Plugg till "The Lazy song"

Plugg och plugg.. Men det är bara tio dagar kvar till sommarlov nu, schöönt! Och kanske är det ännu närmare om jag och Marris far utomlands, hoho.
-
Hittade en passande låt att plugga till nu också, "The lazy song", heter den, hehe. Bästa plugglåten!
Bruno Mars – The Lazy Song

Tjenixen

Nu sitter jag hos Hampus och ska snart gå iväg på skolan och plugga lite. Har bara typ två grejer kvar att göra nu! Vill få undan det så fort som möjligt. Speciellt om jag och Marris ska åka utomlands. Vi funderar på att ta en sista minuten, om vi nu lyckas bestämma oss för vart vi ska, haha.
Aja, ma höres!

Fy fan vad grett!!

Okej.. Det blev inge pluggryck. Det vart ett motionsryck istället. Tog mig en långpromenad medans solen tittade fram :) Och nu när jag kom hem såg jag att jag hade fått ett mail från min mattelärare. Pulsen när jag öppnade det mailet alltså, hade liksom inte blivit förvånad om det hade stått ett IG där. Men det gjorde det inte, det stod ett G, plus till och med. Så nu är jag klar med det där hemska matte C föreevigt. Sjukt skönt!
En fin bild som får beskriva min nöjda känsla just nu, haha.
Ha en bra kväll!

blogg.se/lagg

nerrrå. Men det laggar ju för jämnan. Hade tydligen haft en knasig header? Men det syntes inte när jag förhandsgranskade och så. Jaja, har bytt till en annan nu, som jag snart ska byta ut till en bra, haha.
Skolan idag var som vanligt.  Inte värd att skriva om. Nu sitter jag hemma och gör ett pluggryck innan middagen. Grejt.
Puss

Stegteorin? Wtf is that?

Sköt upp gemun rätt länge, började med den aldelles nyss, haha. Har städat och sprungit istället. Det är en bra/dålig vana jag har, att göra andra nyttiga saker när jag borde plugga.
Nej, gemu var det!

Morsdag

Imorse vaknade jag upp hos Hampus, for dit igårkväll. Åkte hem och bakade en morsdagstårta och lite sådär. Sen for vi till staden och har varit här mest hela eftermiddagen. Handlade på lill-änge, jag köpte ett nytt agilityhinder, spännande ska det bli! Vi åt pizza till middag, så nu är man lite halvt handikappad av mätthet, men mums.
-
Tänkte ta mig en promenad och sen plugga gemu, för sista gången i mitt liv! hihihoho :D
Ett sådant här hinder skaffade jag mig. Får väl se vilka som vågar sig igenom det. Jänta kan iallafall :) Och Tramsa brukar ju alltid vara positiv!
Ha en bra kväll gott folk! Puss

Min fina mor

Jag älskar dig!

Jaktstig

Var på jaktstig idag, som jag skrev om igår. Det var ju trivsamt det. Regnet höll sig borta och myrorna var ganska snälla ;)
-
Kameran hade jag med, så här kommer det bilder!
-

Första bilturen utan mor och far. Shit alltså!

Ikväll tog jag och bror bilen till Hallen och tankade. Sedan besökte vi mormor som bjöd på fika, mysmormor! Efter det åkte vi och hämtade Hampus som också ska med på jaktstigen imorgon.
-
Neee, nu ska jag dansa soldansen och hoppas att den hinner ge resultat till imorgon :)
-
Sov gott allesammens!

Tårta och blommor

Skönt att vara hemma på "Steinmyruddn"! Fick tårta och blommor för körkortet när jag kom hem, trevligt! Sen åkte jag och mamma en sväng med bilen, jag känner mig olaglig när jag kör, haha! Men det är kul :)
-
Imorgon ska jag sitta ute i skogen hela dagen. Ska sitta på en station på en jaktstig, kan bli mysigt. Om det inte regnar! Och myrorna har flyttat till ett annat ställe ;) Har seriöst blivit biten av myror på den där stationen i flera år.. Höua.
-
-
Så snällt så!
-
Ni är ju pinsamma

Fina Flickor och Fint med Fredag


Matte in my ass

Vart ingen vidare lång skoldag idag heller. Cyklade ner på ÖB efter skolan och handlade fotoalbum och ramar. Lite billigare där vettu! Nu ska jag ta tag i lite matte innan jag, Frida och Kristina ska eta med varandra. Du skulle inte med va Tove? ;)
-
Ska äta lite plopp också, så att matten liksom bara ploppar in i hjärnan.
-
-
Jon, om du ser det här. Känn dig träffad! Haha.

