Intressant update

Nu mår jag lite bättre. Var nära att spy imorse, men det blev som bättre, skönt!

Klockan 15.15 har jag körlektion. Så det känns som att jag måste vakna ur mitt halvsovande tillstånd, annars blir det jobbigt att köra. Äta något kanske kan vara smart? Blä, jag vill inte!



Nu är det mer än två månader sen jag fyllde arton, och inte blev livet mycket lättare efter det! Nej, mest svårare.

Haj!

Bilder från igår







Hemma idag

Mår ej bra. Hade ont i magen imorse så jag stannadade hemma. Och nu har jag ont i huvudet och mår illa också :(

Hoppas ni får en bra dag! Puss

Vad gör lite skavsår när det e finvere!

Hade typ världens finaste väder uppe i svartsjöarna idag! Sånna här dagar är det bara roligt med friluftsdag. Och jag har nu konstaterat att man kan klara sig utan att åka till Bydalen också, även om jag gärna hade gjort det. Men då hade jag ju kunnat ramla ;)

Vi fikade tills vi mådde illa, helt seriöst. Huvva, det är farligt att ha med mycket fika!

Vi kom hem rätt tidigt, så då gick jag på körskolan och pluggade teori och sen körde jag.

Tänkte ladda upp bilder som jag tog idag, men det funkar inte, så det får bli en annan dag!

Hörs haj!


Tuesday

Överlevde skoldagen, tisdagar har vi så sjukt mycket på! Men om man skrattar bort en lektion blir dagen lite lättare. Eller vad tycker du Kristina?

Sitter och äter kyckling och pommesfrites nu, himla gott. Man har ju blivitg kung på att laga kyckling sen man börja gymnasiet, haha.

Ska snart gå upp till SnällFrida och späla späl. Sen ska jag och Kicki gå och handla fika till imorgon, för då har vi friluftsdag, härligt! På vägen hem tänkte jag plocka upp hampus så att jag inte behöver sova ensam.

Förresten, har ni en grej etta att hyra ut nästa läsår kan ni ju höra av er till mig!

Pjuss!


´`

Jag vill inte gå på skolan. Helst vill jag inte göra någonting alls. Typ lägga mig och sova och kliva upp när jag känner för det. Men lite alvedon på det här så!


Väntar på bättre tider

Har inte speciellt mycket att skriva om. Har pluggat och bakat bullar, som jag inte ens har smakat, för jag är inte sugen överhuvudtaget. Ska väl försöka fortsätta röja undan det jag skjutit upp. Hur jag ska ta mig till stan har jag inte orkat planera.



Men ni kan ju få gissa tassen! ;) Det är en katt...

Just nu

Skulle jag kunna klaga över ohälsosamt många saker i mitt liv. Men det gör jag inte. För inte ska man vara negativ. Försöker istället glädjas åt att ha återfunnit min svenskabok, vilken lycka. Mer plugg att göra! Okej, nu var jag negativ ändå.



Men något jag ärligt kan glädjas åt är ju att jag ligger i lekstugan med Tramsis och myser nu. Sånt kan man ju ta vara på och spara för att överleva en vecka i stan. (Om hon är snäll kanske hon får hoppa av sin hjärtmönstrade filt och komma upp i sängen sen ;))

Godnatt!

Löurdag

Idag har jag jobbat. När jag kom hem lagade jag mat. Sedan åkte jag och bror ut på isen och kollade fisken med Trasa och Jänta. Då kände jag mig KoOl! Hade på mig farfars gamla overall och björnfitta. Jänta satt framför mig och jag körde br250. Ni kan ju tänka er KoOlHeten!

Har även letat efter kläder till vårprojektet, men inte fått något vidare napp. Så om ni har en "grease-klänning" liggandes kan nu ju höra av er :)

Nu kom Maria, vi ska väl hitt på nå eller bara mysa. Kan bli lite småstadsliv! haha.

Pussss



Maria och jag vettu


Jobb imorgon

Middagen blev svårtuggad, haha. Jag och Jänta blev vänner igen och tog skotern en sväng bortöver sjön.

Har nyss fått reda på att jag ska jobba imorn, orkar egentligen inte. Men det är bara att bita ihop det.

Nu ska jag sätta mig i soffan med de mogna och kolla på "så ska det låta", riktigt moget tycker jag. Kanske kan äga ut dom på frågorna, som den musikare jag är ;)



Det här är kärlek det!

