Hemma på Stenmyrudden igen

Jag överlevde det hela. Tror jag. Ligger i sängen på broders rum inatt, blev lättast så. Kan ju inte ens klä på och av mig själv.. är sliten, så jag tänkte sova nu. Ska bara läsa historia först, blä. Har ju prov på torsdag, och jag siktar på att gå på skolan då, får väl se hur det känns.

Godnattpuss!

Drogad arg tjej!

Jag mår bra. Bara lite drogad och så av tabletterna. Och sen är jag rätt jätteless. Träffade sjukgymnasten för ett tag sedan, och då fick jag veta att jag inte kommer få spela gitarr på ensembleturnén om två veckor. kuljul!! jättekul.... INTE!

Nu ska jag äta piggelin, hehe.

Hejdå!

Jag vaknade!

Och allt verkar ha gått bra. Jag trodde att dom bara skulle gå in och titta, men dom sydde visst fast en grej också! Så det var ju bra! Har mest sovit idag, vart lite trött av allt knark ochh så. Jag som hade tänkt plugga! Och sticka och läsa, men så blev det visst inte.. Har druckit massa festis och ätit godis, fast det inte är lördag, men idag är ett undantag.



Haha, jag försökte se pigg och glad ut! Gick inge vidare. Och kolla in min rosa grej på handen. Gilla barnavdelningen!


Har mysfrämmande nu, trevligt att inte ligga själv i sängen.

Mor måste vara uttråkad, efter att ha varit med hela dagen. Hon har stickat tre st vantar, haha.

Lämnar Stenmyrudden och hundarna

Nu är jag lite smånervös, vet ju inte riktigt vad dom kommer att göra. Men det blir spännande, typ..
Orsk int åk in te staua, vill staan hejm istelle.. Men det är som det är!



Tramsa och jag, mys det! Tramsa drev bra idag, jag var inte med, men det gläder mig ändå!

Ha det bra! Hoppas jag vaknar upp från sövningen, då hörs vi igen, haha. Pusshej!

Söndag

Hallihallå!

Sitter hos Hampus och pluggar nu. Fikar te och någon mystiskt men god gräddgrej som Linus gjorde. Jag får verkligen ingenting gjort just nu. Det är störigt. Eftersom jag måste få massa gjort.

Ikväll bär det av mot staden igen. Då måste jag skrubba mig med något konstig medel, för imorn är det operation. Hjälp mig..

Har stickat en halsduk



Blev klar med den här igår, jättemysig vart den. Och inte var den svår att göra heller. La upp 45 maskor, stickade fram och tillbaka, fram och tilbaka, med två garnnystan. Sen sydde jag ihop ändarna, och vips, färdig! :)
Ett tips till er som behöver en halsduk och något att göra.

Puss!

Lördagsgodisdagen

Hej hopp!

Var ute på en promenad med Hampus, Tea och Jänta imorse, riktigt mysigt. Och roligt att se Jänta försöka spring ikapp med Tea, fast hon blir helt slut.
Nu sitter jag och pluggar och äter lördagsgodis, det är ungefär vad den här dagen har att bjuda på tror jag. Tror att jag har skrivit klart en debattartikel och snart en skräckhistoria på engelska, riktigt läskig är den! Eller så inte. Nu är det bara en kuhireflektion, en bokredovisning och lite mera kvar.. Heja på!

Jänta och jag, Jänta och jag

Idag är det fredag och äntligen Stenmyrudden. Hade prov i äckelmatte idag, får väl se hur det gick... Aja, nu är jag hemma och ska inte tänka på det, ska väl oroa mig inför operationen på måndag istället, haha.

Har precis gjort iordning en tårta som vi ska äta ikväll, mor fyllde år i onsdags, men vi ska fira henne idag med finfrämmande.


Helt galet vad man saknar hundarna i stan! Har myst med Jänta nu och ska fortsätta med det!

Pusshej!

17=1+7=8



Igår överraskade jag och Frida Kristina, hihi. Vi lyckades hålla allt som en hemlis ända tills tårtan kom fram. Även om Kristina hade öppnat kylskåpet där tårtan stod lite diskret gömt, haha. Mys var det. Hade inte så många bilder.

Idag har jag veckans skönaste sovmorgon, så skönt. Börjar kvart i elva. Ska gå och göra mig lite iordning nu. Pusshej!