En sådan där rubrik

Kom på att jag var tvungen att åka ner på apoteket innan middagen och fixa en grej. Och sen när jag skulle hem började det spöregna, så då hamnade jag på rean och fyndade lite grejer :)
-
Nu har jag ätit potatis- och purjolökssoppa, som jag åt till middag igår och till frukost imorse. Kändes lite enformigt, menmeen.
-
Nu är det plugg som gäller. Får se om jag pluggar hemma eller hos Hampus. Behöver liksom hans hjälp med matten, hehe. Men om provet på fredag går bra behöver jag aldrig plugga matte mer! Det ni.
En hemskt fin bild på mig och Maria innan vi for på fröjdholmen i löurdags.
-
Puss på er!

Nej, höua!

Orkar inte gå upp på skolan igen med den här ryggen. Vad hände? Sätter mig på en stol och pluggar här istället. Funkar till och med bättre.
Nu började det regna, hoppas det ger sig. Fast det är väl lika bra att det regnar och att jag har ont i ryggen. Så att jag sitter fast vid plugget!

Je känn me som e gammal e käring!

Min belöning för att vara med på idrotten blev världens ondaste rygg!? Fråga mig inte vad som hände. När jag cyklade hem nu på håltimman glömde jag mina nycklar på skåpet i skolan, hur ofta händer det!? Aldrig. Sen sover jag sämst och har klåda på mitt finger. Det låter väl lite tantigt va? ;)
Ska läsa lite ARL och dricka te nu, sen kanske jag somnar en sväng. Sover så dåligt på nätterna.
-
Kom på att jag inte har visat upp min kreativa kladdkaka här på bloggen. Den var tillägnad min kusin Stina, tror hon vart lite glad i alla fall. Även om den var i kletigaste laget ;)
-
Ma höres!

Borde inte luften ha lättat lite mer?

Nu är körkortet fixat, lite overkligt och svårt att förstå. Lite lättare blev ju livet iallafall. Var lite jobbigt att gå och fundera på körkortet själv. Det var ju ingen annan som visste när jag hade tid, och mamma och pappa visste inte ens om att jag hade en tid, haha.
-
Firade med att åka hem på hundkurs igår. Och sen for jag in till stan på körfältsgrillen och röjde som fan! Nej, inte direkt, haha.
-
Idag har jag varit sliten som få. Gör mina uppgifter och ge mig sommarlov nu!!!!
Kanske kommer känna mig fri som en fågel nu när jag kommer hem i helgen, när jag får ta bilen och åka själv. Fast jag måste ju ha en bil också, haha.
-
Nu ska jag förgylla min kväll med gemu och matte. Ha en bra kväll ni också ;)

Helt seriöst

Jag har tagit körkortet!! FY FAN vad skönt!
Puss och kram hej!

Staaaaden

Jag är en stressad och förvirrad människa som inget hellre vill än att ha sommarlov. Så sjukt less på alla tråkiga måsten, I need a break liikzom. Men det är ju nära nu!
-
-
Vill ju ha sommarlov och bara chilla.
Även om jag vet att jag ska jobba i nio veckor längtar jag till sommarlovet. Det är skillnad på jobb och skola.
-
Ska väl snart natta mig. Vi hörs imorgon, Godnatt!

Hoppsan Karlsson

Igårkväll kom jag och Maria på att vi skulle åka på däns helt plötsligt. Det var ju rätt sköj. Idag har jag inte speciellt sköj dock. Mår som en apa av någon konstig anledning. Menmennn.

Hörs, haj!