Some mattebilder and viktig fakta

Hade med min "lillkameran" idag också. Så här kommer några bilder på min otroligt bra koncentration och mattekompisar.






Är hemma på Stenmyrudden nu. Åkte med pappa hem som skulle in och fixa något, skönt att åka bil istället för buss! Tog en promenad med Joppe och Jänta när jag kom hem och nu sitter jag på kökssoffan med Tramsa bredvid mig och väntar på KusinStina. Vi ska laga någon god mat.

Jänta skulle jag kunna äta upp just nu. Hon tog min macka som jag lämnat på bordet, satan vad arg jag blev! Så nu ligger hon och skäms ;) Men vi blir väl vänner någongång, kanske, haha.

Aja, pusshaj!

Äntligen Fredag!

Och efter skolan åker jag hem. Ska bli skönt att kunna vara ute i finvädret (som jag har planerat). Nu ska jag möta Kicki och sen gå iväg på älsklingspussochkrammatten.
Ha en bra dag! :) Pjuss!

Back in town

Nu är jag tillbaka i staden igen. Fick skjuts av bussen hela vägen till lägenheten, då kände jag mig självklart lite KoOl!

Nu blir det snartn sängen, så att jag orkar med MatteC imorgon.
Och sen bär det av till Stenmyrudden, lycka det. För där finns det kärlek, massor av fyrbent kärlek!



Min KoOla skåpgranne som har kollat för mycket på top model kan ju få avsluta denna dag, Hampus heter han. Han är min kompis. Och han är snäll, när han inte mobbas. Lite viktig fakta såhär på kvällskvisten. Godnatt!


Hallå världen!

Igårkväll gick jag och simmade med Hampus, mysigt det, även om Hampus ogillar det ;) Sen pluggade jag med Kristina så att jag somnade, så bra är jag.

Det visade sig väl på provet att jag somnade igår, haha. Nerå, gick någorlunda. Nu har jag ätit rester från igår och ska snart springa på körskolan. Sen bär det av till Krokom med bror, blir nog mysigt som vanligt :)

Ha en bra kväll!

Bilder från dagens historielektion;





Hemma en sväng

Jag somnade på håltimman, såklart! Haha. Sen var det bara att kuta upp i myskläder :)

Nu har jag precis ätit lite Keldas tomatsoppa, latmat det. Men eftersom jag åt hembakt bröd till det så känns det okej ändå, haha.

Ska snart iväg på körskolan och köra filkörning tror jag, kan bli spännande. Innan tror jag att jag ska äta något sött så att jag vaknar till liv. Vill bara gå och lägga mig :/

Aja, ha en bra kväll allesammens!



Fick lite mycket hemlängtan när jag gick bakom en stövare på vägen hem, dock inte lika snygg som Tramsa men ;)

Håltimma R?

Har hål i typ tre timmar nu, så jag gick hem. Ska försöka plugga till världens största tråkprov imorgon. Som man skulle ha lärt sig för länge sedan.  Tur att man kan tröstäta lite ibland :)



Typ boken, heheh. Eller så tar man en muffins :)

Eller så somnar jag.. Pusshej!

Vilket satans pissväder!

Blir ingen promenad ikväll! Fy tusan vad kallt det var att gå hem från skolan. Sen såg man ju ingenting, var en millimeter ifrån att gå in i en bom utanför lägenheten, huvva.  Det blir väl plugg för hela slanten nu. Sen kommer Hampus hit också, nyklippt och manligare ;)



Tänk om det var en sådan här sommardag istället! Hade ju vart majs.

Nu har det gått två månader, tänk på det. Två töntiga, tomma och jobbiga månader. Ur min synvinkel. Men ni kanske ser det annorlunda?

Fika på Torgbrinken, det är grejer det!





Anna tyckte att det var jättekul att fika med mig somni ser. Och jag tyckte att det var mysigt att fika med henne! :) Efter fikat gick till Hampus och åt middag, mumma. Sedan gick vi hem till mig, eller ja, åkte bil halva vägen.
Eftersom jag hade planerat att hurta gjorde jag även det, tog den vanliga svängen till raggarn och tillbaka, börjar tröttna på det, haha. Nu sitter vi och fikar muffins som Hampus bakade medans jag gick, så duktig så. De var svåra att få ur formen men väldigt goda :) 

Nu ska jag plugga järnet och sen sova bäst i hela stan, jorå. Godnatt!

