Måndag, igen

Rätt chillig dag på skolan, det blir vad man gör det till ibland. Tog med mig Tovan och simmade efter skolan, jag tyckte iallafall att det var kul, haha. Nu vill jag bara lägga mig och dö, nej, men sova då.
Upptäckte nyss att Maria har utnyttjat mitt kakförråd sen hon började plugga, haha.

Aja, har inte så mycket att skriva. Pusshej!


Segsöndag med skurmedel

Jobbade till typ ett idag. Var hemma runt två, sen dess har jag stickat klart mina strumpor, ätit och deppat över att det är skola imorn. Börjar känna mig sjuk också, grettans!

Skjutsen går halv sex imorgon, det är tidigt! Så jag måste kliva upp klockan fem, när jag börjar klockan halv tio, lite jobbigt sådär.



Ser fram emot en hundfri vecka, inte!

Vi hörs kanske imorgon, Godnatt!


Angelfiske utan fisk och massa fika

Idag åkte vi till "Kvärnvika" och grillade och anglade med folk, kallt men mysigt. Åkte skoter med Jänta för första gången också, kände på lite i armmusklerna första biten, men sen gick det brao. När vi kom hem somnade jag, sjukt trött, fattar inte, har varit det hela veckan. Nu funderar jag på att sätta mig framför tvn och sticka tills Hampus kommer, låter det inte moget så säg!? Imorn blir det jobb i Bydalen, skurmedelsköj! Men pengarna rullar in.



Hade med mig kameran idag, men lämnade den i bilen för det var sånt jävla skitväder innan vi for ut på sjön. Synd var ju det! Menmen, tog den här bilden innan vi for, ganska intressant den med ;)

Stickorna väntar, Hej!

Sväng med Mitt band och fredagsmys hos Stina

Skolan bestod av tre timmar jobbig Matte C, men tro det eller ej så lättar läraren upp stämningen med några roliga skämt ibland, haha. Sen är han ju så positiv att man nästan inte kan bli negativ.. På slutet blev det konsert med "Mitt band", riktigt svängigt må jag säga! Sen vart det en springtur mot bussen till Stenmyrudden.

Ikväll har vi varit hos Stina och firat hennes födelsedag, trevlans.



Världens gladaste födelsedagsbarn!



Riktigt god tårta/kaka!



Vi lyckades även köra lite på sne på vår turné, sjukt halt ute!

Måste ju nästan berätta va vad jag gjorde igår. Jag fikade med världens bästa Anna, tog min första körlektion och gick iväg och simmade. Riktigt kul att köra faktiskt, rätt spännande, haha.

Nu ska jag kanske gå och lägga mig snart, vad ska jag annars göra? Lika bra att kliva upp i tid imorgon istället :) Godnatt <3

Sextio längder och fika på det, grett!

Doktorn är negativ tycker jag, han verkar ju tycka att det inte är någon mening alls att göra något åt mig.. Ska röntgas någon gång i framtiden, sen får vi se vad som händer.

Blev middag hos Hampus efter skolan innan jag gick iväg till badet och simmelisimmade, utan Tove. Hon åkte hem och åt kakor istället.. Haha.

Nu håller jag på att baka bröd, vi får väl se vad det blir för nåt. Förhoppningsvis gott, men vem vet vad det kommer smaka. Senare kommer Hampus och sover här, myysigt, då slipper jag frysa om fötterna, hehe.

Skulle egentligen haft körlektion imorgon kvart över åtta, men det hade kört ihop sig flr Rolf på nå vis, så jag ska ha den kvart i sex på kvällen istället. Så det blir sovmorgon till kvart i elva imorgon, säger bara skönheten!

Aja, orkar knappast skriva nå mer ikväll, är inte på värsta blogghumöret direkt!



Eftersom cambilder är det enda som internet här i stan klarar av att ladda upp och det är tråkigt utan bilder, får ni här en fin Godnattpuss!

