Byte av header

Tyckte att den andra kändes så höstig nu när det har kommit snö. Ska snarast möjligt ta någon ny vinterbild som passar däruppe. Bilden jag har nu är också en höstbild, men den känns mycket kyligare än den förra iaf :)
-
-
Nu får inte hela bilden plats här nere, menmen, ni får ju se där uppe när den kommer upp :) Det vart mycket upp nu..

Nu börjar tjorvet bli för tjorvigt

Denna dag har varit tjorv i mitt huvud. Branog mycket tjorv, så tjorvig att jag glömde bort att äta. Och när jag glömmer bort att äta, då är det oftast väldigt konstigt. Jag har tränat till klasskonserten som är imorgon. Vi har en lunchkonsert och en kvällskonsert. På kvällen, klockan halv sju, säljer vi fika också. Be there! Så kan ni få se när jag spelar fel tjugo gånger....... Nej, hoppas inte det.
-
-
Just nu gömmer jag mig i farfars gamla mjukisbyxor och pappas gamla jeansskjorta. Ser ni ett vandrande tält så är det bara jag som myser :)

Tänk om man var en kotte

Gömd under några snöflingor... Vad skönt det hade varit.
-

Längsta dagen på veckan = Tisdag

Tisdagar tar aldrig slut känns det som, men på något vis så sitter man ändå hemma och äter middag tillslut, knasigt. Efter skolan åkte jag och Hampus iväg och fixade lite julklappar och sådant fix. Lyckades få till tre hela julklappar och material till tre, känns ändå rätt så bra. Mindre bra känns det ju att man mitt i allt julklappsköpande ska betala studentmössa, sätta in pengar på icakortet och betala hyra, men är man mogen så är man  ju!
Nu har jag precis skickat in en religionsuppgift och fastnat på sista frågan i den andra, som jag har skjutit upp i veckor, månader.. Snart ska jag plugga samhälle, slapp göra provtestet idag, kände mig inte så förberedd. Ni skulle ha sett Zombie-Hanna som klev upp ur sängen imorse! Ska även hinna spela lite tänkte jag. Och sen ska jag hinna med att sova, men det hinns nog.
-
-
En bild från kyrkan i Söndags. Tänk så lustigt det kan bli med lång slutartid! :)

Spela, spela liten låt!

Idag har jag prövat på healing och spelat i massor. Hade gitarr imorse, sen repade vi med Lucialåten och efter det kom Hanna och Linnéa hit och övade till klasskonserten. Vi fikade gofika; Lussebullar, pepparkakor och glögg, mumma! Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa om ideologier, har test (prov) imorgon, kan vara dags att plugga nu då..
-
-
När jag känner att jag har tid över ska jag lägga upp bilder från i söndags, så länge får ni kolla på mitt hjärta som jag gjorde i lördags :)

Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Lyckan var obeskrivlig imorse när jag vaknade och såg att de snöade. Flinade som ett litet barn :)

Den tjugosjättenovember

(Skulle ha kommit upp igår, men internet krånglade)
Imorse vaknade jag upp hos Hampus och fick risgrynsgröt till fukost, med nybakt lussebulle till efterätt, ganska gott. Sen gick vi ut i skogen och letade material till kransar, och ett hjärta i mossa som jag sen gjorde. Senare åkte vi på julmarknad och kikade. Det var ju mysigt, men det är svårt att få någon julstämning utan snön.
Ikväll har jag stökat lite med pa-bilderna och varit ute på en biltur i skogen. Men när vi skulle hem låg det ett träd ivägen, så då fick bror komma med motorsågen.
-
Hade med mig kameran när vi var ut i skogen idag :)
-