Allt vill hända samtidigt, när det väl händer något

Men nu har jag bestämt att jag ska fika med Anna och sen gå upp till Hampus och äta middag. Och sen ska jag motionera och plugga, med antingen Hampus eller Kicki. Man kan ju inte bestämma allt på en gång!

Känner mig inte riktigt kry :/ Hoppas det bara är dålig sömn eller något. Fast då får man väl inte ont i magen kanske..

Men nu ska jag träffa Anna, mysigt. Tar med kameran och knäpper ett kort på henne också :)

Puss!

Måndag och snart helg igen..

Pärgrynsgröt, te, hembakt bröd och en morot till det. God frukost? Ja! Mumma.

Nu blir det snart  skola, pepp på det. Nästan. Har gemuprov som kommer gå åt fanders, glömde ju till och med böckerna i stan i helgen (y) Men nu ska vi inte klaga!

Ha en bra dag allesammens! Pusss

Försökte ta kort på månen, som var coolare ikväll enligt mig.



Men det gick ju som det gick. Fick ju till en bild som får det att se ut som att jag bor "nära" en civilisation, som egentligen är en bro. Och en där det gula ljuset ser ut som en hund, och ljuset bakom hunden ser ut som en ren. haha.

Maria är här och pluggar. Eller typ smakar mitt bröd och mina bullar som jag tog och bakade, duktig ikväll ja. Men vad gör man inte för att slippa plugga gemu? Synd bara att jag måste ta tag i den nu istället :( Men Maria hade ju MVG i det, så jag har ju proffshjälp.

Hare bra, godnatt!

Äppelpäppelpironparon

Alltså, nu kan det hända att ni tycker att jag har sämst humor i Sverige, haha. Men när jag satt och kollade på äppelbilderna med Jänta idag, då började det komma upp repliker i mitt huvud, för hon hade så konstiga uttryck på flera bilder. Jag sitter helt ärligt och skrattar för mig själv nu, hehe. Så sätt er in i bilderna och tänk på texten och se om ni kanske också får till ett fniss! Eller åtminstone ett leende :)



-Jaha, okej, jag förstår..



Hångla lite här



-Va Fa-an har du gjort med äpplet?!



-Äpplet, jag är besviken på dig..


Så bra som det kan bli

Bilderna i förra inlägget var alla från idag. Tog Jänta och skotern och följde med Maria och henns far och syskon ut och grillade först. Hur najs som helst, Och gott! Grillat bacon, varm choklad, kakor, jag ni förstår.

När jag kom hem kom jag på att Jänta skulle få pröva agilitytunneln, och det gick ju hur bra som helst. Hon har inte riktigt samma energi och intresse som Tramsa när det gäller att hoppa och så, men det är det ju inte så många som har!

För ett tag sedan var jag ut på en långpromenad med Tramsa, sjukt härligt. Kunde gå i bara huvtröja utan att frysa, man blir ju bara lycklig alltså. 

Nu ska jag snart ta ut sockerkakan som jag rörde ihop när jag kom hem, hihi. Ska blir gott med lite kaffe till det ;)

Puss på er solstrålar!


Vissa dagar, då kan man inte klaga! Som idag.














Bilder från idag!






Upptagen och viktig typ

Igår skrev jag ingenting. Var på skolan, gick på stan, åt på vi grande, gick på musik direkt och sen blev det krogen med Tovan. Kul var det! :) Och inga bilder tog jag :/

Tog åtta-bussen hem imorse,  lite tungt att kliva upp.. Men det gick! Jag har spenderat större delen av dagen på skotern med Jänta framför mig, så mysigt så, hoho. Skulle egentligen ut och angla, men det blåste så mycket på den planerade platsen så vi åkte till "hästskoava" och satte oss istället, trevligt var det! Älska finvere!

Kom nyss hem från en prommis nu, får se vad jag hittar på sen. Funderar på att ta en hund och cykla en sväng, det är ju nästan bart på vägen :)

Ska snart ladda upp bilder från idag! Puss

Skratt, kupan och lite bio på det!

Idag på skolan har det det varit typ dansföreställning, massor av skratt och trötthet. Och lektioner såklart. Efter skolan åkte jag och Kristina på kupan för att handla gula och röda kläder till henne, haha. Men vi hittade inte så mycket, så hon ska låna min mors röda leggings ;) Bara så du vet mamma.