Godmorgon!

Nu är jag i staden, har varit här i snart en timme. Det var skidor idag på idrotten, vilket jag inte vågar vara med på. Så jag ska ha lite egen idrott här hemma, med massor av spännande övningar, eller? Men måste man så måste man.

På den gigantiska håltimman idag ska jag åka till doktorn på återbesök eller vad det heter och kolla så att axeln är grej. Ska även kolla om jag ska operera den andra. Orkar inte operera mig igen, typ det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv. Men jag vill inte ha en axel som hoppar ur led stup i kvarten heller..

Efter skolan kanske det blir lite simning med Tovan, vi får ju simma gratis på storsjöbadet eftersom vi är handikappade. Grett det!

Ha en bra dag, det ska jag försöka ha :)

Har bakat utan att tröstäta, det ni.

Denna kväll har jag ägnat åt att baka en ny sorts kärleksmums och två limpor, dock har jag inte ätit massa, konstigt! Ska gå och lägga mig snart, skjutsen till stan går kvart i sex imornbitti, rätt tidigt ändå..

Förresten, Sverige sög ju på handboll. Haha.

Godnatt!


När det inte ens går bra att baka bullar, då är det illa..

Har inte orkat göra nånting idag typ. Bakat bullar, som blev fail. Försökt plugga, men det gick inte. Hade tänkt gå ut och ta kort, men jag orkade inte. En blåsa på tungan säger mig att jag har sovit för lite och borde kanske göra det, men det är väl slöseri med tid?





Hihi, så söta så.

Nu har mamma kommit hem. Och snart blir det middag, skönt att äta hemma!

Åkte hem i behov av kärlek

Jag, Jänta och Tramsa har nu startat en klubb, mysklubben heter den och vi har träff hela dagen.



Tänk vad en hund eller två kan göra! Nu mår jag genast lite bättre.


Dagens plus och minus

+

  • Söta människor, speciellt Kristina Engström.
  • Scones
  • "The river" 


-

  • Konstiga bråk och sura miner
  • Hemlängtan
  • Människor man älskar för dem de är, men som inte förstår det just nu

 

När det är lika många minus som plus är det inte bra. Hampus kommer snart och väger upp plussidan hoppas jag :) Nu ska jag äta middag, nudlar, orkade inte göra något annat.. haha.



En sak jag har längtat efter idag! Så tråkigt här i staden utan hundar..

Ha en bra kväll gott folk! :)


peppmusiken och ansiktsmasken är på

Snart kommer Kicki, sen gör vi oss fina, möter Tove på stan, åker till Hampus och andra söta människor, sen bär det av till hemlig ort. Spännande kväll va?

Nej, nu kommer Kicki snart. Ha en bra kväll, med eller utan hålligång. Puss!

Frida, I Miss You!


Lördag och jag är i stan, hur gick det till?

Dänsen igår var riktigt trivsam! Det roligaste på länge tyckte jag. Nu har jag åkt tillbaka till staden, suck. Ville så gärna stanan hemma längre. Men ikväll ska jag ha det bäst med söta människor som man umgås aldelles för lite med! Supermys :)

Snart kommer Kicki och hämtar upp mig, vi ska gå ner på stan en sväng.

Hörs sen, haj!

Jag och hundarna

Tog lite bilder på mig och hundarna nu på eftermiddagen. Tjorviga var dom, men några söta bilder blev det :)

 

Jag och Jänta



Jag och Joppe



Jag och Tramsa



Jag och Tea



Jag och Dolly





Hemma på Stenmyrudden

Nu är jag hemma på Stenmyrudden, och jag har redan ångest över att behöva åka in till stan redan imorgon igen.. Haha, men det blir nog kul :) Ska på däns ikväll på hallgården, blir nog sköjsköj det!

Ger er två fina bilder på Maria och Hampus, så söta sa!




Hörs haJ!


