Parasiter och hemlängtan

Hejhej!

Idag blev jag hemma från skolan, känner mig inte kry i magen, jävla parasiter! Klart att jag ska lyckas dra på mig det också...  Har inte gjort mycket idag. Suttit i soffan med ögonen på tvn och datan och stickningen i händerna. Kuljul!

Imorgon börjar julkalendern, oj vad jag längtar! Hihi. Lär väl följa den som vanligt, om den inte är jättedålig. Vet inte om det är tvångstankar eller behovet av julstämning som gör att jag kollar på alla avsnitt varje år. Eller så är jag helt enkelt lite barnslig bara.



När man är hemma från skolan längtar man hem något aldelles otroligt när man är i stan. Det är så ensamt och tråkigt att sitta i lägenheten och glo. Saknar hundarna. Därför får ni en bild på mig och Tramsa från förra vintern :)

Ha det bra!

Hemmakväll på Stenen på myren på udden.

Jag hann inte träffa tomten idag, snyft! Alla andra ville åka hem innan, haha. Men jag hann shoppa en fin tröja och en kavaj för 20 kr på kupan. Kände mig lite ekonomisk och duktig. Sen var det ju väldigt mysigt att vara på julskyltning överhuvudtaget. Och dricka glögg och så.

Blir hemma på Stenmyrudden ikväll och åker in till staden imorgon. Försöker hitta inspiration till att plugga men det går inte!

Sitter typ och önskar att man kunde vrida tillbaka tiden och bli liten igen. Så att jag inte behöver bli stor snart. Jag vill inte bli stor. Det låter så seriöst. Sitter också funderar över varför jag tänker som jag gör. Tror inte att jag är så smart ändå. Haha.

Nu tänker jag dricka glögg och sticka. Och kanske plugga, senare..

Hejdåe! :)


Första advent

Hejsan Hoppsan!

Igårkväll åkte jag och Maria till överhallen och satt där med pojkarna tills klockan blev tillräckligt mycket för att jag ska vara trött idag. Men trevligt var det!

Idag är det första advent, det tycker jag är kul. Har tänt första ljuset, ätit pepparkakor, ätit saffranslängd, druckit glögg och myst! Härligt det, borde egentligen plugga meen, tar det sen!

Nu åker jag väl snart till Hallen på julskyltning. Det är viktigt! Tomten kommer ju. Sen blir det väl staden om det inte blir imorgon.



På tal om tomten. En bild på mig, Tomten och Henrik förra året.

Ma höres!


Hej!

Nu är jag hemma. Tillslut. Tog världens segaste buss till Krokom igårkväll, jag visste inte vart jag var när jag kollade ut genom fönstret.. Men jag tog mig fram!

Var på julmarknad idag, det var mysigt det. Införskaffade en julkallender. Ja, det är otroligt viktigt! Jag är ju inte ens myndig än, haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen snart så att jag inte är ofräschare än Maria. Hon duschade igår, och jag i förrgår. Lite internt sådääär.

Hejdå!

Minnen

Ibland är det så roligt att kolla på sina gamla bilder på bilddagboken. För exakt tre år sedan idag åkte jag och min släkt till Egypten. Det var roligt det!



Här är en av mina favoritbilder därifrån. Gillar Henriks min, hehe.

Nu är skoldagen slut, och jag snorar och låter som en jag vet inte vad. Menmen! Ikväll blir det julkonsert, blir nog supermysigt det.

Ha det brabrabrabra!

En jävla kyla och lite julstämning

Nu tycker jag att det börjar bli lite för kallt ute.. Även om jag gillar vinter starkt. Man blir ju förkyld!! Kan hända att det inte beror på det, men förkyld e jag. Och hes som få.

Imorgonkväll blir jag nog kvar i staden på julkonsert. Man får ju gå gratis om man går musik serru.

Nu sitter jag och Maria och dricker glögg och äter pepparkakor. Försöker få lite julstämning, men jag tror att jag är för trött. Hoppas inte jag har feber igen, då blir jag rätt less..

Pösshaj!


TjaaTja Bloggen!

Är rätt dålig på att blogga jag. Meeeen, skitsamma! Antagligen har det bara inte hänt något roligt sen jag skrev sist.

Har varit till doktorn idag, så nu är slyngan som jag hade runt armen borta. Känner mig som en ny människa! Utan muskler.. Ska till sjukgymnasten klockan sju imorgon, superpepp på att kliva upp imorgon.

Nyss konstaterade jag att jag har fixat/kommit på alla julklappar utom två. Det är ganska bra gjort av mig med tanke på att det inte ens är första advent.

Nu pluggar jag, eller jag ska. Men har inte börjat än. Har historieprov imorgon, som jag skulle ha haft före lovet. Om jag tar fram glögg och pepparkakor kanske jag pluggar bättre? Det är värt ett försök.



