blabla

gå, sjunga, hosta, stå, hålla balansen, svälta, sjunga, stå, snora, le, stressa, packa, stressa, gå, gå.

Längtar efter att få sova. Men det blir sen.


skoja

Jag bara skoja om Tisdag och Onsdag. Ikväll och på Tisdag menade jag!

Nu har jag väldigt ont i mina fötter. Och min hals är ungefär kaputt. Så nu ska vi fika något gott kvällsfika, fast vi inte har nåt att äta. Men det går nog bra ändå. Sen ska jag sovasovasova!

Haaaaaaaddilooj!


smygreklam, hehe

Igårkväll blev det spel  med Hampus, Tobbe och Rebecka, riktigt trevligt. Och jag och Rebecka vann, viktig fakta. Idag har jag köpt godis som jag ska äta upp i påsk, hälsat på mormor fast honi nte var hemma och lagat kycklingwook. Nu är jag tillbaka i staden igen och laddar inför veckan som blir full av sång.




Den som vill se mer av denna superheta brud får ta och pallra sig iväg på nån av Palmcrantzs musikelevers vårkonserter. Tisdag och onsdagkväll klockan sju. Vem vill inte det liksom?


onödigt

Har ingenting att göra.
Vädret är kiss och bajs.
Min familj är borta.
Alla andra är upptagna.
Jag vill inte ha godis.
Börjar få ont i nacken av att sitta här.
Hjälp mig någon.


fina fredag

Denna fina fredag har jag;

Fått frukost på säng, inte illa.
Övat inför vårprojektet.
Fredagsfikat.
Ätit på tacobaren med trevliga människor.
Varit på musikdirektfinal.
Suttit i lägenheten och halvt sovit medans Maria och hennes vänner hade roligt.


Just nu sitter jag i lägenheten och väntar på skjuts hem. Har jag otur går den skjutsen klockan två, aldelles försent för min dygnsrytm!

Puss och godnatt


Byyydalen

Idag har jag varit till Bydalen, det var skoj. Jag och Hanna körde ikapp med en mus i liften, det var typ det roligaste på hela dagen, den såg så töntig ut, haha.




Känner att jag har otroligt mullliga kinder när ögonen nästan försvinner, haha.



Viktig grej att ha med sig på friluftsdagen! Jag, Hanna, Ellen, Anna och Sara hade en varsin (y)

Ska ladda upp dom andra bilderna på fejsbok sen när det inte laggar!


less tjej

Idag är jag sjuk. Det är tråkigt. Vilket gör att jag blir less. Och när jag blir less gör jag saker som att spela bouncing balls på facebook och äta läskiga clemensiner. Men nu har jag faktiskt börjat tröttna på det också. Så vad ska jag göra då? Komma på vad jag har för sjukdom kanske, nej, för det går inte. Eftersom jag är förkyld och har ont i magen på samma gång.

Men imorgon blir det Bydalen, om jag inte skulle få nån mer konstig sjukdom. Typ vattkoppor eller nåt, haha.


det ni har missat



Fikade med världens bästa Anna på tehuset i fredags eftermiddag. Även Erika och Matilda var där, kulkul!




Middag på Via Grande sen korttagning inne på Åhlens med Hampus, Hanna och Kikki. Och sen..



Musikdirekt! Och nog är vi ganska söta ändå!





I lördagskväll umgicks jag med folk i Lakatjärn. Vi spelade spel och hade det trevligt.



Igår var det en sådan där dag som man bara vill vara ute, och det var jag. Med massor av folk. Mysigt!


Jao, det var nog allt, och jag känner att jag har varit riktigt duktig och tagit kort på allt :)


:))



Nu går jag snart på skolan igen och jag är som bilden visar, glad! Ser fram emot soppan när jag kommer hem och hoppas att kvällen bjuder på något bra!

Hejselisvejspuss!


nöjd tjej

Idag har jag haft en duktig-dag, hoppas att det fortsätter så. Imorse hörde jag alla pip hos skolsköterskan, duktigt, jag vet. Sen hade jag en timme kvar till datakunskapen, så då gick jag hem till min käre pojkvän och gjorde en liten överaskning som han får se när han kommer hem! Just nu sitter jag hemma på en otroligt lång håltimma och har precis lagat soppa som vi bara kan värma när vi kommer hem, super! Ja, jag känner mig faktiskt riktigt nöjd med mig själv.

Lyckas jag ikväll göra största delen av statistikuppgiften med Frida Vallinder och Kikki Krister så har det här varit min bästa dag på länge!

Och hörni, solen värmer!


slut på det roliga

Just nu sitter jag och är lite ledsen i ögat över att lovet är slut. Jag hann inte med allt jag skulle göra, men det kommer ju snart ett påsklov!

Jag har bestämt att jag ska försöka göra något mysigt av kvällen som återstår, men jag vet inte vad. Den ska inte sluta med att jag gör ingentint i alla fall! Egentligen har jag inget kul att skriva egentligen.. Eller jo! Jag har hittat min kamerasladd så nu kan jag ta kort och lägga in på datan, det ska jag börja med denna vecka! Kul va? :)



Det här va typ den enda bilden jag tog på lovet, det är Maria som hoppar, superfränt! Även att jag har redigerat den konstig, men det var för att den var konstigare innan :D


faktiskt

Idag har jag lärt mig att man kan ha finnar på örsnibben, japp!