Lite sådär onödigt inlägg

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Har vart en ganska lugn dag, började klockan elva. Dock hade vi historieprov som kanske inte var det lugnaste men.. Gick och bokade körlektion efter skolan, så nu ska det bli körning!

Maria kommer snart hem med bacon och cremefraishe. Så det blir pasta och baconsås till middag, igen, haha. Men gott är det!

Ikväll ska jag försöka hitt på något, får väl se vad. ´

Pusshajs!


Dagen då jag solade solarium för första gången

Idag hade jag två lektioner, chillilill! Sen gick jag och Maria ner på stan, jag köpte högtalare till min dator, riktigt fränt! Pommes frites och korv blev det till middag. Efter middagen pluggade vi superbra, tills jag lyckades få ner Maria till solsystemet. Jag har nu solat solarium för första gången, det var en skräckupplevelse, haha. Trodde att jag skulle flyyga upp till månen! Nerrå. Det var kul!

Nu ska jag ta tag i plugget igen, Haj!

PST


  • Jag lyssnar på Kiss och känner mig coolast i hela världen! Jihao.

Hallå världen

Vet inte hur jag ska formulera mig idag, så jag skriver i punktform!
  • Imorse svettades jag ihjäl
  • Har haft mycket lektioner och lite rast idag
  • Jag höll på hetta löus på Flumm-Evis
  • Fick träffa världens mest saknade SnällFrida
  • Maria var frän och stekte plättar av min potatismos/kräm
  • Jag har ätit för mycket potatis idag
  • Jag vill helst lägga mig och sova
Men, det får jag inte! För nu ska jag gå upp till Kicki och låna hennes crosstrainer och bränna lite fläsk, så himla asbra! Sen blir det historieplugg för hela slanten, och någon kaka i pausen kanske, hoho.

Ha en bra kväll! För det ska jag ha.

Peppmusik + plugg = En bra kombination

Ikväll har jag kommit på hur jag ska göra för att kunna plugga! Iallafall denna kväll. Jag letar peppmusik medans jag gör mina frågor. Man blir typ pigg av musiken, mitt problem är alltid att jag är för trött för att kunna koncentrera mig när jag pluggar, men nu är jag piggelin. En stund iallafall ;)

När jag har varit duktig och pluggat färdigt blir det morden i midsommer och PopCoRn tror jag. För er som inte visste, jag älskar morden i midsommer!





Bilder som får mig att le. Ha en bra kväll :)

Jänta och Jag

Det blev en promenad med Jänta, vi traskade bort till Brasta och tillbaka, riktigt duktigt tycker jag. När jag kom hem bakade jag kakor och gjorde klart lyssningsuppgiften. Nu är det bara en massa historia kvar, men det ordnar sig. Åker till stan imorgonbitti, så jag har hela kvällen hemma på Stenmyrudden ikväll, kännns brao :)

Tog några mobilbilder på Jänta under prommisen, hon är så söut.





God morgon/förmiddag

Nu har jag klivit upp och ätit frukost. Jag känner mig otroligt laddad inför pluggandet! Kan bara inte hejda mig. Eller jo.. Tar nog Jänta och går på en promenad istället, ganska mycket trevligare!



Ha det bra, haj!

Gåije opp för backen, eller hur var det?

Åkte till AnnaBanan ikväll. Trevligt var det!



Anna bakade såklart en kaka, och god var den. Extra fet och god ;)



Jag blev typ smartare. Lästa bland annat om varför man inte vill gå under en upprest stege. Det hade med treenigheten att göra och man blev en häxa om man gick under en stege.



MysJoker som grymtar.



Fick även lukta på lite häst, mm, det luktade gott!

Nu kom jag precis hem, ska gå och lägga mig. Så jag orkar med plugget imorgon, BLÄ!!

Godnatt!

Bilder från imorse







Imorse när jag klev upp var det jättefint ute, så jag tog fram kameran och tog lite kort. Blev väldigt tjusiga tycker jag, oredigerade och allt!