Nu är Hampus här. Vi ska gå på bio, lite mys i vardagen sådär :)



Hihihihi.

Vattenmelon

Idag har varit en skön dag, slutade typ tolv. Stannade kvar på skolan och åt lunch, för tro det eller ej, det var gott!
Sen gick jag hem och pluggade, och tro det eller ej, men jag har fått något gjort! haha. Klockan fem ska jag på körskolan och träffa Roffé och hans rundskepp, tufft. 

 

Igår fick jag en lypsyl från body shop av Hampus, den luktar vattenmelon och det tycker jag luktar supergott :) Tack för det, riktigt gölligt!

Puss på er alla och en extra stor puss till Hampus!


Trevlans dag

Åkte som sagt till Hampus efter skolan och åt middag. Eller ja, massa god tårta och kakor, bra middag det! Hehe.

Sedan kom Tove hit för att plugga, måste väl erkänna att det inte blev så mycket plugg som jag hade tänkt.. Tove är tydligen ingen plugghäst ;) Men kul hade vi ju!

Nu ska jag hålla mig vaken tills Hampus kommer hit och sover. Mycket mysigare att somna med någon! Gillar ej att sova själv.

Puss och godnatt!

Vad ska man släcka med vatten? Skum! Eller hur var det nu du sa Tove? ;)


Bilder från barnkalas!









Tänkte bara säga att knäckebröd med leverpastej på, det är grejer det!

 

Godmorgon!

Nu sitter jag och äter  frukost. Känns meningslöst att gå på första lektionen, för efter den har jag fyra timmars hål. Meen, måste väl, för vi ha ett sådant där bajsigt engelska"test"(prov).

Men efter skolan blir det skoj! Ska till Hampus och äta tårta, för han fyller år idag.



Grattis Hampus! :)

Ha en bra dag!

Jag är sämst i hela världen på att plugga, jag erkänner

Har inte alls pluggat bra. Gav upp och tog en promenad tillslut. Är glad att jag överlevde, så sjukt halt ute! Ramlade igår och fick världens blåaste bula på knät, det gjorde oont.  

Kom på att jag skulle bleka tänderna igen. Fyfan vad omysigt det är, men vill man vara fin får man lida pin!



Ser ut som att jag har blå näbb, frän jag. Aja, Pusspåer!

Första dagen och allt väl

Har väl inte saknat skolan direkt, men det flöt på. Har hundra miljoner saker att göra, men nu tänker vi positivt!

Har spenderat tiden efter skolan med Hampus. Tur att jag har honom som är störigt smart och kan hjälpa mig. <3

Åt precis upp min mat, och nu ska jag plugga, ingen återvändo. Ring mig om jag gör annat!



Det är ganska tomt här..

Jänta och jag, vi är goda vänner





me and my drum, zoom boom yä.

Ja, melodifestivalen är ju som den är, och det lär väl gå som det brukar sen också, haha. Tyckte att Swingfly's låt var svängigast, men man hade ju redan listat ut att det skulle bli Erik eller Danny.



Ju mer solen kommer fram, ju lättare blir det va? Bra.

Vi tog oss iväg!

Tog Tramsa och sprang en sväng, eller ja, gick väl en tredjedel, haha. Det stormade och var allmänt omysigt ute. Men Tramsas otroliga överskottsenergi och Kiss (inte urin) i lurarna peppade tillräckligt för att jag skulle stå ut. 

Nu har jag legat på golvet med Tramsa och Jänta och myyst. Jänta slickade mig i armhålan, gulligt av na. Meen, jag tror inte att den tvätten räcker, får nog ta en dusch innan jag ska bli irriterad över dåligheten på melodifestivalen!



Nej, jag är inte naken, det är mitt sexiga ljusrosa underställ min mamma var skojjig nog att ge mig!

Puss

Jobb och jobbigt att springa!

Hej!

Idag har jag jobbat mest hela dagen, fanns inte överdrivet mycket att göra men. Efter jobbet for vi till Hampus stuga och fikade och grejade litegrann. Kom hem för ett tag sen och nu är jag trött som få! Vill typ ut och springa, men ändå inte för jag är så trött, haha. Det dumma är att det blir jobbigare ju längre jag väntar!