Utställningen blir utbytt mot julskyltning

Hann inte berätta det här förut, men det var inte bara att Jänta fick kräkas som var problemet imorse. Kräkmedlet räknas som doping, och därför blir det ingen utställning heller! Ganska så jättetråkigt, men då hinner jag lyssna på mors kör och gå på julskyltningen, inte så tokigt det heller!
Allt det här med klasskonsert och Luciatåg med körövningar och audition samtidigt som man har vanliga ämnen att plugga till stressar ihjäl mig en aning just nu. Är mest förvirrad och konstig. Men det är ju kul på något vis!
-
-
Skaffade mig en klänning i onsdags som jag ska ha på konsertdelen. Hade bestämt mig för en långärmad klänning/tunika, eftersom jag inte vill ha kofta. Sen ville jag gärna vara lite rolig och vara röd istället för svart ( Vi får bara ha röda och svarta kläder. Och vad fann jag på cubus om inte en långärmad röd klänning, huskut grett!

Kiss och bajs också!

Nu på morgonen skulle jag följa med pappa och höftledsröntga Jänta. Allt var frid och fröjd tills vi ser att han har käkat ca en och en halv karta ipren.. Inte så bra! Så istället för att röntga fick Jänta kräkmedel Som hon stod och spydde av i en halvtimme.
Efter skolan blir det rep till Lucia och sen bär det av hemåt. Ska bli så skönt så!
-
-
Blev så hungrig nu när jag kom hem, så jag tog en lussebulle. Nyttigt, jag vet! Nej, nu är det sång som gäller! Ha en bra dag!

Har jag berättat för er att jag älskar te?

-
Bilder på en del av min och Hampus samling av te.

Musikdagen Torsdag

Idag har jag endast haft musikämnen. Kör, där vi övade till Lucia.  ESV, där vi tränade till klasskonserten, dags att börja nu när det är en vecka kvar! Haha, så kan det va.. Och tillslut ensemble där vi gjorde om ipren-låten till dansbandslåt, riktigt svängigt, heh.
På håltimman idag gick jag hem och plockade ihop lite. Sneglade på julgardinerna och dom röda dukarna, men dom får vänta lite. Längtar så sjukt mycket efter jul nu, bara det kommer någon snö. Och att julen blir som jag önskar. Min största önskan i år handlar inte om saker. Den handlar om att bli vänner igen. Om den önskan inte går in kommer jag nog bli mer ledsen än när jag blev förra julen då inte tomten kom. Tro mig, det var tungt för mig!
Nu väntar jag på att Hampus ska komma hem så att vi kan äta middag, fetaostbiffar blir det idag.
-
-
På söndag ska jag, Jänta och pappa på utställning. Det lär nog gå bra det, hoppas jag! Nee, men hon skötte sig jättebra förra gången, så det går nog bra :)

Fyller på med kaffe innan jag går ner till tvättstugan igen

-
Lagomt fräsch och sådär. Nertill bär jag farfars gamla mjukisbyxor, naaajs.

Idag har jag;

Haft  bajs i huvudet och sett ut som ett äckel,
Blivit bjuden på scones av min pojkvän,
Sovit,
Stickat,
Sorterat sopor,
Drömt om lussebullar och glögg,
Smort tigerbalsam på tinningarna,
Spenderat kvällen i S2 med glada musikare.
-
Nu deckade jag i soffan och funderar på om jag bara ska vara. Eller om jag ska ta tag i något som gör att min kropp känns som en stålfjäder och mitt huvud som en snurrande basgång. Vilket gör det omöjligt att somna på kvällarna.
-

En gammal bild kan ni få!


-
När jag kliver upp på morgonen längtar jag efter att få gå och lägga mig igen, inspirerande va?

Om alla regndroppar hade varit snöflingor

-
Vi hörs när jag har fått tillbaka min inspiration. Puss!

If you know what I mean?


Lugn dag, men det är då det blir mycket gjort.

