Nyårsafton

Årets sista dag har varit lugn, tog sovmorgon för att orka med natten. Sen spenderade jag någon timme ute med Hampus. Har även försökt få till någon design, men det är ju så himlal svårt!

Nu ska jag försöka göra mig stilig sen kommer det folk hit. Maria och jag ska ha det askul ikväll, det har vi bestämt! För jag lyckades få henne att vara här hemma med mig istället för att vara i staden, hihi.

Lite bilder från idag :)



Henrik skulle göra nå coolt, och så tippade han, hoho!



Å hopp!



Greta kamouflerade sig riktigt bra i fågelträdet!

Pusshejs!


Jag tog litte bilder idag














Där ser ni vad min dag har bjudit på, förutom datatråkbajs. Nu ska jag ta på min något annat än långkalsonger och åka på middag.

 Ha en bra kväll! :)

Försöker göra om lite..

Men det går inge bra! Får fixa imorgon, lite omgjort blev det ju iallafall ;)

Godnatt igen!

Oj, vad jag har bloggat idag!

Duschen efter springturen blev mest onödig, för efter middagen bar det ut på eftersök av älg i djupsnön. Branog jobbigt var det!

Annars har kvällen varit lugn, har lockat håret bara för att och kollat på "bonde söker fru" med familjen. Nu kanske det blir sängen, fast klockan är ju inte så mycket.. Hm.




Man kanske ska locka håret på fredag? eller? Jag vet inte.

Nu säger jag godnatt!


Vinterbilder





Genomfrusen men glad

En springturblev det! Ojojoj. Hade glömt bort hur jobbigt det kunde vara när man inte har sprungit på länge, haha. Men jag hade också glömt bort hur otroligt skönt det är att springa, för att inte tala om att komma tillbaka, hehe!

Trots blodsmaken, genomfrusen kropp och läskiga stötar från mina hörlurar så var det lätt värt att ta på sig springskorna och springa istället för powerbootsen och gå.

Nu ska jag kolla så att det finns varmvatten och sen tvätta mig med min jordgubbstvätt och packa in håret tror jag, det behövs i dessa kalla tider. 



Skulle ta en rolig bild på oss, men Jänta tyckte att jag fick stå för underhållningen den här gången.  

Hörs haj!

Dagens klädsel: underställ

Är hemma med Jänta idag, medans alla andra är i staden. Vi har varit ute och lekt lite med ett älghuvud, hehe. Och nu måste vi hitta på något mer känner jag, ruttnar vid den här skärmen! Blir nog en prommis, eller en springtur kanske? skulle ju behövas.. Vi får se, här är några fina bilder från imorse.




Pusshej!

Jag bor i ett hundhus, och jag gillar det!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 
 






<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Godnatt

Denna dag har jag spenderat hos Hampus, vi har inte fått mycket gjort. Bara tagit det lugnt typ. Nu ligger jag i min stuga med Tramsa och ska sova. Imorgon blir det rea med Anna, superbra blir det! :)



Tramsa och jag bjuder på en godnattpuss!

Dagen efter dopparedagen

Gårdagen var en lite jobbig dag i min uppväxt, även om det var julafton..  Det kom ingen tomte !!? Åhnej..
Men fina julkklappar och framförallt kärt sällskap gjorde julen bra ändå :)

Jag fick bland annat en kamera, som jag önskat mig väldigt mycket. Och en massa andra braiga saker.

Har försökt lära mig kameran idag, så här kommer lite bilder :)










Snart kommer Maria, får väl se vad vi hittar på. Haj!

Tomteletning

Vi hittade tomten!



Jag, Tomten, Henrik och Jänta.



Jänta.



Jag och Maria, glad över att få träffa tomten, såklart!

Nu sitter jag och väntar på att tomten ska komma hit och dela ut paketen, hihihi :D


GOD JUL!



Julafton!

Äntligen julafton! Vaknade klockan sex av Jäntas hungriga mage. När hon hade sett att jag vaknat då var det bara att kliva upp, haha. Om några timmar blir det frukost hos min farmor, sen tomte-letning, ge Bengt sin julklapp, kolla Kalle Anka, äta och sen vänta på tomten, hihi.



Så här ser det ut i vardagsrummet där jag sitter just nu. Dålig cambild, men nu kanske ser mysigheten ändå? :)

Nu är det julkalendern!

GOD JUL! :D

Dagen före dopparedagens förmiddag

Vaknade  klockan sju imorse av Tramsas pussar och kramar. Mysigt men något stärande för stunden.. Eftersom jag klev upp tidigt har jag hunnit med mycket även om klockan inte har slagit tolv ännu. Kollade på julkalendern, bar in granen, bakade kakor, hämtade enris med bror, m.m. Och kameran hade jag med mig!





-30 grader hindrar ju inte två starka karlar från att gå ut i skogen. Icke!



Ser ni hjärtat?



Kallt och superfint ute!



Tur att man bor som man gör. Så att man bara behöver gå över vägen för att komma till skogen!



MysMattis som är mysig när han inte bits, haha.