Och ikväll blir det nog så att jag spelar spel med Hampus, Pär och Maria. Hoppas på det!


svammel

När jag körde skoter igår kom jag på vad jag skulle uppfinna. En skoter som kan åka på snön, åka på vattnet och som kan flyga. Sen ska den vara extremt lätt att styra, inga sladdriga skidor som far dit dom vill. Men sen tänkte jag igen. Om jag hade kört den skotern hade jag inte varit cool alls, för då hade det inte varit någon konst. Man är alltså lite tuffare när livet är jobbigt! Det kan man tolka som man vill. Jag svamlar!

Idag har jag i alla fall varit med Hampus. Vi har åkt skoter och grillat, det var trevligt. Imorn ska jag åka till Bydalen för att jobba, det blir nog mindre trevligt.


Hej!


kloka konstateranden

Har idag konstaterat att det är otroligt jobbigt att åka slalom när man är ovan, men också att det otrloigt härligt när man har vant sig!

Och för er som känner till historien om min cuttande ögonfransböjare, jag har köpt en ny likadan, haha.


kulkul

Just nu borde jag packa. Men det gör jag inte! För en gångs skull har jag mycket roligt planerat inför morgondagen. Jag ska tillbringa hela dagen med Maria. Vi ska rida på förmiddagen, åka på dollarstore på dagen, och på kvällen ska vi åka skidor. På onsdag kommer förhoppningsvis Hampus och Pär också upp och åker. Jag kommer helt enkelt ha kul dom närmaste sagarna!

Men nu ska jag nog gå och packa Och sen dricka en stor kopp te!


:3


Underneath your clothes, there´s an endless story
There´s the man I chose, there´s my territory


bra start på lovet

Idag har jag hunnit med otroligt mycket känner jag, och mer ska det bli! Har varit ut på en skotertur, lekt och försökt dressera Tea. Sen var jag ut på en skidtur. Skidturen vart dock bara en halv tur, eftersom Tea lyckades krypa ur selen och springa iväg när vi skulle hem. Men eftersom jag har dresserat henne så bra så sprang hon raka vägen hem!

Ikväll ska jag åka till Arvesund och umgås med Hampus, Tobbe och Rebecka. Och om Pär kan släppa jakten ett tag kanske han också dyker upp, vem vet?

Lördagsgodispussar från en tjej med rosiga kinder och pigga ögon!




Tea och halva Doris






Jag kan ju berätta att jag inte saknar stan i alla fall.

Och vet ni vad? Jag  kommer få plankstek till middag, det luktar gott! mm.


gold

Idag åt jag första glassen i solen med Hampus 2, glassen hette Magnum Gold, och den glänste i solen! Det var hur trevligt som helst. Sen gick jag och försökte handla kläder till min bror med honom och min mor, det var ju ganska omöjligt.

Nu sitter jag hemma på Stenmyrudden, där jag kommer sitta i mer än en vecka nu, Mys!

Lov nurå snart då!

Just nu är jag väldigt arg på svenksfröken Eva Bergman Nilsson! morr. Hon skulle kunna förklara lite bättre, eller bara låta oss göra som vi vill istället! Då skulle det vara helt okej att skriva ett fint tal om sin häst, haha.

MEN! Det är snart lov, så jag ska nog härda ut de tre timmar som är kvar av skolan.

På lovet ska jag ha kul. det har jag bestämt. Jag ska brumma skoter, rida på fina häst, motionera de sötaste hundarna i hela världen. Och jag ska pussas och umgås. Och självklart, äta massor!

Lovpussar på er alla!


Yay

Just nu är jag bara så otroligt glad över att jag har världens lugnaste morgon. Att det har blivit ljust ute och Att det snart är sportlov. Så otroligt skönt bara! Hoppas att ingen ska förstöra min dag idag. Det orkar jag inte.


läskigt men komiskt!

Ikväll när jag skulle gå ut med soporna lyckades jag skrämma upp mig själv med hjälp av några roliga sammanträffanden. För ungefär en vecka sen berättade Maria för mig att någon hade blivit våldtagen i ett soprum så att hon inte vågade gå ut med soporna, på skämt. Iallafall så kom jag såklart att tänka på detta  ikväll. Och när jag kom ut ur huset hörde jag någon skrika, jaha tänkte jag. Efter tjugo meter mötte jag en springande tjej, oj tänkte jag. Efter ytterligare femtio meter mötte jag en gubbe, hjälp tänkte jag, haha! Och lite rädd var jag när jag stod där i soprummet själv, men jag övervann rädslan och belönade mig själv med en god kaffelatte sedan, mums.

Nu ska jag fortsätta läsa min typ intressanta engelskabok, typ onajs. Typ.

PössHej


Fiskbullar och russin

Nu har jag och Maria precis lyckats smälla i oss ett helt paket med russin, rätt gott.

Men nu ska jag typ klä på mig och gå ner för att möta Josse klockan sju utanför Mc Donalds. Vi ska sen gå till en byggnad som ser ut som ett växthus och fika. Eftersom att Anna jobbar där, kommer bli otroligt trevligt!

Tjarå!


RSS 2.0