Hälsocentralen gånger två idag

Idag har jag varit på hälcocentralen två gånger, men en gång i onödan, morr. Jag åkte först dit på min bokade tid och tog prover och pratade med doktorn och så. Sen åkte jag hem och hann vara hemma i typ tio minuter, sen ringde dom och sa att jag behövde åka dit igen! Dom hade tagit fel prover sa dom. Och så när jag kommer dit igen, då säger dom att jag inte hade behövt komma, för doktorn hade kryssat i fel ruta eller något. Då vart jag lite arg.

Vet inte när jag åker till stan, just nu vill jag bara sova. Får se hur jag gör.

Hejsvejs!

Ett ovanligt långt inlägg

Idag blev det tidig uppstigning. Var ut och släppte Tramsa med Henrik och Hampus. Kan hända att hon fick upp en hare, men vi såg aldrig något. Något var det i alla fall :)

Sen blev det fika och stickning, haha. Har stickat upp ett garnnystan i helgen, riktigt duktigt av mig. Ska sticka en sådan där stor mysig tubhalsduk, det blir mys det!

När garnet var slut försökte jag plugga, det gick väl typ lite trögt som vanligt.. Men man måste ju. Speciellt eftersom min axeloperation har blivit tidigare lagd, så jag ska operara mig nästa måndag istället för nästa torsdag. Jag har massor att göra innan lovet och vet inte hur länge jag kommer bli hemma efter operationen, eftersom jag inte ens vet hur mycket dom kommer att göra.

Middag åt vi borta idag, det var trevlans. Valde ut våran Mattis. Vi ska skaffa en ny kattunge, som min mor har döpt till Mattis redan, haha. Jag skulle nog välja ett annat namn..

Nyss lärde sig Jänta att rulla, haha. Det är viktigt det. Nu ska jag plugga så länge ögonen håller sig öppna! Vi får väl se hur länge, det är svårt nu när det har blivit mörkt ute. Ville egentligen hälsa på Bengt, men det ville inte mor. Bra är väl kanske det, för plugget...

Imorgon ska jag på hälsocentralen igen, så det blir ingen skola, eftersom jag inte hinner åka in igen. Det är segt, att missa ännu mer.

Tog inte så många bilder idag, men några blev det!


Elden är ett måste!


Broder.


Hampus.


Och så var det ju jag.

Ha det bra, hej!


Min och Jäntas dag


Jänta låg och myste på golvet, jag pluggade..


Vi gick på en promenad.


Vi åkte ut i skogen på jakt och grillade korv.


Jänta i mossan.


Tramsa kom tillbaka efter att ha drivit något som ingen fick se. Undra vad det var..

Nu sitter jag och väntar på middag. Fast jag är inte så huhngrig, har ätit godis hela dan. Osmart, jag vet!

Hörs, haj!

Medans Jänta sover

Kanske jag ska skriva bokrecensionen? Eller debattartikeln? Eller varför inte börja på kuhireflektionen eller vad det nu heter. Eller så lär jag mig lite om romarriket? Kanske ska jag plugga matte istället? Eller så vet jag inte vart jag ska börja och gör ingenting!

Skulle ta sovmorgon

Men jag vaknade för en timme sedan och kunde verkligen inte sova. Så nu sitter jag här och gör ingenting. Alla andra är ute och jagar. Tråkigt för mig. Men Jänta är ju hemma, det är ju busigt!

Ha en bra dag, hejdå!

16:54

Jag blev hemma från skolan idag. Tråkigt men skönt. Har sovit och läst. Nu blir det snart dans. Får försöka ta det lite lugnt.
Imorgon är det fredag, och då får man åka hem. Ska blir skönt!

Hejhej!


Godmorgon!

Nu sitter  jag och äter frukost. Har varit ut på en morgonpromenad idag, det var kallt! Jag känner mig inge pigg alls, men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Det känns som jag har testat allt  redan. Så det är väl bara att kämpa på och hoppas på det bästa, eller?

Ha det bra, hej!