Nu ska jag hjälpa tomten inför morgondagen, hihi. Om ni inte visste det är jag en av hans nissar, hoho.

Ha en bra dag! Hejdåe!


Även om det är jullov

kliver jag självklart upp klockan sju och kollar på julkalendern, haha.

Godmorgon! :)


JULLOV! :D

Som jag har längtat! Men nu är det äntligen jullov, sköönt! Hittills har jag hunnit med städning, fika hos farmor, hundmys och paketinslagning. Så mysigt så.

Bilder på mig och Jänta sen i helgen




Jag blir glad av de här bilderna, hoppas ni också blir det!

Nu ska jag och Tramsa gå ut och lägga oss. Godnatt!

Dagen då Hanna Olsson skrev in sig på en körskola..

.. var en äckligt kall dag i December då hon hade feber och huvudvärk,  men kände att julen och lovet snart skulle komma och göra allt bättre. Haha. Ja, jag har skrivit in mig. Så nu har jag något att läsa när inte plugget räcker till.

Igårkväll sjöng jag, Maria, Lotta och Lina jullåtar på bygdegården. Det var, annorlunda, haha. Vi hade inte tränat så bra kanske, så det blev väldigt mycket fnitter. Men bra är väl det, tänk om vi hade grinat!


En inte så bra bild från igår, men bättre än ingen. Och jag kom på att man inte ska ha händerna i fickorna på scenen..

Nu ska jag nog sova. Puss!

Mysfredag med SnällFrida

Igår följde Frida med mig hem till Stenmyrudden, jättekul! Vi båda var halvt döda, men vi lyckades koka knäck, sjunga lite och få massor med hundpussar, hihi. Hur mysigt som helst. Frida har jättemånga bilder, jag har ingen..
Nu har jag precis skjutsat iväg Frida på bussen och tränat lite med Jänta. Det gick både bra och dåligt, haha. Senare idag blir det julbord, gott och jobbigt. Man blir ju alltid så mätt, hehe. Men a, det var väl allt intressant jag hade och säga..

Puss!


Nån som har ett bra imunförsvar till salu?

Om jag hade kunnat skulle jag lätt, lätt! gå och köpa ett nytt imunförsvar. Har fått feber, så det blir en dag hemma i lägenheten idag. Ska lägga mig och sova så att jag blir piggelinus nu.

Hejs!


Om jag inte varit så jävla trött

Skulle jag plugga fort som attan så att jag hann julmysa med mina klasskompisar. Men nu är jag inte så himlans pigg. Därför sitter jag här och undrar var jag ska börja. Fast jag vet att jag måste börja med musmatten. BLÄ!

Jag förstod inte ens dagens rim i julkalendern idag. Så här stod det; Vår katt går i spinn för ett sådant träd, Molly planerar en grantoppsräd. Är jag dum som inte förstod eller var det faktiskt konstigt?

Men något positivt är iallafall att jag fyndade två mysiga tunikor idag för bara 40 kronor. Jorå, billigt och brra! (y)

pussss!


Idag är jag nästan jättesur

Räknade ut att jag har åtta grejer att göra innan jul om inte något blir uppskjutet. Åtta grejer på fem dagar, skitliv! Blev så trött av att tänka på det att jag gick hem till Hampus efter skolan och somnade och lät han fixa maten. Eller så kanske det bara var för att jag var trött efter gårdagen..

Sitter och försöker göra en av de åtta grejerna nu. Ska analysera ett klassiskt stycke, precis vad jag känner för! Nej... Men jag har tagit upp en lussebulle ur frysen som jag ska få sen när jag är nästan klar. Och sen kommer Hampus, mys det.



Känner för att dra den här minen mot skolan och sen bara dra där ifrån. Så himla ascoolt och moget det skulle va. Men nu ska jag vara snäll. Det finns ju barn som inte får gå i skolan...

Ha en trevlig kväll vettja!

Sankta Lucia

Min lussedag; Klev upp klockan 04.15 imorse. Rätt tidigt tycker jag! Samlades i kyrkan 05.30. Genomförde tre Luciatåg. Gick och och sov. Åt snusk från Daffys. Samlades i kyrkan igen. 21.00, slut!

Nu sitter jag av någon konstig anledning uppe hos Hampus. Måste ha fått superkrafter som orkade gå hit upp ikväll, är helt slut! Blir väl sängen nu. Tänkte drömma om mitt engelskatal inatt, så att jag kan det imorgon.. Har som inte riktigt tränat..

Det har iallafall varit en mysig dag med mysiga människor :)

Godnattpuss!


I staden igen

Nu är jag i lägenheten igen. Snare kommer det mysiga övernattningsgäster. Det blir supermys! Men det bliringen sen kväll. Ska vara samlade i kyrkan 05.30 imorgon, det är tidigt det! Sen blir det Luciatåg hela förmiddagen, och ett på kvällen.

Nu måste jag kolla så att alla lussegrejer är grej. Om inte blir det bännut!

Puss!


Lördagkväll

Nu far jag iväg på kalajs i trasiga byxor, fläckigt linna och mjukiströja. Majs!

