sista dagen i februari

jao.. Nu är ännu en helg slut.. I fredags blev det till att skjutsa några göteborgare på skoter upp i skogen, väldigt roligt faktiskt, höhö.

Lördagen bestod av BR 250, djupsnö, blötis, svett och lördagsgodis. Rätt najs!

Idag har jag varit i Bydalen och städat, ganska slapp dag, ingen stress vilket var underbart skönt. Vissa folk flyttade in innan vi hade hunnit städat, dom fick då skylla sig själva!

Och imorgon är det skola, ooorka. Men bara en vecka kvar till lovet nu, hejaheja! :)


underbart

Idag har hag haft en väldigt lugn och skön skoldag. Började klockan tio och slutade halv ett, det är nog den kortaste skoldagen jag har haft nånsin, underbart.

Efter skolan gick jag ner och shoppade på rean på lindex. och jag konstaterade att min pojkvän har rätt om att det är en massa jobbiga kärringar som handlar där, haha. Men jag lyckades hitta ett par jeans, en kjol, en bh och ett par trosor för 280 kronor, så jag är glad ändå!

Just nu sitter jag hemma på Stenmyrudden med mamma och pappa och kollar på tv, låter kanske inte så kul. Men snart blir det nog en liten skotertur, låter det inte roligt så säg!






Bara för att ett inlägg genast ser mycket intressantare ut om man laddar upp en bild.

HejHå!


BB

Nu har jag skickat iväg min bokrecension, tjiho! Men mer plugg väntar. Efter att jag har väckt min sovande pojkvän och tindrat med min vackra ögon tills han har gjort en kaffe latte till mig :)

Och egentligen det viktigaste att skriva idag. Sköna människor äger ut osköna och Bydalen äger ut badhusfjantparken den 24 mars! jah, nu känns det genast mycket bättre.

TJARRÅ!


bön

Sitter just nu med Hampus och Frida och pluggar och kollar på herrarnas stafett, spännande! Frida pluggar till sitt matteprov och jag försöker skriva min bokrecension, vet inte riktigt hur det går. Men kakan är god iallafall!

Hoppas på en piggare dag imorgon, vet inte vad jag ska göra för att det ska bli så, går ju och lägger mig tidigt jämt! Kanske ska be en bön ikväll, bästa idén jag har fått idag tror jag.

Puss och Godnatt


Kalkyl, avklarat

Känner mig lite duktig just nu för stunde, har tentat av Kalkyl på datakunskapen! Även om det var bajsenkelt är det skönt att ha fått något gjort. Just nu sitter jag och funderar över vad jag ska baka för kaka ikväll. Någon måste det bli om jag ska klara plugget!

Och jag hoppas att alla TREOR får det trevligt ikväll på hundradagars, som andra som går ut tycker jag är konstiga. Sådetså, hihi!

PÖSS


Blixtlås och fräknar


Den här dan blev ju som den blev. Började med att vakna efter en natts dålig sömn hos min kusin. Fick höra att det var -33 grader. Blev skjutsad på en buss som aldrig kom. Mitt blixtlås på jackan funkade inte, så jag kan inte stänga min jacka, mindre bra när det är trettio minus ute! Berättade detta för min mamma, och hon måste otroligt nog ha tyckt synd om mig, för hon lät mig stanna hemma från skolan. Och lika bra var väl det, känner att det behövdes. Det är lite skönt att bara vara hemma och tänka och sova, även om jag bara deppar ner mig.

MEN! Jag känner att fräknarna är på väg, och därmed kanske bättre tider? Håller tummen.




Längtar hem väldigt mycket just nu, därför laddar jag upp denna bild på mig och Tramsa.


19-21

Okej, jag var visst inte så bra på det här med att blogga. Det har ju till och med hänt spännande saker för en gång skull!

I Fredags och Lördags var jag på musikdirekt, det var mys. Kikki och Tove var med på Lördagen, och duktiga var dom båda två!
I Söndags var jag, Maria och Hampus i Bydalen och jobbade, det började mycket intressant. När vi hade packat våra städkorgar och var laddade till tusen (nästan), satte vi oss i bilen föra att åka. Jo, och åkte gjorde vi, men lite fel. Vi råkade köra ut i ett pistat spår istället för på en väg, underbar känsla jag fick när vi kom på det! Efter en stunds skuvande och optimistískt tänkande tog vi oss därifrån, pinsamt var det, men kul hade vi, iallafall jag, haha.

Det var väl typ allt som jag inte har berättat i helgen!

PÖSS


järalöus

Nu håller jag på att få damp! Sitter ensam i lägenheten och har ingen aning om vad jag ska göra. Har redan kollat på en film, och klockan är bara tjugo över tio. Det är alltså ca åtta timmar till musikdirekt börjar, hur ska jag lyckas fördriva den tiden undrar jag? Den som vet det kan ju slå en pling!

pöss


sanningen bevisades

Har varit på musikdirekt ikväll, mys! Och där kunde man faktiskt se att musikare på Pc är bättre än på vittra, höhö! Imorgonkväll ska jag gå och titta på Tove och Krister. Och jag kan ju säga redan nu att jag kommer digga som fan! när Kikki spelar!