På nationella fick man sitta till halv två, för typ en timma sedan kom jag hem och kände att jag ändå gjort det rätt bra. Jag skrev om att vi måste bevara landsbygden, typiskt mig, haha. När jag kom hem satte jag mig och gjorde klart två uppgifter och tränade på sångläxan. Tänk vad fort det går att plugga ibland. Så mycket lättare att plugga mitt på dan jämfört med när man kommer hem efter en lång skoldag och det är mörkt ute.
Nu ska jag gå på skolan och spela. Vi ska söka med en låt till konsertdelen på lucia :) Sen bär det av till Krokom och vidare mot Mommen.
-
-
Idag är det en fin dag.

Yin + Yang = Qi

Jag pluggade allt utom det jag sa att jag skulle plugga, haha. Hampus kompisar kom hit, och då kunde jag inte koncentrera mig på läsning. Det blev lite diskussion kring självmord och fakta om yin och yang istället. Försökte också framkalla bilder, men det gick ju inte alls bra. Det verkar vara något fel på Fujidirekts hemsida, för när jag prövade för någon dag sen gick det inte heller. Man blir ju lej.
Nu vill jag lägga mig, men jag vågar inte? Moget!
-
-
Muh!

DenSextondeNovemberTvåtusenelva

Idag har jag knallat runt i Hampus stora tjocktröja och mina "myroribrallan-strumpbyxor". Najs. Onajs var skrivningen av bokanalys på engelskan, men det är över nu och jag kan inte göra det bättre. Efter skolan gick jag och handlade fika tills imorgon med Tove och Kicki. Vi har nationella prov i svenska imorgon, i fem timmar. Då behövs det fika!
Sen gick jag hem och lagade mat och bakade en sockerkaka till min älskling, som han var sur över att jag inte bakade igår, haha. Sen fot vi på dollar och handlade lite bra-och-ha-saker, och en ljuslykta, heheh.
Efter skolan imorgon åker vi till mormor som fyller år. Lär ju bli middag och tårta, rätt gott!
-
-
Just nu, förberedelser inför morgondagen!

Dagen då Tove ritade en snopp i min nacke

Denna dag började ungefär, bajs? Trött som ett as och sen hoppade min axel ur led. Usch, smärtan och paniken innan den har hoppat tillbaka igen! Samhällsredovisningen vi hade på första timmen gick ju inte helle så bra. Darth och Henrik, som var i min grupp, kom in efter att jag, Ronja och Anton redan hade haft redovisningen, haha. Så kan det gå.
Men dagen blev bättre, fick min tjocka varma halsduk levererad av mor, hade glömt den hemma i söndags. Och jag fick sjunga med min fina klass sista timmen. Tove var ju dock mindre fin som ritade fula saker i min nacke..
-
-
Tramsa är däremot finast. Bilder från en kisspromenad i helgen, med strumpan på, grett det!

Hej alla fans! (Mamma)

Idag på skolan fick jag klämma på mina fötter. Om man trycker på stortån hjälper man tydligen nacken, knasigt (Vi hade en föreläsning om zonterapi idag på hälsan).
Efter skolan gick jag hem och gjorde gomiddag till mig och min man. Italienska köttbullar med glass till efterätt, mjo, ganska gott!
Sen gick vi på ensemblekonsert, vilket var huskut trivsamt. Skönt att bara gå och kolla och inte behöva tänka på att man ska upp på scenen själv, haha.
Nu sitter jag och hatar engelska och min hals. Lugnar ner mig med wikipedia och honugsvatten. Kan hjälpa otroligt bra ibland!  Och nu borde jag sova..
-
-
Nej jag har inte tränat så mycket på att rulla köttbullar, jag är en naturbegåvning. Icas glass var mycket god! Och bilden längst ner beskriver mig ganska bra just nu. Ful och allmänt lej. Men det ordnar sig, det ordnar sig.

