


Har precis skickat iväg min söta mor och far på bröllop




Min mor är väldigt fin! Pappa också, såklart! ;)

Jag har ständigt lock för öronen och snorar ca några deciliter i minuten (nästan!). Så det blir väl inte så mycket gjort ikväll. Maria kommer nog hit och pluggar, hoppas det går bättre än vanligt, haha.

Nej, nu ska jag pussa Joppe på kinden och sen snyta mig, igen. Ha det bra, hej!

snorsnytblä!

Har varit klen på att skriva.. Var hemma hela torsdagen, sen gick jag på skolan på igår, vilket jag ångrar nu. Var inte direkt frisk, så nu har det blivit värre. Grettans.






Lite fina bilder från dagarna som gått. Har inte hänt så mycket men. Maria kom igårkväll. Jag lärde henne att baka kakor ;) haha.

Kanske hörs nå mer, haj!

Sjuk hemma på Stenmyrudden

I eftermiddag åkte jag hem, blir hemma imorn också. Har feber, ont i kroppen, jobbigt att andas osv. Har typ inte gjort något på hela dan, skönt men tråkigt..

Nu sitter jag och kollar på "Irene Huss", vill egentligen gå och sova, men då är jag ju inte säker på att dom tar fast mördaren, och då blir det svårt att somna, haha ;)


Har fått feber och halsont, grett!

Har blivit sjuk, känns bra. Har hur mycket plugg som helst jag borde göra, men man orkar ju inget när man har feber :(

Hampus var hit och lagade mat till mig och diskade, gölligt av han! <3

Nu ska jag dricka te och fundera på om jag orkar plugga nånting, lutar åt att jag inte orkar.

Hoppas ni har en bra kväll! :)

Pusshej!


RSS 2.0