Ska gå och lägga mig nu tror jag kanske. Mys med Tove, Frida och max gjorde mig sömnig.

PUSS och GODNATT


ska och ska

Har precis bestämt att jag ikväll ska spela gitarr, läsa i min bok, träna engelska verb, göra gemuläxan som jag skulle ha gjort igår. Och självklart äta minst en fettisdagsbulle!

Dessutom ska jag försöka slappna av, vilket är det svåraste!

Hej och hå, nu ska jag gå!


Majs

                            


Började dagen med att vara gullig med min pojkvän och ge honom frukost på sängen, efter det var jag död.
Lyckades ta mig ut i det fina väder och ta en skidtur med Tramsa och Tea, Det var Majs. Även om jag höll på hetta löus på allt trassel och vurpade några gånger. Det är ganska kul att ramla i djupsnö ändå!

Ikväll ska jag bli bjuden på mat hos Hampus, sen ska vi väl hitta på nåt mysigt. Hoppas att jag kan koppla bort allt annat jag måste göra och bara vara en kväll. Det skulle  vara skönt!

Och för att kunna göra det ska jag nu skriva på min nkgrej, kul va? Det går nästan framåt.


knark

ojoj, vilken trött tjej jag är just nu. Ligger i sängen och försöker skriva den där jäkla nkgrejen. Men det funkar inte när man är trött i kroppen och hög på skurmedel. Och de få geléhjärtan jag har ätit verkar vilja komma upp igen, men jag hoppas att dom stannar.

Hoppas på att få något plugg gjort ikväll och mysa litegrann. Mys är viktigt.

Imorn planerar jag en tur på skoter eller skidor i fint väder, det blir MAJS!


Kaka > Bajs

På Söndag är det allahjärtansdag, vad ska man göra då? Man brukar ska vara med sin käraste, men Hampus är på fotbollscup i staden hela dan. Och jag kommer inte till stan förrän sent på kvällen. Men, vi får väl göra det bästa av det, det kanske är det som är meningen. Jag ska iallafall äta geléhjärtan, även om det är söndag!

Nu ska jag äta kakan som jag bakade igår och träna på min gitarrläxa. Sen måste jag skriva naturkunskapsgrej, men det tänker jag bajsa ut kakan på, sådetså!


Lat tjej

Några av alla saker som jag måste, borde och vill göra. Ikväll måste jag skriva på min Nk-uppsats. Jag borde göra gemuläxan, läsa några kapitel i svenskaboken och springa. Men! Det lutar åt att jag kommer baka en stor kaka och sen gå upp till Hampus och inte göra nåt, möjligtvis läsa ett kapitel i min bok om jag är lite duktig.


Naturkunskapsupppsats
Hampus
Gemuläxa
Svenskabok
Springa
Grupparbete i svenska
Baka en stor kaka
Gitarrläxa


Undra vilken kaka jag är sugen på?


Nöff

                                   

Idag har det varit seg mattegenomgång om något som jag underbart nog förstår, engelskatal med mystiska nervösa ljud, gemu med blinka lilla stjärna och en evighetslång eoslektion, men det var ganska roligt för jag kände mig väldigt konstnärlig! Och Kristina vann priset i Helges idag; "Jaha, en hjälm!!".

Åt middag på subway med Hampus, Linnea och Hanna. Riktigt trevligt, och jag måste erkänna att jag vet otroligt lite om allt skvaller som händer på skolan!

Idag har jag tänkt på gamla tider. Jag har lyssnat på Tracy Chapman och laddat upp en dåligt redigerad fjortisbild, bara för att hedra de gamla, underbara tiderna.


0712

          

<3


Viktiga fejsbookfunderingar




Det blev en sväng till Bengt idag, men ingen ridtur, det får bli en annan gång. När man är med Bengt behöver man ju inte fundera på vad det finste man äger är iallafall.

Den här helgen har jag börjat fundera över om det här med facebook verkligen är bra för mänskligheten. Snart kommer vi inte prata med varandra, allt vi behöver veta kommer stå på facebook. Det finns två viktiga anledningar till detta funderande.
Anledning 1; Min farmor påpekade igår att jag hade blivit medlem i gruppen "knulla bör man annars dör man", lite lustigt sådär.
Anledning 2; Min mor sa idag till mig att skicka ett meddelande till min far på facebook och meddela att det var middag. Min far satt på övervåningen, då kan man väl ändå ropa?

Ja, det var mina viktiga funderingar idag. Nu ska jag kanske kolla på en Beckfilm  med min bror, för han törs inte kolla själv, hihi.

                                                                                            puss


RSS 2.0