Löurdag

Idag vart det en sväng till skogen. Mor skulle kollaälgpass med laget, så jag och Jänta följde med! Sen har jag tagit bilder på mor, tvingade henne att vara modell, och snart ska jag tvinga Maria. Det är ju så roligt att ta kort, och att ha fina bilder på människor! Nu sitter jag och väntar på middag, är jättehungrig, säkert för att jag hjälpte till att kapa ved nyss. Går mycket energi till det..
Såg två älgar, ojojoj, vad fränt va?

Vad i hela friden?



Tydligen så är det 30% socker i en sån här? Vart ju lite osugen när jag läste det!

Hörru Rut!

Efter körlektionen gick jag hem och åt fet-middag. Sen skrev jag ett engelskatal som redan var färdigt, duktigt av mig! Muffins har jag hunnit baka också och tagit en promenad, så att jag förtjänar muffinsarna ;) Väntar på att Hampus ska bestämma om han vill ha muffins eller ej, om inte blir det fler till mig. Och tråkigt, om jag måste äta dom själv.. Jag bakar ju oftast för att någon annan ska äta!
-
Tror att jag ger upp pluggandet för ikväll. Var ingen bra pluggkväll ikväll!
Imorgon är det fredag, branog grett.
-
Sov gott allesammens!

Körskolan nästa!

Det blev en slapp skoldag idag. Nu ska jag gå på lulen och plugga teori innan körlektionen tänkte jag. Har slängt i mig lite mat, har stora problem med skolaten alltså :(
-
Bästa ensemblen igår ;)

Jag överlevde ju

Men med nöd och neppe. Lite jobbigt bara att jag inte kan visa vad jag verkligen kan när jag ska sjunga inför folk.. Menmen.. Som Tove just skrev, det finns plats att utvecklas! :)
Är hos Hampus nu. Har ätit massa gurka och choklad, mjums. Läste lite i körkortsboken också.
-
Imorgon har jag en välbehövlig sovmorgon, om jag nu lyckas sova i natt. Stressen äter upp mig inifrån!
-
Nee, det är ju typ läggdags för en tröttis nu. Sov gott kamrater!
Smakade även den här ikväll. Den var väl god, fast inte godast! ;)

Varför fick just jag sådan hemsk scenskräck?

Det är frågan. Det värsta är att jag mår dåligt för att jag vet att det kommer gå dåligt, inte bästa inställningen kanske? Får väl försöka jobba på den idag.
-
Gemuprovet kommer jag garanterat få göra om! Det är ju så sjukt svårt ju :(
-
Har körlektion idag, hoppas på att det går superkanon iallafall :) Allt kan ju liksom inte gå illa. Ser ut att bli någorlunda väder också, det regnar ju inte. Oj, vad positiv jag kan vara va? ;)
En bild från klasskonserten.
-
Ha en bra daag! Haj

Hej

Idag har jag varit på skolan. Sen gick jag och Sara på körskolan, det var kul. Sen gick jag hem. Sen värmde jag mat. Sen åt jag inte maten. Ungefär så här inspirerad är jag just nu. Ingenting känns ju speciellt kul.
Ska nog äta lite melon och te. Är verkligen inte sugen på mat som är mat, typ. Sen ska jag plugga äcklig gemu. Men nu ska jag inte vara negativ, nejnej. Det gick ju rätt bra på körskolan iallafall! Det är ju bra.
Förresten känns det som att dammråttorna snart ska anfalla mig i lägenheten, men dammsuga orkar jag inte göra nu, tar det en annan dag.
Hoppas att ni är på bättre humör än mig :) Pusshej!

Nu har jag strukit över två saker på min plugg-lista

Det känns bra!! :D
Dock glömde jag bort att öva på gemun. Men äh, det går åt helvete iallafall. 
Puss och Godnatt mina vänner!

En te-sväng till Willys

Tänkte köpa te på willys jag, och så kommer jag dit och ser att deras teer är borta!? Det var något annat märke nu. Det funkar säkert det med, men raberberochgrädd-smaken var borta. Fuck my life. Så nu vet ni det.
Nej, nu ska jag ta tag i engelskan tror jag. Snusksnus.
Kan hända att det här var ett inlägg som skrevs för att jag inte ville plugga, kan vara!
Rabarber vaniljÖrtte pepparmynta
Köpte de här smakerna, plus apelsin. Så nu klarar jag mig ett tag till :)

Nej, nu tar jag och gör ett ryck!

