Ännu en dag har gått

Idag var jag som ni redan vet på Vaetabacken, det var inte så kul. För det kom inga folk, men som tur va var några av dom som kom extra roliga :) Vi slutade iaf tidigare och sen åkte jag till en granne (som bor 1,5 km bort, haha) och åt middag. När jag kom hem tog jag mig en promenad och så cyklade jag och Henrik med Dolly och Tramsa. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fika kesomacka, muuums! Levde ju typ på det förra sommarn, riktut gott.
-
-
Typ lika gott som vårt fika på Vaetabacken, kolla in kakorna liksom! Och sen är ju våfflorna bäst. Haha.
-
Nu blir det duschen. Ha det, haj!

Genomförde mina planer

Blev en prommis och uppfräschning som jag skrev. Så nu är jag nytvättat, rakad, peelad, inpackad och hela köret! Känner mig som en ny människa! Haha, ne, men lite. Har precis sörplat i mig en jordgubbssmoothie, mjums. Och nu blir det sängen.
-
Ska upp på Vaetabacken imorgon. Hoppas på mycket folk imorgon, idag kom det bara tio. Så det vart ju rätt kass timmlön.... Meeen, imorgon tar vi nya tag! Ni som inte redan gjort det kan ju komma och smaka på våra goda våfflor och stutar! :)
-
-
Jag och Tramsa efter promenaden. Hon e så fin Tramsen min!
-
Men nu kom Hampus, han vill ha kvällsfika. Sov gott människor, Puss!

Inte direkt någon vidare värst bra uppdatering

Har som inte haft någon tid eller lust för datan på slutet. Men jag lever och har det bra iaf. Midsommaren firade jag med roliga människor och mycket mat. Äter gör jag också i massor på Veatabacken med Anna. Usch, inte hälsosamt sommarjobb alltså! Haha, men gott är det ju, en stund ;)
-
Här lite bilder som tagits under tiden jag dissat bloggen :)
-
-
Nu ska jag ta mig en promenad. Och sen ska jag duscha och fräscha till mig lite. Börjar bli dags att raka benen, innan dom blir som min mors. Haha :)

Små grodorna

Hejhej!

Hoppas att ni har haft en bra midsommarafton hittills. Jag har varit i Hallen i dag och firat, trivsamt. Men världens tråkigaste väder ju, men man är ju rätt van vid det. Ikväll ska jag upp till Kvitsle och äta middag, sen får vi se vad som händer, förhoppningsvis nå kul då :)

Puss

Till Hampus, som så gärna vill att jag ska uppdatera

Jag lever iaf. Dagarna har jag tillbringat på veatabacken med min söta vän Anna hela veckan. Vi har ätit våfflor, stutar och kakor och sålt några förstås. Dock har det varit lite klent med folk, men vi väntar på bättre tider!
-
Igårkväll sa jag hejdå till Ängegatan 1a, var och städade ur alla grejer och så. Kändes tråkigt, men så är det. Till hösten kommer jag bli en latmask som typ kan hoppa jämnfota till skolan, haha. Nee, men det blir nog bra att bo med Hampus också. Känns lite läskigt vuxet men, det går nog.
-
-
Två bilder på Anna från idag. Så sött så!
-
Nu vet jag inte om jag ska åka till Hampus eller om jag ska ruttna i soffan. Hm, lät ju inte så frestande med soffan..
-
Ha det bra alla sommarsöta människor!

Café, kalas och student. Hupphupp!

Har visst tagit lite sommarlov från bloggen också tror jag. Nee, men har haft rätt mycket att göra. Öppnade ju caféet igår med Anna. Då fick vi finfrämmande, Frida, Tove, Kristina och Clara kom. Fina fikaflickor :) Sen skyndade jag mig hem och åkte till Hallen på födelsedagskalas, 20+20 var det.
-
Idag har jag varit branog trött, men det gör ju inget. Var på veatabacken först, sen åkte jag på studentlunch. Där var det god mat och tårta, så nu är man mätt :) Kom precis hem, och snart somnar jag nog..
-
Två bilder från studentlunchen, på mina fina kusiner och tårtan.
-

Hej hallå bloggen!

Ikväll åkte jag och mor till Hallen och planterade på farfars grav. Det blev så fint så! Sen tog jag och Tramsa en långpromenad. Men jag blev tvungen att springa ibland, myggjävlar! Uscha. Har precis bakat klart en kaka, så nu är det färdigbakat på ett tag. Tror vi har allt vad vi behöver :)
-
-
Glad tjej efter promenad. Måste komma igång nu, en vecka på Rhodos gjorde mig ganska lat ;)
Ska nog gå och lägga mig snart. Så godnatt på er!

Sommar, Sommar, Sommar!

-
Det kliade i fotofingrarna nu när jag har varit utan systemkameran så länge, så här kommer det sommriga bilder :)
-

Hej hopp!

Idag har jag varit på mitt sommarjobb och skrivit på anställningspapper, och då hade det tydligen blivit något missförstånd. Det stod att jag skulle börja om en vecka, men det går ju inte. För då ska jag och Anna ha café. Men det gick bra att ändra på.
På Lördag börjar jag jobba med cafét i två veckor, sen ska jag vara på nord-lock i sex eller sju veckor, blev osäker nu. Mycket tid, men pengarna rullar in! :)
Nej, nu har degen jäst färdigt! Puss
En snygg bild från när vi var vid Akropolis, hehe.