Uttråkad tjej

Man har inte tid att blogga när man fyller år, bara så ni vet!

Idag har jag inte gjort ett skit. Eller jag har gått igenom alla mina bilder och kolla vilka jag ska framkalla, det tog sin tid! Ojojoj.. Men samtidigt är det kul att kolla på alla gammla bilder :)

Ikväll verkar jag inte ska göra nånting. Tråkut! Branog tråkut. Eftersom jag bara har suttit still hela dagen, haha.

Men hoppas att ni har en rolig kväll! :) Puss!


Lite bilder från födelsedagskalajs!







18 år, men inte känner jag mig vuxen?

Gårdagskvällen bjöd på mys med trevliga tjejer, roliga lekar, tårta och ett besök på krogen. Roligt var det! :)

Börjar kvart i elva, väldigt passande tycker jag, haha. Förutom att det är prov.. Efter skolan ska jag bjuda mamma, pappa och mormor på mat, lyxmiddag blir det! Eller? Sen kommer det lite folk och äter tårta, känner på mig att det kommer bli en bra dag!

Nu ska jag plugga lite till provet, tror att det behös.. Ha en bra dag! :)

Födelsedagskalas hela veckan

På Torsdag fyller jag arton år, lite jobbigt känns det. Men oj så kul samtidigt. Man får tydligen ha många födelsedagskalas iallafall. Ett imorgon, ett på torsdag, ett på fredag och ett någon gång framöver, hihi.

Håller på att baka en tårta nu, en experimenttårta som jag aldrig har gjort förut. Marrängbottnar med grädde, polkagrisar och choklad som fyllning. Lätt som en pärplätt, men det tog lång tid i ugnen med bottnarna..

Funderar på om det blir en springtur nu. Det BEHÖVS!

Men först måste jag baka klart ;)

Pusshej!

Tillbaka till verkligheten

Och så var det skola igen, som jag har längtat.. Nej, inte direkt. Men det kommer bli en rolig vecka med mycket tårta! :)
Är hos Hampus nu och pluggar.. Nästan i alla fall. Ska försöka göra det iallafall.
Ma höres!

Back in town med skurmedelsdoft i hjärnan

Har jobbat hela dagen, najs det. Njae! Hade branog ont efter vurpan igår, i nacke och axlar. Men det är grett med päning. Efter jobbet blev det middag hos världens bästa mormor och sen hem och packa fort som tusan.

Nu sitter jag i stan. Jag och Maria har precis städat för att ag tvingade henne, tror inte att hon blev jätteglad, hoho.

Nu ska jag leta efter lite energi och gå upp till min älskling. Godnatt!

Hade sjukan tur i oturen!

Idag på eftermiddagen tog jag, Maria, Lotta och Lina skidorna och hundarna och for upp i skogen. Bra gick ju det, i början i alla fall, när vi åkte på vägen. Problemet började när vi skulle köra lite mer "offroad", då gick det åt helvete. Dolly hade dragit dåligt hela vägen, men inte kunde jag tänka mig att hon skulle stanna tvärt i en nedförsbacke så att jag skulle köra över henne och flyga rätt ner i snön.. Självklart tänkte jag på att hålla min opererade axel på plats, men den andra glömde jag bort. Så den hoppade ur led. Ska nog sätta ut en annons på blocket och sälja mina axlar, lätt!



Päran som stannade i backen. Men vi är bra kompisar.. Dolly och Jag, för alltid. Haha.

Ikväll blir det nog nå trevligt med Maria och imorn blir det jobb. Grett mä päningan! Ha det!


Jänta <3 Joppe





God Eftermiddag!

Idag har jag vart med Hampus och pluggat, bakat, "jagat älg" och kollat på film.