Lång sovmorgon med mysfrukost

Nu har jag suttit i soffan och ätit gofrukost i typ en halvtimme, lika skönt som det alltid brukar vara. Börjar kvart över tolv idag så det blev en rejäl sovmorgon, najsnajs. Kändes verkligen som att det behövdes, är inget vidare pigg och blir hostigare och snorigare för varje dag. Hoppas att det ger sig, har inte tid att vara sjuk den här veckan. Blir till att knarka c-vitamin helt enkelt!
-
-
Snälla Gud, ge mig minusgrader!

Idag är det farsdag

Det fick pappa fira med smörgåstårta, ståndskall med duktigaste Jäntan mest hejle dan, skjuten älg och bullar bakade av mig. Och kanske fick han spela lite bingolotto när vi hade åkt till stan? Vem vet.
-
-
Jag älskar dig!

Dripp dropp drapp

Imorse regnade det när jag klev upp. Då insåg jag hur mycket jag faktiskt längtar efter snön. Fick ont i magen när den fina frosten droppade bort. Vill ha snö så att det blir lite fint och ljust och mysigt och helt enkelt mycket bättre än detta tråkväder.
-
-
Dripp, dropp, drapp.

En lite update

Just nu; Choklad och mys med Mattis i soffan till "Yes man".
-
-
Snart; läggdags. Tramsa i fåtöljen och jag i sängen, toppen.

Stövarjakt i frosten

Idag blev det stövarjakt. Vi släppte Dolly, Tramsa och Ztoj. Tramsa fick dock åka till sjukstugan nästan på en gång och linda om tassen, igen. Höua, då är det inget roligt!
När vi kom hem värmde jag och Jesper oss med lite glögg och pepparkakor, jag vet att man inte ska tjuvstarta, meen, ibland kan man inte hålla sig!
-
-

Utkast: Nov. 11, 2011

Färden hem idag, kan vara den hemskaste bilfärden i mitt liv! Jösses vad halt det var, och jag som kan vara åkrädd annars, haha.
Hela vägen hem satt jag och drömde om att fotografera det fräna vädret med frosten och dimman och solen. Meen, vi kom inte hem förrän solen hade gått ner och det började bli skumt. Tog med kameran ut iaf, och det blev kanske inte

Äntligen fredag!

Igår lyxade jag och Hampus till det lite med kött och pärer med svampsås till middag, mumsmums. Sen kollade vi på filmen, om boken jag läser, hehe.. Dock var den inte så jättebra. Hade inte fattat något om jag inte hade läst boken på svenska och sen börjat läsa boken på engelska, haha.
Idag är det sång, religion och pa på schemat. Sen far vi hem! Ska bli skönt det, även om jag måste läsa massa.
-
-
Nu ska jag kila iväg på sånglektion. Får se hur det går, lät som en kråka imorse när jag vaknade.

Man kan inte bli annat än glad när man kollar på detta.

-
Fina tjejer en fin kväll.

It's like ten tousands spoons, when all you need is a knife.

Jag får be om ursäkt för en väldigt tråkig blogg. Men den här veckan är ingen speciellt inspirerande vecka. Jag klagar, läser, suckar och äter, massor! Försöker att tänka på det positiva ungefär. Som att jag fick sluta tidigare idag!
Jag skulle läsa när jag  kom hem, men sen blev det så att Lotta kom hit och sjöng/spelade istället. Vi ska försöka framföra något på en rödakorset-insamling på söndag.. Dock är vi inte riktigt överens om vilken tonart vi ska köra, haha. Hon sjunger jätteljust och jag sjunger ju hellre mörkt. Speciellt inför andra, hehe. Vi får se hur det går!
-
-
Lite kärlek till er!

Var tusan är snön!?