Men var ska jag börja!?

Måndag och ny vecka

Nu var det måndag igen. Och det kommer bli en rätt jobbig vecka. Massa uppgifter som ska in, ensemblekonsert, gemu-prov, körlektioner osv. Plus att man ska försöka hinna med att inte stressa för mycket, villket inte brukar gå så bra. Vad gäller ensemblekonserten är jag nervös över nervositeten, haha. Jag vet ju hur bra det brukar gå att sjunga när jag är nervös. Men det löser sig..
Aja, något positivt är iallafall hembakt bröd till frukost! :)
Körde ett russinansikte som uppvärmning idag, fast det vart knappt ett russin, haha. Nej nu ska jag sminka mig och gå på skolan.
Ha en bra dag! Haj!

Idag är det fyra månader och två dagar sen.

Hundra miljoner saker att göra, inget skämt! Men jag klagar inte.. Önskar bara att det var lite roligare grejer.
Åkte in till stan ikväll, fick åka med bästa chaufförn, Marris! Grett att åka bil istället för bajsbuss. Nu har jag frallor på jäsning, hockey på tvn och gitarren i famnen. Ska bli gott med nybakt bröd, är hungrig som en varg!
!
Man får försöka tänka på det fina och glömma det fula. Även om det är svårt ibland. På tal om fint är Hampus en av de finaste sakerna jag har. Puss på han!
<3

Söööndag

Hej människor!
-
Idag har jag suttit med Hampus och pluggat, ARL och körkortsteori. Ska göra klart det sista på ARL:en ikväll tror jag, skulle ju vara branog skönt att stryka en grej till från listan! Min mage gillar fortfarande inte mat, men eftersom jag vet hur viktigt det är att äta uthärdar jag smärtan för att få i mig näring (goda saker).
Nee, kanske ska börja med ARL:en då?

Finaste!

Man får helt enkelt göra det bästa av situationen

Idag åkte jag och mamma till Mörsil och övningskörde. Sen for vi upp till moster och åt lunch, gott det! När vi kom hem tog jag och Tea en promenad. Nu är Hampus här och vi ska väl inte göra så mycket. Kanske attt man kollar på Saade ikväll? Faaast, det lär ju kanske vara lika kul som vanligt, inte så kul alltså, haha.
En bild på Tea från arkivet. Gladaste tjejen i hela världen! :)
Ha'de!

Jag bara undrar

Allt var så enkelt förut. Vad hände?
Godnatt!

Nog är det trist att det regnar, men det har ju sina vackra sidor!


Vart tog detta vägen?

Bilder som jag tog i måndags. Ganska mycket sämre väder nu! Lite trist.

Det regnar och jag är hungrig

Ska försöka mig på lite frukost nu och hoppas att det går vägen!
Ha det, haj!

Magsjuka

Jamenvisstsörru!

Haj!


Fezt

Hade ett riktigt trivsamt barnkalas för Hanna, sen gick barnen hem. Och nu sitter vi vuxna och förfestar hos mig. Himla trevligt!
Syns på krogen, haj!

Tårtdag igen, tårta x2

Idag belv det smoothie till frukost, kanon. Ska snart göra mig iordning och gå bort på Wargen, vi har någon yrkesdag där på förmiddagen. Sen ska vi upp på skolan för att äta tårta och kolla på vårprojektet. Och sen blir det firande av Hanna hemma hos mig, blir grett det! Plugget går ju ingenstans, ellerhur?!
-
Ha en bra dag nu! :)

Det är förbjudet att sitta vid datorn i detta väder!