Det stod två älgar på hygget bredvid gårn, då gick Rudi jag och Hampus dit med Jänta som började skälla och ville efter. Det var kul, kanske blir en älghund av na :)




Nu är jag less och arg. Skulle vilja göra något roligt så att jag slapp tänka på det tråkiga.

Pusshaj!

Lotta och Jag hjälper Mamma med läxan

Tomatfrölåten

Jag är ett litet, litet frö.
Som inte gärna vill dö.
Jag vill ju växa, jag vill bli mogen, jag vill bli sto-or.

Jag vill ju bli en stor tomat
Som nån kan äta till mat.
jag vill bli stor, jag vill bli mogen jag vill bli sallad!

Melodi: Jag är en liten underlat
Text: Hanna, Lotta, Ingrid

Hejsan Hoppsan Karlsson

Det lönade sig lite att åka på auktion idag. Pappa köpte en gammal bra-cykel, grett det!

Jag gjorde efterrätt idag. Världens farligaste grej att veta om.. Man vispar grädde och smaksätter med kakao och socker som man vill. Sen äter man det med t ex. hallon. Smakar typ som chokladmousse, är jättelätt att göra. Men gud så farligt att kunna när man är sugen, haha. Mor och Lotta visar på bilderna hur gott det är ;)




Nu vet jag inte vad som händer. Vill träffa Hampus, men får se om det går. Ha det bra så länge!

Trettondagen va?

Idag blir auktion, i brist på annat att göra. Hade tänkt åka skidor idag, men himlen bajsar ju massa vita prickar. Kanske att jag hittar något spännande på auktion? Henrik fyndade ju en skoter på en auktion förut, haha.

Nejnu ska jag klä på mig.



Ibland önskar jag att jag var som Tea, alltid glad och sprallig!

Pusshej!

Kunde visst inte gå och lägga mig..

Hittade en gammal bild på mig och Maria från nyårsaftonen 07. Nog har vi väl förändrats lite på tre år iallafall?





Nu måste jag gå och lägga mig. Det kommer en dag imorgon också. Godnatt!

morrmorrmorrrrrrgrr

Försöker fixa nån jäkla header men det jävlas ju hela tiden!! Jag blir så förbannad! haha. Aja, är man oteknisk och trött är det ju nästan omöjligt med sånt där.

Funderar på om det blir en kaka till kvällsfika nu, eller bara en alvedon. Har sjukt ont i huvudet :(

Blir nog inge mer bloggande iallafall, så godnatt! :)

Hanna-dagen

Eftersom jag har namnsdag idag såg jag ett tillfälle att baka något speciellt. En Aftereightkaka av något slag blev det. Hoppas den är god, borde ju vara det. Med tanke på hur kung jag och Maria är på att baka, hehe.




Pigg och fräsch efter en natt i skogen

Nu har jag kommit hem från Lakatjänna, har varit hemma ganska länge nu. Vi grillade korv, körde fast, skrattade, drack massor med dricka och åt en massa onyttigt, såklart.


Tog lite bilder, lämnade storkameran hemma och tog med den lilla. Blev inte så mycket kort, men några iallafall :)




Är hemma hos Hamplusch

Vi har försökt plugga, men det gick ju inge bra som vanligt. Så då tog vi längdskidorna och åkte två varv runt elljusspåret, skönt var det!
Försöker planera lite för imorgon, då åker jag och några till Lakatjärn och myser. Hur mys som helst!!
Aja. Ska nog duscha nu, eller ne. Ska kanske åka skidor med Maria och Lotta ikväll, då är det ju rätt onödigt att duscha nu. Skitsamma.
Hejdå!

Här kommer bilder från igår

Vi åt god mat, spelade spel, åkte pulka, skrattade, skålade och hade det bara mys. En riktigt bra nyårsafton var det :)








Idag har jag inte gjort så mycket. Vart med Maria och tagit det lugge. Åkte en sväng på skidorna nu på eftermiddagen, härligt var det! Nu blir det det väl mat om ett tag.

Hörs haj!

RSS 2.0