En dag i högklackat gör mina fötter ömma

Efter skolan blev det mittpunkten. Slutade för sent för att hinna se alla sjunga, men jag hann se några. Och det var så kul och bra så :)
Sen gick jag på stan och dryga i onödan, för jag orkade inte gå hem och öva på gitarrläxan.. Tillslut gick jag hem, övade litegrann. Sen blev sångläxan mycket roligare! Så nu har jag typ inte tränat något påp gitarren. Jag kan inte bestämma över mig själv alltid..
Sen lyckades jag få tid till att kolla i min garderob också, viktigt det, haha. Hittade ett par typ oanvända jeans, som är osköna som få. Tajt över låren, stor i midjan, och låga. Det värsta jag vet på jeans, så dom blir nog oanvända ännu några månader.
Nu har jag satt på mig myströjan, och snart blir det tacos med söta tjejer! Så mysigt så.


Bjuder på en bild, hehe. Ser ni att håret blivit ljusare? Kanske inte syns så väl på bilden. Men det har det! Något annat intressant och värt att skriva är att jag typ har slutat med mascara, det är så otroligt skönt att kunna klia sig i ögonen på skolan utan att se ut som en tvättbjörn, haha.

Ha det bäst, hej! :)

Sovmorgon, tack Guije.

Idag har vi idrott första timmen, men jag fick sovmorgon. Har ju fått feber igen, och eftersom jag måste vara frisk när jag ska opperera mig om två veckor så fick jag sova. Jag har en snäll idrottslärare!

Igårkväll kollade jag på fotboll, Sverige-Holland. Jävla skitmatch, vart bara sur av och kolla, haha.

Idag har jag två lektioner, sen blir det mittpunkten. Sångeleverna ska sjunga, så jag ska dit och kolla, blir nog jättekul! Jag behövde inte vara med eftersom jag har sång i andra instrument.

Nu skulle jag ha knarkat alvedon, om jag hade haft någon. Det har jag inte, så jag får ta ett djupt andetag och tänka positivt. Klarade jag av gårdagen klarar jag av dagen.

Hörs, haj!

Söndag

Det blev promenad och halv film med Maria igår kväll. Vi orkade inte kolla klart på hela för den var så lång med alla reklampauser.

Nu väntar hårdag, eller vad man nu ska kalla det, hos min kusin. Det blir kul. Hoppas att mitt håt blir bra, hihi.

Pusshej!

Jakt hela långa dagen lång

Idag blev det älgjakt hela dagen, mycket längre än vad jag räknat med. Kom hem halv fem, trött som ett as. Det blev skjutet en ko och en kalv. Och skjutet på en kalv till som vi aldrig hittade. Kan det vara så att han kanske bommade? Vi hittade inte en bloddroppe..

Skönt att vara hemma nu, hade inte räknat med att springa över flera hundra meter blötmyr och sen sitta ute och frysa i flera timmar, burr! Inte grett när man inte är kry. Fryser fortfarande, haha.

Tog en massa bilder med telefonen, men har inte med mig någon sladd, så jag kan inte få upp dom.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Skulle träffa Hampus, men det kanske blir tjorvigt, vi får se om jag tar mig iväg. Ska ju iväg och klippa och slinga håret imorgon, riktigt roligt ska det bli!

Ha det bra, haj!

Äntligen fredag

Igår kväll provade jag på lindy hop. Det var spännande, haha. Nej, men rolig träning tycker jag.
Idag på matten kändes det att det snart var slut på en jobbig vecka.
På sånglekionen lyckades jag överraska, nästan chocka min lärare. Hon trodde tydligen inte att jag var så bra. Haha.
Nu sitter jag och längtar hem, vet inte vart min skjuts håller hus, men telefonen ringer väl snart. Hoppas jag! För jag vill heeeeeem.

Ha det brabra, hejdå!

morotspannkaka, bullfika och knark

Morotspannkakorna hos Frida igår blev annorlunda, men goda! Efter blev det bullfika hos mig, kvällen lång. Först med Henrik och Petter. Sen med Frida och Kicki. När bonde söker Fru startade kom även Hampus och Tobbe. mYsmYs.

Så himla skönt med sovmorgon idag! Behövs nog, med tanke på att jag sa jobba två kapitel matte och åka och dansa ikväll. Blir nog så att jag måste knarka upp mina sista alvedon idag.


Mina söta bullmonster!


Febern och jag, vi är goda vänner..

Skönt med kortdag idag, hade nog inte orkat mycke längre. Sista melodidiktatet på gemun bevisade nog det, haha...
Har ätit lunch och nu tänkte jag skriva klart historian, så att jag kan bli klar med andra grejer. Inte så kuligt mde plugg tyche jag.

