Ännu en dag

Idag har jag fått göra något så tufft som pappersarbete. Och lite klipp och plastagrejs. Intresseklubben antecknar..
Funderar på springa en sväng, men jag kännner inte för att bli blöt just nu. Så det kanske blir senare, eller?

En viss person slutar aldrig att förvåna mig. Det är helt otroligt!



Jag vill ha mera sommar.


Pusshejs!

Bara så ni vet

Jag är rädd för tandläkaren igen!

Hejdå!


DrygTjej93

Klockan kvart över sex imorse satte jag mig på cykeln och åkte mot jobbet på andra sidan sjön, joooru! Så medans alla har legat hemma och stekt idag har jag jobbat, stackars mig. Neerå, fick vara ute jag med, och måla. Självklart målade jag på mig själv också.

Nu har jag äntligen klippt mig, rätt skönt. Funderar på att ta på mig springskorna och ta en sväng nu. Och avsluta kvällen tillsammans med min bok. Oj, vad mogen jag är! Jag blir förvånad över mig själv.

Ha det bra, så hörs ma!

Min midsommar

Jag har ingen lust att skriva, men jag kan bjuda på några fina bilder med dålig kvalitet!






Maria vettu!



Bara för att!



jomen tjenare!



Pär har fortfarande så liten rompa att han får plats i en sådan här utan att fastna (y)



Pusshej!

jooodu

Jag jobbar, och jobbar. Men på fredag får jag äntligen ledigt! Härligt.

Imorgon är det sista chansen för er att besöka mig och Anna på vaetabacken, så åk dit för tusan :)

Jag jobbar med världens sötaste tjej, eller vad tycker ni?

Hihi.

bara för att

Jag har ingen ork eller lust att skriva just nu, men tvångstankar om att jag borde. Jag och Anna har lätt skönaste sommarjobbet med fika och mys hela dagarna. Men det är lite brist på folk, så åk dit vettja! Vi har godaste fikat på hela vaetabacken. hehe.



Om vi myser? Ja.

Sötnöusarna

Idag var det första dagen på veatabacken för mig och Anna. Trots att vädret inte var på vår sida och alla människor satt inne i soffan och tittade på prinsessam och prinsen. Så hade jag mysigt. Några hittade ju faktiskt upp i regnet.
Ikväll tänkte jag vara med Hampus, det var ett tag sedan.









Kan inte annat än älska dem!

pannkaksdagen

Idag har det konstigt nog inte hänt något nytt värt att berätta.. Bara typ samma sak som igår. Men imorn, då jäklar. Vi ska sitta i en fiskdamm, och då kan väl vad som helst hända?

Just nu sitter jag och äter pannkaka. Ska snart gå och ta en välbehövd dusch. Antagligen med lika mycket tvål som vatten. Senare blir det veatabacken. Ska kika på hur det ser ut och så med AnnaBanan.

Ma råkes!

skitig tjej

Nog händer det grejer på nord-lock, värda att berätta! Igår var det bh:n, idag lyckades jag kleta in svart brickgegga på halva ansiktet. Har typ fått bort det nu, ser bara lite grå ut, hehe. Men vad ska man göra när det kliar och man inte tänker på att händerna är helt svart!?

Nu ska jag åka på fotboll med Mauriä och ragga litte. Eller ja, det bilr ju inte så mycket för ragga mig, men jag kan ju alltid hjälpa Maria.





Skönaste, chilligaste mannen i mitt liv just nu, Sixten.


Typislt alltså

Idag har jag jobbat. Har fått göra typ hundra tusen dumma nyckelringar bl a. Mina fingertoppar dör. Har även flyttat på pallar med tunga grejer på. Och medans jag och Johan halkade omkring på det oljiga golvet och kämpade för att flytta pallarna som vägde ett halvt ton så delade sig min behå i två delar, då kände jag lite såhär; "typiskt!".

Nu sitter jag med springkläder på och laddar, eller något. "Jag kan springa, jag är inte trött".

PUsShEj!

Första dagen på Nord-lock

Ja, vad ska man säga? Jag hoppas att jag överlever de kommande veckorna. Kommer att vara svart av olja hela sommarlovet, men jag gillart.. Pengarna rullar in.

Ikväll har jag övningskört och fikat hos momma, trevligt.



FinTramsa och jag.

rubrik

Jag har varken haft tid eller lust att skriva dom senaste dagarna. Nu ljög jag, jag har visst haft tid.

Idag har jag varit uttråkad till tusen av min egen tråkighet/trötthet. Tog en springtur före middagen bort till färjnäset där lite lesshet blåste och regnade bort. Sedan somnade jag, och det var väldigt dumt! För nu sitter jag här och är inte ens tillräckligt trött för att blunda. Ska upp och jobba imorgon så jag hoppas att jag somnar före tolv i alla fall.