Svenska Nationella, check! Läsa ut svenskaboken, check! Börja på engelskaboken, hoppsan, jag somnade!
Sitter och dricker starkt kaffe nu så att jag ska piggna till, förhoppningsvis. Att läsa när man är jättetrött kan vara bland det svåraste som finns!
Idag började kören på skolan. Kommer att få springa upp från wargen varje tisdag, men det gör nog inget när man får sätta sig ner och sjunga luciasånger när man kommer upp på skolan. Det är ju faktiskt väldigt mysigt :)
Nu tycker jag att det kan snöa lite lagomt mycket, det är ju så sjukt mörkt och trist ute!
-
-
Eftersom jag tycker så synd om mig själv just nu, hehe. Så kan jag ju visa vad jag lyckades med när vi jagade i lördags. Jag råkade slinta litte med kniven, och så cutta jag upp mig själv, rätt på garn-rullar-fingret! Gillar ni inte blod kan ni ju njuta av mitt feta finger, no problem. Nej, nu! Back to the englishbook.

Känslan när man glömt bort att 417 sidor engelska ska vara lästa tills nästa vecka

Ikväll insåg jag att jag har branog mycket att göra den här veckan. Framförallt läsa. Ungefär 100 sidor svenska och exakt 417 sidor engelska, fml. Ikväll har jag suttit och kämpat med ett svenska-tal, har nationella prov imorgon.. Sen har jag flera andra uppgifter också, baaajs.
Jag och Hampus var och handlade på maxi ikväll. Då gick vi runt i säkert en kvart och letade efter något gott att äta. Vi ville så gärna ha något, men var typ för trötta för att leta. Det slutade iaf med pepparkakor, hjälpte iaf en bit på väg i pluggandet!
-
-
Känner verkligen att jag passar in här! Haha.

HannaStressadGetOlsson93

Jag tror aldrig att jag i mitt liv har fått till ett tal för långt, men nu, när jag sitter här och är stressad som få, då blir det för långt!? Jag får väl hoppas på att jag glömmer någon oviktig mening under tiden och kortar ner det.. Men nu ska vi inte klaga här.. Fick ju trots allt sluta tidigare idag efter en välbehövd ryggassage! Inte så dumt med massage på skoltid inte, hehe.
-

Stackar Tramsa Träsamejs

Idag var vi ute och jagade med Tramsa och Dolly. Men på förmiddagen fick vi åka rally hem för att Tramsa hade gjort illa sig och blödde som en tok. Hon hade skurit sig djupt på en framtass och är nu sjukskriven ett tag framöver, haha. Antagligen gjorde hon det när hon av någon dum anledning skulle leka bergsget, hon kan väl acceptera att hon är hund?
-
-
Strumpan är på! Först hade hon en blommig, men den blodade hon ner, typiskt..

Skadad tjej?

Tror jag har varit ute och jagat för mycket när jag hör hundskall i lägenheten, när det är en fläkt eller ett rör som låter. Man börjar ju undra alltså.. Lät precis som att det var en jämthund som drev. En blandning mellan älg och har/rävjakt alltså.. Hm?
-

Åh, jag är trött som ett as och huvudet spelar dunkadunka.

Meen, läxorna ska ju in ändå.

Kan inte någon spola tillbaka tiden en vecka?

Imorse for jag, Henrik och Rikard ut med Tramsa. Tramsa sprang och sökte, och sökte. Men det ända skall vi fick höra var från älghunn. Och sen när vi skulle kalla in Tramsa vägra hon att följa med hem.. Men det var ju skönt att komma ut :)
Sen åkte jag hem och läste lite och tog en tupplur. Man bli så trött av friskluft och tråkig bok, hehe.
Nu kom jag nyss hem från Hallen. Åkte och köpte goudis med pojkarna och kollade så att det brann hos Farfar och Morfar. <3
Det blir riktig gomiddag idag! Plankstek vettu.
-
Bilder från idag.
-