Puss!

Jänta och Jag

Idag har jag fixat två punkter i min att-göra-i-helgen-lista. Jag har julstädat i min stuga och tränat inkallning med Jänta. Vilket var väldigt roligt, Jänta är så lättlärd. Med godis, haha.  Nu är det bara det tråkiga kvar.. Matte, engelskatal och körtexter. Men det får jag väl också ta mig tid till.




Jänta and I are tjusing on the floor. Bjuder på sexigheten. Hehe.


Hemma i vinterlandet

Nu är det fredag och jag är hemma, efter en förmiddag fylld med kör i kyrkan. På Måndag är det den stora Lucia-dagen, vi får väl se hur det går, känns inte lika bra som förra året. Menmen!

Här kommer det bilder jag tog på hundarna förra helgen! :)













Godkväll!

Nu har jag blivit dålig på att skriva igen. Har tagit massa bilder som jag tänkte lägga upp, men det får bli sen! Nu åker jag till min bror och hoppas på lite fika, hehe. Sen sover jag nog över hos kusinvitamin, mysmys!

Hejdå!

Segsöndag

Idag har jag gjort ungefär ingenting. Vart med Hampus, myst med djuren och halvsovit. Nu blir det pluggäckelbajsblää. Om jag är duktig tänker jag belöna mig själv med glögg och pepparkakor sen, eller så tar jag det som tröst för att det går dåligt, hehe. 

Här kommer några bilder från gårdagskvällen;









Inte så många, men några iallefall. Nu ska jag plugga.. Klara, färdiga, gå! Hejdå!

Hej!

Nu sitter jag och äter riesen med rolig ansiktsmask på mig, en sån där man drar av sen, gillar sånna. Sitter och försöker planera kvällen litegrann. Det verkar till och med bli tjorvigare än vanligt, men nånting blir det hoppas jag! Lutar åt Hallen, annars blir det väl dansbandskampen i soffan som så många andra lördagar, haha.


Hej!

Några fina gamla bilder

Jag sitter vid våran gamla data och kollar på bilder, så himla kul! Skulle kunna sitta här länge, man minns så mycket helt plötsligt. Tänkte bjuda på några :)

















Det var några av alla bilder jag har kvar sen min högstadietid. Trots att jag bara har hälften kvar har jag hur många som helst, dock mest suddiga konstiga bilder.. Hittade en massa bilder som jag verkligen måste lägga upp på fejsbook när jag har tid, haha!

Nu kommer snart farmor och Stig-Åker på Lussebullsfika, snopparna gick åt snabbt så dom får äta vanliga, haha. Maria kommer också. Blir grett det! Haj!


Dagen då Mattis kom och jag bakade lussesnoppar

Efter skolan idag åkte jag med mor hem. På vägen hem hämtade vi upp ännu ett djur till våran stora djurfamilj, Máttis heter han. Söt och snäll är han, men lite rädd. Greta verkar hata honom och Jänta vill äta upp honom... Men dom kanske blir snällare snart, hopppas jag.



Här ligger Mattis och sover.

Nu har jag precis bakat lussesnoppar, hehe. Dom blev riktigt fina. Bakade även två plåtar med vanliga, tänkte att det inte fick bli för mycket snusk. Då kanske folk blir avskräckta och inte vill äta upp dom, och det är ju inte därför man bakar.



Såhär fina blev dom, haha. Nu ska jag smaka dom, mjums. Pusshej!

Pluggar



Ungefär såhär pepp är jag när jag pluggar. Kanske är det därför det alltid går så sakta? Hm.


Det gick inge bra att plugga



Sitter och spelar på min kära gitarr istället. Det är också nödvändigt, måste ju träna mina muskler. Får mjölksyra i armen av att spela, det säger ju en del. Sen är ju gitarr också läxa för mig. Det finns många ursäkter att slippa ifrån det tråkiga för en stund! Haha.

Jag har en parasit som blåser såpbubblor och sodastreamar i min mage

Mysfika blev det igår med Joel och Victor. Trevligt det! Och lussebullarna vart hur goda som helst om jag får säga det själv. Lika goda idag, om inte godare till och med, hoho. Fast jag är inte överdrivet sugen på mat, har ont i magen nu igen, mystiskt är det.

Har precis läst ut min engelskabok efter många gäspar.. Nu är det bara det jobbiga kvar. Men nu är det ju snart helg iallefall, ska bli riktigt skönt det!

Försökte ta några bilder igår, men det gick ju lika bra som vanligt..


Ni får en rolig bild på vårtat fönster istället, haha. Älskar när man tar fram ljusstakarna, mysmys!

Nu ska jag ignorera min mage och plugga. Puss!

Lussebak

Denna dag har bestått av en opluggig skoldag, stadsbesök, bajsond axel och nu pågår lussebak. Supermysmums!

Kameran fick vara med under baket, snygga och seriösa bilder kommer här!









Man ska ha kul när man bakar. Nu kommer det snart fikagäster, om dom vågar, haha. Ska bli gott!

Hejdå!

RSS 2.0