Nej, nu ska jag ta tag i mih själv. Hej och hå!



Bengt

BengtBilder





Var ungefär hur mysigt som helst att lukta på Bengt. Och Stella då, fast hon var mest bara grinig på me ;) Önskar att jag fick rida, men nu är det ju bara tre månader kvar av handikappet typ! Grejt..

Får väl se vad jag ska göra ikväll, blir less av att sitta och glo iallafall.

Pjuss och kjam!

Jänta och jag, tralala

Jag och Jänta tog skotern upp på "täpptjänna" och satte oss och fikade idag, mums! Alltis godare att fika ute.
Och vi har nog startat en tradition nu, att jag ska bjuda henne på ett halvätet äpple varje gång vi är ut, haha. Hon tycker att det är jättegott, som ni ser på bilden längst ner :)

Så vi satt där upp i skogen i riset och myste, jag hade inte ens med någon telefon märkte jag efter ett tag. Grett det.






När vi kom hem åkte jag skoter i skogen med pappa så att jag fick ont i rumpen. Nu kom jag nyss hem från SnyggBengt, tog bilder på det med (såklart), men de laddar jag upp senare. Ska laga mat nu eftersom mamma jobbar sent.

Pusspåer!

Finvere idag ijjänn!

Har varit uppe ett bra tag nu och bakat kakor bland annat. Nu blir det till att åka ut och äta upp dom, hehe.

Vi syns i solen!


Bloggar mycket idag ja!

Jag hade planerat att åka till den snyggaste killen jag vet ikväll, min Bengt. Men det ville inte min mamma, så nu sitter jag här på Steinmyrudd'n och e mjack (less). Och inte finns det en människa att umgås med heller, för dom ska plugga eller göra annat.

Jag lär väl sitta här på kökssoffan med min Tramsa resten av kvällen, har en känsla av det. Men hon är varm och skön <3



Såhär mjack e jag! Med snygg klädsel och skitigt hår.. E så mjack att jag inte ens orkar gå och duscha ;)

Men hoppas ni har det brabrabra. Haj!

Nu är vi tillbaka

Jag, Jänta och Tea tog en promenad bort till Brasta efter isen och satte oss och fikade. Jag åt mackor och dom fick äta upp min äppelskrutt, hehe. Innan vi hade tagit oss iväg drog jag världens vurp! Min rump kommer vara blå imorgon, eventuellt lila också.

Nu är jag lite trött, men jag tror att jag måste tvinga mig ut en gång till ändå (Vill inte vara inne med min bror som har magsjuka)..






När man tar kort med hundarna blir det ju inte riktigt som man tänkt sig ibland, men den sista blev ju en svängig bild!

Ha de!

Hej!

Har inte bloggat så mycket jag. I måndags åkte jag upp till Edsåsdalen och åkte längd, jättehärligt. Sen följde jag med min kusin hem till henne och sov där med Elina. Vi hade myskväll och på tisdagen åkte vi till stan för att åka långfärdsskridskor, fy tusan.. Jag hatar skridskor. Vi spenderade största delen av dagen på lillänge istället, haha. På kvällen for jag till Arvesund och har varit där tills imorse. Har varit ute och grillat, shoppat fiskegrejer (Jag köpte inget, hatar att fiska, haha), bastat och myyyst.

Nu har jag bestämt mig för att ha en hunddag, har ju knappt varit med dom, har ju mest bara varit borta! Vet inte vad vi hittar på.









Bilder från igår, trevlans var det.

Upptagen och viktig och har inte tid att sitta inomhus!

Jag åker skidor och skridskor och fiskar och fikar och umgås och gör allt det där man ska göra på ett sportlöv.
När jag inte gör det ska ni få se på fina bilder :) PuSs

Är det sportlov så ska det sportas!

God morgon, eller förmiddag. Nu sitter jag och äter frukost. Ska snart åka till edsåsdalen eller något och åka längd med några mystjejer från släkten, kommer nog bli super tror jag, så länge vädret duger. Får se om jag kommer hem igen eller hur jag gör. Nu måste jag skynda mig!

Pusshej!

Bilder från det som hände igårkväll










Annorlunda jobbdag = Helt okej jobbdag

Den här dagen började inte så bra! Det första jag fick se när jag vaknade var att Jänta hade tuggat sönder min mobilladdare, blev rätt less.