Borta grett men hemma grutt

Nu är vi hemma igen. Kom till Fröson imorse, branog trött. Kunde som inte sova så mycket inatt, blev hämtade på hotellet klockan 02.30
-
Vi har haft det kanoners iallafall. Vi har solat och badat, brännt oss, gått till fiskdoktorn eller något. Där stoppade vi ner fötterna i ett akvarium och lät fiskarna äta lite, kittlit var det! Vi har ridit åsna också, upp till Akropolis. Det var ganska spännande, inte som en häst precis. Man tyckte lite synd om åsnorna, men dom var starka. Åkte båt gjorde vi, och då fick jag  lära mig något nytt om mig själv, att jag tydligen kan bli sjösjuk.
-
Mycket mer har vi väl inte gjort. Druckit breezer och läst böcker och haft det bara skönt :)
Är inte så pepp på att ladda upp en massa bilder nu, men ni får den snyggaste av alla bilder :)
Pusss

SOMMARLOV!!!!

Så jevla skönt! Fick sluta tidigare än planarat också, huskut grett. Nu ska jag ner på stan och växla pengar. Sen ska jag träffa Anna och Hampus innan jag åker hem till Stenmyrudden.
Packa ska jag också göra. Idag är antagligen sista dagen jag är i lägenheten innan vi åker hit och flyttar hem grejerna. Ska dra med mig kläderna hem idag. Hur dom ska få plats hemma vet jag dock inte, haha,
Är ju typ lika glad som Tea jag.
Nee, nu må jag kuta ner på stan, tjarrå!

Nationaldagen

Igårkväll bakade jag och Maria morotskaka, det gick ju inte så bra. Vi glömde nämligen morötterna, haha! Då fick vi baka en ny :)
Idag har jag varit i Ocke och handlat blommor, eller ja, inte jag då. Så mogen har jag inte blivit än. Snart kommer det folk hit och fikar och firar min bror som fyller år på onsdag, eftersom de inte kunde komma då. Vi ska väl äta och ha det trevligt :)
Min bror får ingen födelsedagspresent av mig tror jag.. Han har smittat mig med förkylning. Jag kan ju inte vara sjuk nu! Äter lite knasiga grejer så ordnar det sig nog, hoppas jag.
Snart badar vi i havet, hihiiii.

Hoppsan!

Vart lite senare än vad jag trodde igår. Och är lite tröttare än jag hade tänkt mig idag, haha. Men det är bara att bli pigg det, man kan ju låtsas. Har två skoluppgifter kvar att göra innan jag åker, som jag ska göra idag!Sen måste jag börja fundera på vad jag ska ha med mig. Det störiga är att jag har typ alla kläder i staden, så det kommer bli tvätt i badkaret på måndagkväll, grejt!
-
Bild på mig och Maria från igår. Får se om jag lägger upp fler bilder sen om jag får tid :)
-
Pusshaj

Baka baka många kakor

Har som skrivet bakat tunnbröd idag. Gick som smort det, kom hem för ett tag sedan. Skulle vilja gå ut, men det blåser ju som jag vet inte vad! Om det är något jag ogillar så är det när det blåser, då får det nästan hellre regna! Ikväll blir det 50-års kalas, kan säkert bli trivsamt.
-
Inte bästa bilderna, men hen é "bakkstran";
-
Ne, nu går jag ut, ruttnar ju här inne.
Ha det, haj!

Nu är det bokat och klarrrrt

Så på onsdag åker jag och Maria till Grekland. Vi kommer antagligen vara vilsna och rädda. Men man vet ju att det ordnar sig alltid tillslut. Ska blir skönt att komma bort ett tag faktiskt, glömma lite saker.
-
-
Maria och jag på nyårsafton.
-
Imorgon ska jag baka tunnbröd med mormor till mitt och Annas projektarbete i sommar. Kommer nog bli myspys efter en natt med sömn. Sov inte många timmar inatt! Det märks på mitt humör ;)
-
Ma höres!

Myspys

Gårdagskvällen började och fortsatte bra tills tårarna tog över. Men det var en lyckad kväll ändå tycker jag, som försökte hålla humöret uppe, haha. Så det kan gå ibland!
Nu är jag hemma på Stenmyrudden. Ska gå ut och hjälpa mor med någonting tror jag.
-
Bilder från igår;
-
Ma höres!

Prommis plus dusch

Tog mig en promenad med Dolly och nu har jag nyss duschat. Ska väl packa ihop lite grejer nu och sen bege mig mot Ångsta, Sköjröj.
-
-
Typ den enda bilden jag hittade där nästan hela klassenär med.
Ha det bra ikväll ni med :)

Student och hundar

Igår sjöng vi för studenter och kollade på flak med dunk, sån himla härlig stämning på studenten! Men jag lämnade stan ändå på eftermiddagen och åkte hem och firade Lotta som har blivit sjuksköterska. Vi spelade brännboll och drack mystiska drinkar, haha. Men du var duktig Lina ;)
-
Idag har jag byggt agilitybana och hoppat med Tramsa och Jänta, jätte kul! Snickrade ihop en egen slalombana, lär ju rasa imorgon men jag känner mig händig ändå ;)
-
Ikväll blir det Ångsta Camping med en del av ESMK09, kan väl inte bli annat än bra det!
-
Mor tog lite bilder idag;
-

RSS 2.0