Morgondagens prov om romarriket och kylan ute får mig att tänka på och längta tillbaka till Rom.

Pusshaj!

Fredag och jag är hemma på Stenmyrudden

Jag har precis varit ute på en lite längre promenad med Jänta. Och shit vad fint det är ute! Hur mysigt som helst..l
Nu sitter jag på kökssoffan och gosar med Tramsa. Har saknat hennes lena öron och blöta kyssar hela veckan, haha. Kanske  blir jaktprov för henne på söndag, men inget bestämt än.

Nu sitter jag och väntar på mor som kommer hem med pizza. Har inte ätit det på jättelänge, kan ju bli gott.

Ha det bra!



Jänta på promenad förra helgem.


Godmorgon!

Igårkväll åkte jag och Maria till Ås och hälsade på min bror och hans vänner. Det var ett spännande äventyr, haha!

Idag blir det en lång dag. Nu när vi har börjat med kören inför lucia har jag misst min långa sovmorgon på torsdagarna. Lite tråkigt. Men kören är faktiskt mysig.

Ha en bra dag!

Tisdag

Hej!

Varför måste det vara mörkt när man går hem från skolan!? Jag blir så trött.
Idag började vi med kören. Det tyckte jag var väldans mysigt!
Jag får ont i axeln av att vara på skolan och skriva mina kråkfötter. Men jag överlever.
Mitt hår ramlar av. Det blir hårinpackning vid nästa dusch.
Maria lagar mat till mig varje dag. Hon är snäll!
Det är bara en vecka tills jag får ta av mig den fåniga.
Nu tror jag att jag ska ta en promenad och sedan plugga gärnet. Eller något?



Hoppas att denna bild förgyller ett ögonblick av din dag. Lite söt är den ju!

Bilder från en snöig helg



Tramsa letar hare.



Pappa fixar eld.



Sjukt fint, vitt och mysigt i skogen!



Det viktigaste är fikat när man är ute!



Här har haren skuttat. Och efter kom Tramsa. I helgen lyckades också jag få se haren. Har alltid stått på fel ställe..



Jänta kom också upp i skogen och sprang lite. Snön är rolig och god!



Greta balanserar på hundburen.

Det var några ögonblick från min härliga helg.
Nu är det skola och plugg och blä och bajs.
Ha det bra!

Den tolfte november

Det är massor med snö och jag är glad. Jänta, Greta och jag tog en promenad upp i skogen idag. Greta är inte som alla andra katter. Verkligen inte.




Hejsan Studsan

Jag har typ slutat skriva, har liksom inte haft tid. Eller lust.
Lovet bestod iaf. mest av hund och skog. Och fika, hehe.
Den här veckan är egentligen otroligt skön, vi slipper iaf massor med plugg. Hade en lektion i måndags. Nu är det ensembleturné för hela slanten.
Jag skulle  inte vara med eftersom jag inte kunde spela gitarr. Men igår kom SmartFrida på att jag kunde sjunga istället för vår ena sångare som är sjuk. Ja, hur tror ni det går då!? Det är inte lätt att lära sig en stämma så fort när man inte är van.. Menmen. Det är kul ändå!

Nu har jag precis varit ute i snön och lekt med Jänta. Åkte hem efter att vi varit i Hallen och spelat. Hon är helt galen i snön! Haha. Det är ju första gången hon ser mer än en centimeter med snö så. Gott smakar den tydligen också. Hon ligger och snarkar bredvid mig nu. Hon är så pöt.

Jaja. Nu vet ni det. Hejdå!

.

Oj, vad jag ogärna skriver. Men det är lov.. Och man kan väl sammanfatta allt jag gör ungefär så här; Skog, hund och ingenting.

Förresten, Tramsa är branog bra! <3 Henrik sköt första haren för henne i förrgår, så himla grett!




En av mina favoritbilder! Längtar efter snön faktiskt.

Ha det!

Jo, jag lever. Men tabletterna har gett mig olust.

Nu är jag typ pigg. Kunde klä på mig helt själv nu ikväll, omg!
Har varit ute i skogen idag, kul det. Släppte Tramsa och drev blev det men det varade inte länge. Middag hos farmor, gott det. Mamma och Henrik har skaffat skype, själv vågar jag vägra. Nu följer jag med kusin Stina till hålan Mörsil och sover där, det blir mys. Och imorgon blir det Krokom. Skönt att ha något att göra!

Bilder från ännu en skön dag i skogen;





Jänta är en goknul! Dumt nog fick jag ingen bild på Tramsa, som hela dagen egentligen handlade om.  Hon var ju ute och sprang, så Jänta fick stå för bilderna.

Ha det bra, haj!

RSS 2.0