Sista rycket, det lär ju bli bäst!



-
Haha, Anna och jag är ju bäst på pose! Och Erika är ju också rätt snygg, hoho!

Cykeltur runt sjön

Tog och cyklade runt sjön med Tramsa ikväll. Eller ja, det vi kallar runt sjön.. Man cyklar över tre broar så det blir typ så. Skönt var det! Sen gick jag ner till sjön och tog ett kvällsdopp. Nu är Hampus här, och jag måste sova. Imrogon blir det helg! :)

-
Godnatt!

Just det, bloggen

Under tiden jag har varit borta har jag varit på stråket, köpt tre par jeans, shoppat mer, kommit tvåa på rodden, varit på kalas, fått ledigt på torsdag och fredag, jobbat, ätit och sovit. Meed mera. Ska lägga upp lite bilder senare, men nu har jag ingen motivation eller något.
-
-
Köpte typ världens mysigaste tröja på Cubus! En mörkröd, stickad bumullströja, jättemysig :)
-
Ne, nu är det nog snart middag. Puss på er!

Neee nu

fer je te stan. Ma råkes på stråke kanske?
-
-
Skulle göra en frågande min, men det såg mest ut som en fjårtispose. Så det vart en konstig bild istället, mycket bättre det! Hehe.

Hej Hallå bloggen!

Igår var det en riktigt fin dag! Följde med mor och far ut på flaket före jobbet. Där var det nästan spegelblankt och strålande sol, mer sånt tycker jag! Tog mig till och med ett dopp. Efter jobbet var det också tänkt att vi skulle bada, meen, det kändes lite kallt och mörkt där runt halv tolv.. Så vi jobbade över iställer. Tejpade klart en mycket fin whiteboard-tavla.
-
-
Fint var det!
Puss och hej!

Kanske ska skaffa mig en ko istället för en hund?


Man blir ju trött

av att jobba så här länge! Men man får tänka på lönen och längta till helgen. Och så kan man rita en teckning eller två, och ge bort till en arbetskamrat. Det gör ju också dagarna lite roligare. Dansa eller sjunga funkar också helt okej!
Nej nu. Godnatt!

Biten av en katt

Igår blev jag biten av en katt, på jobbet. Undra om min chef har tänkt på den risken? Haha. Ne, det var inte så farligt som det låter :)
Idag ska jag och mor åka på Ifvarsgården och hälsa på mormor som bakar och kanske kika på loppis. Och kaanske ska vi fika också, hoho. En våfflfa eller en stut är ju aldrig fel!
-
Har lite brist på passande bilder. Men här är en cam-bild som jag tog efter att jag tagit körkortet. Lite nöjd man vad då! Haha :)

Finfulvere

Idag verkade det bli fint väder, men så kom världens största moln.. Då hamnade jag här. Vet inte vad jag ska fördriva tiden med fram tills jag ska på jobbet. Jag hoppas det blir ute i solen iaf.
-
-
Ser ni flugan?

Vädret säger så

Nu ska jag äta mysfrukost. Pergrynsgröt med färsk hjortronssylt, scones och grejs, muums! Ska snart starta ett avsnitt av morden i midsommer, ska ge den nya Barnaby en chans ;)
-
-
Fisk-puss på er!

Slut på det roliga

Varför går helgen så fort? konstigt det där. Ikväll ska jag var med Hampus, eftersom vi inte kommer kunna vara med varandra i veckan, vi jobbar typ omlott nu när jag kommer jobba eftermiddag. Men nu ska vi mysa. Sov så gott!
-

-
En till bild från igår. På mig och Elina.

En fin kväll fylld med skratt och kärlek

Vad gör väl en trasig bil och blöta fötter då?