Jag hoppas också att jag tar mig ur sängen. Mina springuskler försvann när jag blev sjuk, så jag fick träningsvärk av att springa igår. Och den är inte bättre nu ska jag säga!

uppdate

Nu har jag haft ett liv i några dagar igen!

Umgicks med Frida och Anna i Förrgårkväll, frukt, te och supermys.

Igår fick jag sommarlov, lycka.
Införskaffade en agilitytunnel från rusta, superkul.
Lekte med hundarna.
Städade lekstugen, det behövdes!

Idag har jag varit på examen i hallen och kikat. Antagligen för sista gången. Nu försöker jag planera kvällen, önskar att jag hade haft mer energi!

PUSS


Den som styr mitt liv är ett ...hål

Jag förstår inte varför jag aldrig kan bli frisk. Har blivit förkyld igen, med hosta som bara blir värre. Och inte nog med det, imorse när jag kom in till stan spydde jag. Nu sitter jag och dricker natursaft och hoppas att den får stanna kvar i magen.

Puss!

Min brors födelsedag

Idag har jag haft en lektion som slutade halv tio. Sen lunchfikade jag med Josse och Anna, mycke fika nu känner jag! Jag och Maria sprang sedan bort till Jamtli för att lifta med en buss full av hallenungar hem, branog spännande. Hoppade av på nord-lock och fixade anställningsbeviset också, börjar på månndag, känns bra.

Upptäckte när jag kom hem att Tramsa är rädd för såpbubblor, hur kan hon? Jag som älskar såpbubblor.

Ikväll ska jag äta tårta, Henrik fyller år. Grattis till han!

Puss

Måndagen i slutspurten

I dag har jag haft en lektion. Den började tjugo i ett, jag fick tillbaka ett prov och pratade med läraren, sen var den slut. Tillbringade sen lite tid på staden med Hanna. Satt en och halv timme på tehuset med Maria och Anna och kommenterade onödiga saker om förbigående människor. Jag och Maria gick sen runt på lillänge. Det var väl typ min ovanliga måndag.

Hör av er om ni vet vad ni ska göra på fredag förresten!

Ma råkes.

Bilder från helgen



Gullig Frida med  lika gullig bror ovanför huvudet, haha.



Maria med sin snygga näbbtuta. En sådan vill jag också ha när jag tar studenten!



Glada studenter.



En snygging vid namn Anna Bergqvist.


Studenthelgen

Jag har varit så upptagen och viktig i helgen att jag inte hunnit skriva här. Kanske bevisar att jag haft ett liv?

Fredagen var super. Sjöng för, kollade på och firade studenter. Sedan var det mys med Frida, Anna och många andra natten lång. Har tagit en massa bilder men kamerasladden är i staden och jag är hemma, så det får bli en annan gång.

Lördagen blev inte riktigt som det var tänkt. Skulle ju grilla med några från klassen, men magsjuka ställde till det så det vart inge av med det. Tog bussen hem och cyklade till Arvesund och myste med Hampus och Pär istället.

Nu är jag sjuk. Och less. Och bajsless. Och arg. Men helgen har vart bra.

Puss

Hanna Olsson..

.. lär ju frysa idag! Ska ha klänning på mig och det stormar ute. Bajs. Och någon har smittat mig med förkylning, mitt huvud är kompaktare än en sten. Bra liknelse, japp.

Men, vi ska ha kul ändå!

Kanske är dags..

.. att stanna i stan en helg nu. Har åkt hem varenda helg det här året, jag känner mig cool. Men imorgon blir det till att sjunga för studenter, skåda flak och sedan blir det någon slags picknick med söta tjejer. Kan bli hur trevligt som helst!
Och på lördag blir det klassmys utan klass. Jag tror att det blir mysigt!

Pöss

för den som vill

Igår glömde jag min nyckel på i låset på skolan. Det fick jag reda på när jag hade kommit hem, så då fick det bli en extra promenad förbi skolan på väg ner till stan.. Där lyckades jag köpa ett par skor och en tunika (y)
På kvällen tog jag en springtur bort förbi raggarn och hittade sen vägen bort till mitt ragg. Jag är så fyndig! heh.

Nu har jag hålistimmis. Och sen idag har jag planerat städning, hoppas att Maria tänker likadant.


Pösshejs

Allt viktigt jag inte har berättat

Igår natt tog någon min cykel, då vart jag sinnu! Det var väl nåt fyllo som var för full för att ha något bättre för sig. Morr.
Jag har gjort mina sista prov för det här läsåret, jag är lycklig! Riktigt lycklig.
Nu ska jag fortsätta längta till sommarlovet och gilla vädret.
Puss

RSS 2.0