Myskväll ska avslutas med sängen och Jänta

Nu har Stina och Elina åkt. Och resten av min familj är på LasSeSteFaNZ, jöu. Min brors höjdpunkt detta år, han älskar dom och tycker att Olle Jönsson är snygg, antar jag?
Jag, Stina och Elina har suttit i soffan med stickningen och kollat på idol, hur mysigt som helst. Har inte kollat på idol så ycket innan, men Moa är ju som branog bra!
Ska gå ut i lekstugan med Jänta nu och sova. Tränade med Jänta innan middagen idag (efter att jag somnat i en timme när jag låg och läste min bok), och hon var så snäll och glad så! Då är det kul att träna :)
-
-

I bakstugan med MysMommen och Hampus

Imorse ringde alarmet klockan sju. Då for jag och Hampus upp till Mormor för att baka mjukbröd, som vi kan ta med oss in till stan. Mumsmums. Har en väldigt snäll och go mormor jag, det ska ni veta!
Nu sitter jag här och vill helst gå ut och göra något, men eftersom jag är så förståndig, så förstår jag att jag måste stanna här inne med min svenskabok! Och en liten godispåse ;)
Senare kommer Elina och Stina hit och äter tacos och fredagsmyser, grettans :)
-
-
En till bild från när jag fotade Elina :)

Så mycket kärlek att man känner sig bortskämd


Jänta har fått många pussar, och hon lär få fler!

Ibland gör det inget att man måste åka ut i kalla skogen i vanliga "skol-kläder" och dåliga skor med kameran och ta kort i sämsta ljuset och dimma. Ibland är man glad ändå liksom, jätteglad.
Men jag är lite sur över att det var just en dag som jag inte var med ut.. Är ju med typ jämt.. Men man ska inte ha tur alltid! Fick ju iaf vara med och hämta älgen ;)
-
-
Eftersom jag älskar  min vän Tove blir det inga blodiga bilder, snällt va? :)

Fika på Agdas café

På eftermiddagen åkte jag och Maria på Agdas café och fikade. Varm choklad och varma mackor, branog gott i en hungrig mage! Och nog behövde vi mat när vi skulle följa med ut och hämta en älg som pappa skjutit för Jänta. Jobbigt med älghämtarjour, eller vad säger du Maria? Hehe, ne. Den här gången var det då inte jobbigt!
-

Invigde min nya, egenstickade halsduk idag, hur mys som helst!


-
Haha, ser ut som att jag drunknar i den här, men den är inte så hög som den ser ut, bara lagom hög!

Vart tar dagarna vägen?

Istället för att vara glad över att vi har lov, är jag stressad över att lovet går så fort? Smart tjej.
Igår fotade jag och Elina typ hela dagen, kul var det! Sen på kvällen åkte jag till Hampus och sov där. Men Hampus skulle åka och snickra så jag fick åka hem typ kvart över sju. Ingen sovmorgon här inte!

Nu på förmiddagen ska jag åka till Hallen på hälsocentralen, sen tänkte jag åka hem och ta en promenad och läsa mina förbaskade böcker  som jag har i läxa i engelska och svenska... Hatar att läsa när jag måste.
När Maria har slutat jobba ska jag träffa henne. Tror att vi ska åka på Agdas café och fika, det blir ju grett det!
Nu tror jag att jag ska gå och busa med en vovve innan jag far.
-
-
Ha en bra dag! :)

Elina Sötnosen Wallin


Bullbak

Ikväll bakade jag och Jesper bullar, dom smakade bra, mycket bra. Nu är Elina här och imorgon blir det fotografering, kuligtkuligt!
-
-
Ser rätt gott ut va? Hoho. Hörs imåra!

Första november


En fin dag

Idag blev det en kanonfin dag i skogen. Vi hade mys och Tramsa flamsa runt och drev. Det var spännande ett tag, men vi såg inget.. Har iaf fått köra bil idag, dumtramsa sprang ju lite för långt. Men vad gör väl det?
Nu har vi varit hemma ett tag. Tramsa ligger på kökssoffan och sover och vi skjuter djur och gör tester på datan.
Men man kanske skulle gå ut istället?
-
Myspysmyyyyyyyyys.

RSS 2.0