Våra nya grannar

-
Söta va? :)

Vi älskar varandra ändå

Igårkväll efter stadsresan hamnade jag i buan igen, kanske ska flytta dit? Vi åt god middag och sedan for vi upp på fjället för att ta kort. Det var så roligt så! På vägen hem blev det mindre roligt, eller ja, min bil blev lite varm så att den brände lite plast, men vi skrattade ändå. Vi tog oss ju hem iallafall. Sen hämtade jag mor och far som varit på middag.
Tog typ 200 bilder igår, men ni år se några senare. För nu ska jag ut i finvere! :D


En bild får ni, på mig, mina kusiner Stina och Linnéa och mitt kusinbarn Elina.

Staden med Anna

Igår somnade jag klockan sju och vaknade halv tre på soffan. Kanske ett bevis på att jag var lite tröttare än vanligt? haha. Idag ska jag till stan med Anna, bestämde vi typ nyss. Vart ju lite konstigt när jag somna igårkväll. Jag ska handla nya telefonlurar och lite kläder kanske. Men nu måste jag göra mig iordning.
-
Anna och Hanna svullar mest och bäst :]
<'33
-
Det där länge sedan det. Men vi tycker ju fortfarande om varandra, och goudis! Hihi :D

Juice på brua

Idag klev jag upp 04.30, det tar emot när man ska upp ur sängen alltså! Slutade klockan ett och har inte hunnit med så mycket. Duschade, drack juice på bron och nu sitter jag och kollar så att jag inte missat något på fejsbok.
-
-
Ikväll vet jag ej vad som händer, om det händer något. Hampus är på väg till Norge och Marris är i stan. Men jag har ju andra fina människor i mitt liv i och för sig, haha.
Puss

Äntligen helg!

Puss på det och puss på er!

Grattis Farmor!

-
Hoppas att du har haft en bra dag! :)

Ny design!

Tillslut, haha. Tänkte ju fixa det före sommarlovet någongång. Men man är ju inte alltid snabb.
-
Ikväll är jag bara hemma och har rätt tråkigt faktiskt. Blir så trött när jag inte gör någonting också. Men det fanns helt enkelt ingenting att göra. Folk är upptagna, min fot hindrar mig från motion och att det går allmänt ont för mig gör mig inte så pepp på att göra något.
-
-
Kollade igenom bilderna från förra sommaren, sånt är roligt. Att minnas och se om man har förändrats något. Men nu är det ju snart läggdags för mig, haha. Vi hörs, haj!

Jag tycker mindre om tandläkaren

Efter jobbet idag åkte till tandläkaren, fy fan. Det hemskaste jag gjort på länge alltså. Det hade blivit infekterat under en gammal lagning. Och det hade gått ända ner i pulpan eller vad det heter, och därför är jag tvungen att göra en rotfyllning. Men den gjorde dom inte idag, dom "bara" rensade ur allt och drog bort nerven. Jag höll på att avlida. Har aldrig varit så rädd hos tandläkaren någon gång! Var ju helt slut när jag kom ut därifrån, tog seriöst mer än en timme där inne.

Men efteråt gick jag och Hampus på kupan och Lundhags och lite grejer, så då kändes det lite bättre, haha. Sen köpte vi lite gott som vi ska äta ikväll. Ska antingen kolla på någon film eller damernas match. Om jag nu orkar vara uppe så länge, ska ju upp halv fem, suck. Kanske är bäst att jag inte kollar på matchen, för så fort jag ska kolla förlorar dom ju, konstigt det där.
-

-
Kan ju bjuda på en fin bild på mig och Hanna Sellén idag. Bara för att jag saknar henne, och många andra!
-
Nu blir det cykel med hund, sen mys hos Hampus. Ha det, haj!


Lite tröten

Förr trodde jag att jag var en morgonmänniska, men halv fem, det var lite för tidig uppstigning för mig det! Det gick bra på jobbet, men när jag kom hem då deckade jag i soffan och sov till sju. Sen cyklade jag en sväng med Tramsa. Och nu är det snart läggdags igen, haha. Nee, lite kvällsfika ska jag nog hinna med innan jag somnar.
-
-

Frossjöbuan

Jag hamnade i buan igår, och blev kvar över natten och hela dagen idag. Har nog den finaste släkten i hela världen jag, det ni! Vi spelade kort, åt lite mumsiga saker och hade det mysigt. Idag försökte vi sola lite mellan dom dumma molnen också.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Känner inte för att göra någonting alls, sen ska jag ju upp typ halv fem imorgon, mmmmm, jag längtar!!
-
-
Ha det bra så höres ma!