Idag blir det middag hos SnällFrida med Kickisomintevillkallaskicki, hihi. Vi ska äta morotspannkaka, spännande! Kanske ska ta med kameran? Vi får se.

Nej nu ska jag ta i och börja plugga, åhhej!! Haha, hejdå.

Borde gå och lägga mig nu, bums!

Åker hemifrån halv sex imorgon, tidigt det. Borde sova med tanke på att jag ej är frisk. Men jag vill inte ha kvar hela historieuppgiften tills imorgon, då den ska vara inne på onsdag.. Och jag måste gå på skolan imorgon, har på tok för mycket frånvaro, fan.

Sitter och dricker te nu, Hampus tyckte att jag skulle göra det, för att bli frisk. Vi får väl se om det funkar.

Puss och godnatt!

Kanelbullens dag


En bullbagerska som mig får ju inte missa att fira denna dag!
Bakade bullar innan pappa kom hem idag, jag tror han blev glad. Nu har jag bjudit hit Mormor, Farmor och Stig-Åke på fika, hoppas dom tycker att det smakar, hehe.

Bullpuss!

Det går bra att plugga...




Nae. Tramsa e ju så mysig, eller ja. Typ. Inte så lätt att plugga med henne iaf.

13.13

När jag skulle ta blodproverna så fick jag vänta först en halvtimma i väntrummet, och sen fyrtio minuter i provtagningsrummet. För dom visste inte ens vad alla prover var.

Nu försöker jag plugga. Men det går inge bra. För jag är jättetrött och sen står det olika saker överallt! Morrrr..

Godmorgon

Nu sitter jag och äter frukost. Ska snart åka och ta de där proverna på hälsocentralen. Känner mig peppad, nae. Sen ska jag sova, plugga, gosa med Jänta, sova, sova och plugga.

Hörs väl kanske sen!

Min Bengt



Jag saknar Bengt. Så att det gör ont i magen. Önskar att jag hade han hemma nu så att jag bara kunde gå ut till han och sitta där en stund. Och lyssna när står och tuggar på sitt hö, ååhh....

Imorgon blir jag hemma från skolan. Fortfarande inte frisk. Sen måste jag åka på hälsocenetralen och ta några prover till axeloperationen jag ska göra om typ en månad. Jag längtar inte.

Nu blir det nog läggdags. Min ögonlock är tunga. Godnatt!

Idag är det söndag

Och det känns ungefär som vanligt. Fast lite värre. Är tröttare en Tord och har inte gjort nånting idag. Typ kollat på tv, vilket jag nästan aldrig orkar göra annars. Det är bara när jag är tillräckligt trött för att sitta still i soffan jag klarar av det, haha.
Får se om Maria lyckas dra med mig ut nu. Då gör hon det bra. Sen kanske det bär av till stan. Blä för det känner jag nu.

Hejdå!

Lördagkväll

Jag är tröttare än jag vet inte vad, men äh. Sitter och väntar på att Maria ska ha lekt färdigt sin kurragömma i Ytterocke. Vi ska åka till Arvesund och späla späl. Blir nog kul!

Men nu ska jag typ göra mig iordning eller något. Hejdå!


En dag i skogen

Det blev skogen för hela slanten idag. Jag, Henrik och Maria åkte och släppte Tramsa imorse. Och drev blev det, men vi fick inte se något. Det var troligtvis en räv. Det var ju mysigt det!


Vi eldade, grett var det!


GoTramsan.


<3

Sen bar det iväg till svampskogen! Jag, Maria, Henrik och en Gerd. Men jag och MAria gick en väg, och Henrik och Gerd en konstig väg.



Det blev lite svamp i påsen, tillräckligt iaf! Sen ger jag bort den, orka rensa den när man knappt äter svamp likZom.

Åt middag hos mormor nyss. Sen får jag se vad som händer, händer det något så händer det något. Annars gör det inte så mycket. Med tanke på att jag har haft feber de senaste dagarna.

Ha det bra, hej!

Hejsan hoppsan!

Nu sitter jag hemma på Stenmyrudden med Maria i supersnygga svampplockarkläder. Riktigt hett det!
Vi sitter och gör min gemuläxa, stackars Maria, hihi. Om det inte händer nå spännande blir vi väl kvar här, men det är ju kul det.

Jag älskar verkligen när man får sms från halebop, man känner sig så himla poppis!

Det var typ allt jag hade att säga just nu.

Hörs haj!

RSS 2.0