Idag vaknade jag i en säng tillsammans med en magsjuk Hampus, tror ni jag är rädd för magsjuka nu eller? Ja! På skolan var det rätt chillilill, förutom att jag kommer behöva sjunga på ensemblekonserten nästa vecka, mina nerver kommer inte klara det :(
-
Efter skolan solade jag en stund och sen gick jag ner på biblioteket och kollade på ensemblekonsert. Och Tove var bäst! Sen gick jag och Tove och fixade födelsedagspresent och fikade på Tingshuset, morotskakan var hur god som helst, men beställ för guds skull inte chailatte där!
-
Ikväll har jag skrivit klart en bokrecension och en mvg-uppgift till ARL-en. Det konstiga är att mvg-uppgiften är mycket lättare än g-uppgifterna, är jag konstig? Tog mig en springtur också nyss. Och nu sitter jag och äter banan, mjums.
-
Imorgon blir det firande av lilla Hanna Sellén som fyller arton mogna år idag, Grattis sötnos!
En väldigt gullig bild på mig och Hanna :)

Imorgon är det måndag igen

Den här dagen har jag spenderat på gräsmattan. Med Evas goda bok bland annat. Har väl varit lite trött men inte så farligt! Nu sitter jag och funderar på hur man ska ta sig in till staden, vill inte ha måndag!
Ha det, haj!

Kvällsfika efter Dansgalan

Ikväll har jag haft riktigt kul faktiskt! Har dansat och träffat folk. Dansade med en norsk som var himla dålig på att dansa. Visste inte att det var en norsk först, trodde att det var Marias fotbollskompis, hm? Aja, ni som inte var där skulle varit där iallafall!
Nu är det lägggdags och sen plugg imorgon, hur nu det ska gå. Hehe.
Puss och godnatt!

Nu är det lördag igen

Och nu satt jag och deppa. Nerrå! Nu ska jag läsa lite. Och sen antagligen göra något roligare :)

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. Nalle Puh

Blä för tårta!

Nu ska jag inte äta tårta på ett bra tag! Jag har ätit nog den här veckan, haha. Fast jag får väl se, om Hanna bjuder nästa vecka lär jag väl ta en bit ;) I Krokom var det kul, såklart. Kan ju inte bli annat när man gör det roligt :)
När vi kom hem övertalade jag mitt trötta huvud till att ta en promenad. Det var skönt det.
Bilder från ikväll. Vad skulle man göra utan släkten?!
Nu ska jag nog snart lägga mig. Det är en dag imorgon också, och en kväll i Nälden. Godnatt!

Lite uppdatering sådär

Nationellt prov i engelska var det idag, bläbajs. Har varit i lägenheten och packat och nu ska jag gå ner på stan och möta mommen och moster. Sen följer jag med dom till krokom på nästa födelsedagskalas. Gott med tårta ;)
Hejdå! :)
Och jag hoppas att ni ska till Nälden på Lördag!!

Djungelliv, Vedan och lite rea på det

Teatern varade i hundra år, men den var faktiskt rätt bra, till och med rolig ibland :) Mycket bättre än förra året! Efter teatern gick jag och Kristina på Vedan och fikade, myspys! Sen orkade jag på något otroligt vis gå på Vilas utförsäljning. FY fan vad mycket folk det var, världens längsta kö till provrummet också.. Men köpte i alla fall två fina klänningar för två hundra, grejt. Köpte springbyxor på Stadium för hundrafemtio också, grett med rea alltså.
Tog och kletade på lite rött läppstift. Jag tycker att det är fint, men vågar som aldrig ha det. Får väl se om Hampus tycker att det är fint, haha.
Nu ska vi väl snart åka. Ha en bra kväll folk!

Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Sjukt vad less man blir när man inte vill spela upp alla sina timmar på spotify! Men Hampus hade hittat något annat som var ungeför som spotify, måste kolla vad det hette! För det har jag såklart glömt bort.
Nej nu går jag! Ska kolla springkläder också tänkte jag. Och någon supermedicin kanske? Hjälper knappast.

Han en bäst dag! :)

Andra tårtdagen denna vecka

Dagen började med att jag gjorde frukost på säng till Hampus och gav han presenterna. Sjöng inte, jag vågade inte, haha! Börjar klockan tolv idag, då ska vi på teater i 2,5 timme, sen slutar vi! Skönt. Ska ut och äta middag med Hampus familj sen, mumsmums!
Hampus imorse, hehe. Grattis Älskling! Nu kan vi gå på krogen och ragga på varandra, grett det!