Ojojoj

Igår var jag på trollingen, det var ju sköj. Mindre sköj har jag haft idag. Lyckades hoppa lite snett igår och stuka foten, gjorde inte så ont då, men idag gjorde det desto ondare. Sen har jag väl  mått som jag förtjänar annars också. Har legat på en filt ute på gräsmattan och sovit typ hela dagen, najs.
Nu ligger jag och funderar på vad jag ska göra ikväll. Antingen åker jag till Hallen på trollingen, eller så åker jag till buan på myskväll. Men det lutar väl mest åt buan.
Ha en bra kväll! :)

Ute till sjöss

Idag köpte mor och far en båt, en sådan där frän båt typ. Nee, men jag tycker ju att den är fränare än våran roddbåt iaf. Vi var ju såklart tvugna och provköra ikväll. Så vi tog med oss pastasallad och annat gott ut på sjön när jag kom hem, riktigt mysigt! Fint väder var det också. Kommer bli grett att sola på sjön om det blir finväder någon dag till i sommar, hihi.
-
-
Hade ju såklart med kameran som ni ser. Nu ska vi lägga oss, ska ju upp sex imorgon också, suck. Men jag ska inte gnälla än, för nästa vecka måste jag kliva upp klockan halv fem typ? Eller något. Det blir jobbigt det!
Men godnatt på er!

Mitt jobb luktar fotsvett, men det spelar ju ingen roll

Arbetsdag 2 är slut och jag lever. Höll på att köra på en hjort på vägen hem, men det gick bra. Annars hade jag kanske inte överlevt, haha. Efter middagen följde jag med mor till Ocke trädgård och kollade in rean, värsta rean alltså! Nee, men fick iaf två blommor som blir bra i lägenheten i höst.
Ikväll ska jag åka till AnnaBanan. Ja, nu vet ni det. Hej så länge!
-
jorå, jag kände mig jättesnygg
-
Loggade in på bilddagboken, haha. Det här var jag för exakt fyra år sedan idag, 5 Juli 07 alltså. Kul att jag var som jag var, så att jag har något att skratta åt nu, hahah :)

Ett smultron

Hej!
Hoppas att ni mår bra, det gör jag. Första dagen på nord-lock flöt ju på utan något större problem. Kanske kommer lära mig hur maskinerna funkar innan jag slutar, haha.
-
Ikväll har jag fotat och haft finfrämande, trivsamt det! Ska väl snart gå och lägga mig, så jag orkar upp imorgon. Var sjukt trött imorse! Kom inte i säng i tid, så jag får skylla mig själv.
Godnatt på er!

Those words

-
-

Trivsam kväll igår

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Var lite sliten efter gårdagskvällen, men skoj hade vi ju :)
Imorgon börjar jag jobba på nord-lock, kan ju bil kul, eller? Önskar att jag inte hade så mycket jobb typ. Men man får ju tänka på att pengarna rullar in! Börjar sju, så jag ska väl snart ta och pallra mig i säng. Om jag kan sova.. Kollar på en leeskig film. Men Hampus kommer snart, så jag klarar mig nog ;)
-
Åt lite gomiddag idag, mjums!
-
Godnatt på er!

Vi ses i Krok

Har duschat, sminkat mig och tagit mig en drink. Snart går skjutsen till Krok. Holmtångsrocken blir nog huskut trivsamt!
Frida ska ju dit! Och många andra :)

Sista chansen nu

Idag är det sista dagen på Vaetabacken, så ni som inte kommit, kom! Och ni som redan varit där, kom igen! :)

Ha en bra dag!


RSS 2.0