Har jobbat hela dan, vilket betyder mycket päning! Det var rätt kul att jobba idag, det var inte riktigt som alla andra dagar. Skrattade till och med en del, dock när jag inte borde, haha.

Ikväll hoppas jag att det händer nånting! Annars går jag och lägger mig.. Och det vore väl tråkigt?

Aja, Ha det bra!



Tänkte dra med denna cooling, som vanligt, såklart, men hon är  på knytkalas, hm?

SPORTLOV!

Så otroligt skönt alltå! :D

Fick hämtning av pappa idag efter skolan, grett. Sen städade jag min stuga, var ju som dags att sätda ut julen kanske.. Tränade med Jänta också, så himla kul när det går bra! :)



Fin e hon å!

Blekning av tänder, jösses

Att bleka tänderna var ju bland det jobbigaste jag varit med om. Hade sådana där tandskenor, dreglade som en.. hund? Och inte syntes det nån skillnad heller, haha. Men man måste ju göra det flera gånger, ser verkligen fram emot nästa gång!!

Nu borde jag verkligen packa. Men jag vet inte vad jag ska packa?



Tiden går fort!

Godnatt!


Mindre än hundra dagar kvar till sommarlovet och snart sportlov!

Idag har det varit en helt okej bra dag på skolan faktiskt. SnällFrida kom och hälsade på, typ hur mysigt som helst. Man saknar ju hennes vaniljkramar ganska mycket just nu! Sen fick jag även rita lite snoppar, lite + i kanten på vardagen sådär.

Körlektionen efter skolan gick väldigt bra också, så jag är väl rätt positiv just nu. Det är ju lov imorgon också, härligt!

Men nu är det sista pluggrycket innan lovet, mer värt att plugga nu än på lovet.

Hoppas att ni också har haft en bra dag :)



Min bakgrundsbild på datan just nu, finaste ögonen.  Ska bli härligt med en vecka fylld med hund!

OKEJ

Nu tänker vi så här! Det är snaart lov. Bara två dagar kvar. Ja.

Och ha en bra dag!

Inte så mycket att skriva direkt

Sitter och pluggar lite nu. Karl XIV Johan och körkort. Ska snart äta apelsinsockerkaka som jag har bakat, hoho, mums.

Har även sneglat på uppdrag granskning och lärt mig att man inte ska plastikoperera sig i Polen. Då kan man få hjärnskador, inte bra att operera sig i Polen alltså, inte alls.

Puss!


Godmorgon!

Nu har jag ätit en normal frukost, dvs mycket mindre än vad jag brukar äta, haha. Ska snart gå upp och ha idrott, känns kulikulkul. Senare idag blir det körskola med Roffe och hans rymdskepp, spännande!

Ha en bra dag! :)

 

Kletiga killar och så lite Karl på det





Fina flickor, med stora munnar. Vet inte riktigt hur jag ska tolka att dom smetade ut semlan i ansiktet, tyckte dom inte om den eller tyckte dom bara att det var en snygg pose?

Sen dom åkte har jag spenderat tid med Karl XIV Johan, intressant man det där... Snart kommer min riktiga man, det blir lite mer mysigt. Karl verkar vara så hård liksom.

Imorgon ska jag vara med på idrotten för första gången på flera månader, var för en gångs skull något jag kunde var med på :D Är rätt less på det här med axeln nu. Branog less. Men jag tänker positivt, det är mitt mål just nu, att tänka positivt!

Sov så gott!

Fikagäster idag igen!

Tisdag, och allt väl. Gick och simmade en sväng efters skolan, skönt det! Sen bjöd Hampus på mat. Nu kom jag nyss hem och snart kommer det Åspojkar på fika, kan väl bli lika spännande som vanligt ;) Kanske även fångar dom på bild.

Tänkte bjuda på några simfakta om mig, som jag brukar tänka på när jag simmar. Anteckna! 

Jag hatar att få kallsupar eller svälja vatten, men jag lyckas alltid med båda när jag är och simmar.
Jag har alltid håret i en boll på huvudet.  
Jag känner mig ensam när jag simmar med alla pensionärer.
Jag tycker att det går snabbare att simma åt ena hållet. Lite konstigt?
Det är bland den skönaste träningen jag vet.

Nu vet ni det!



Bjuder på en KoOl bild också innan jag har någon på åspojkarna!


RSS 2.0