Onsdag

Idag har jag lärt mig att rädda liv, lyckats somna på en lektion, handlat födelsedagspresent och pluggat körkortsteori med Sara. Nu har jag ätit middag, villket består av typ samma saker som jag redan ätit i veckan. Ägg och lax.
Ska nog leta mig upp mot Hampus senare ikväll, han fyller ju arton år imorgon! Så jag kanske ska sjunga en trudelutt för honom, som den musikare jag är? Hm, vi får se. Tänkte hinna läsa klart två tredjedelar av en bok också, önska mig lycka till! Hehe.
Reagerar fortfarande när jag kollar mig i spegeln. Jag är typ blond liksom? Känns konstigt!
Man kanske skulle ta sig en tårtbit? Det vart ju kvar lite..

Hundutställningen

Det var jätteroligt att vara på hundutställningen med Jänta! Även om vi var tvugna att kliva upp klockan tre på natten och åka bil till typ Gävle. Hon var så snäll hela dagen, det är vid sånna här tillfällen man är glad att man har tränat! :) Det finns ju en hel del tjorviga hundar som inte har fått chansen att lära sig.
Vi fick bedömningen "Very Good" iallafall, vilket är bra men inte bäst. Till nästa utställning kanske hon har växt till sig mer så att vi får "Excellent".
Under tiden vi väntade på att få komma in i ringen tränade vi, lekte, låg på picknickfilten och åt godis såklart!
Kvällen efter, sista april, somnade vi gott! Jag orkade inte ens följa med på partaj. (!?)

Födelsedagskalas

Idag har jag och Kristina planerat bäst och fnissat oss igenom en svenskaredovisning. Efter skolan blev det tårtbak och middag. Sen har jag Kristina och Tove firat Frida ikväll. Med tårta och ballonger. Plus kakor och serpentiner. Vi spelade spel och lyssnade på Kristinas och Fridas vackra låtar, haha :) Laddar upp bilderna någon annan gång.
Nu blir det gitarr, sen somna bums. Om det nu går, eventuellt med hostmedicin.
Puss på er!

Nu blir det sängen

Vi fick faktiskt förvånansvärt mycket gjort ikväll, tycker jag. Fast allt blev inte klart, men det löser sig alltid. Nu ska jag spela en truddelutt på gitarren och sen försöka sova. Jag har så mycket att göra att jag typ inte kan slappna av när jag ska sova. Tänker bara på allt jag ska hinna med, himla störigt!
Kristina tyckte att min sockerkaka var god, det tyckte jag var brrraa! :)

Snälla bli min igen

Överlevde dagens hemska gemuprov, som egentligen var det enda jobbiga på denna skoldag. Slutade tidigare för att åka på återbesök med den opererade axeln och undesökning för den ännu ej opererade axeln. Doktorn skulle skriva upp mig på väntelistan för sövning och operation om det var möjligt typ. Men det blir inte förrän till hösten!
Var på Landbys med pappa sen också, och ordnade det sista med börsan. Så nu är den typ min, ska provskjuta den i helgen. Grett det, tack pappa! Jag och Jänta kommer ta många älgar med den där, hua.
Till middag vart det typ, ägg? Orkade inte göra något. Om förkylningen bara kunde släppa helt så att man inte var så trött hela tiden! Skulle ju vara lite lättare att klara av alla saker då.
Nu gräddar jag en sockerkaka och tränar på gitarrläxan. Snart kommer Kristina, och då får jag rycka upp mig. Vi ska göra klart ett grupparbete som ska redovisas imorgon, Heja Hanna!
Om min gitarr var en hund skulle den bajsa på sig i fodralet (bästa liknelsen), eftersom den typ aldrig får komma ut. Lessnar när det roliga blir ett måste.
Ha en bra kväll allihopa!

Grattis SnällFrida!

Jänta skickar med en slick i örat! Hehe.
Puss på de! <3

Jag mår bajs

Ja, vi säger så. Hej!

RSS 2.0