Vad ska jag säga?

Jag orkar inte säga något. Men jag orkar heller inte med att inte säga något.

Varm choklad med punsch och vispgrädde lindrar mina problem för stunden.


Puss på er!

Jänta och jag + Pappa

Nu är det lite mindre än sex timmar tills vi åker. Hua, kändes långt! Menmen, blir nog kul. Ska packa iordning det sista nu, eller ja. Lägga över rytmdiktat till mobilen, haha. Blir nog bra att lyssna på det, då kanske jag lyckas somna iallafall ;) Har kirrat "Satan i gatan" också, plus att jag har Evas goda bok att läsa, eller midre goda?
KaninJäntan, hoho.
Lär ju inte bli något bloggande imorgon. Men vi hörs när vi hörs! Kameran följer självklart med, så bilder blir det :) Puss&Godnatt!

Satan i gatan, vad bra!

Nu är man nyfriserad, så himla skönt! Gjorde blonda slingor också, så nu är man typ blond, känns konstigt med bra. Är helt otroligt trött nu, och plugget trycker ner en ännu mer. Men först måste jag fixa grejer till imorgon och prioritera att lägga mig tidigt. Vi åker halv fyra imorgon/inatt. Men kul ska det bli!
Lyssnar också på Maggios nya album "satan i gatan", riktigt bra.
De låtar jag lyssnar mest på nu, lyssna ni också om ni inte redan gjort det!
Veronica Maggio – Välkommen in
Veronica Maggio – Snälla bli min
Veronica Maggio – Finns det en så finns det flera
Veronica Maggio – Sju sorger

Nu bytte jag header igen ;)

hihihihihihhi

Experimenterar med kameran i solnedgången

Hampus kom som en trevlig överaskning och störde mitt faktiskt effektiva pluggande ikväll. Vi gick ner till sjön och tog lite bilder, kollade lite olika inställningar och sådär. Det är därför bilderna är så olika och inte riktigt passar ihop.
Imorgon åker jag till stan och klipper och slingar håret, jag längtar! :D

Hallå bloggen!

Den här dan började med att jag gick och la mig igen. Haha. Sov sämst pga av äckelhostan inatt med. Klockan tolv flög jag upp och kom på att jag hade sagt till Maria att vi skulle hitta på något innan hon började jobba. Då bjöd jag henne på fika och sen följde jag med henne bort på Nord-lock för att göra mitt arbetsplatsbesök. Och nu ska jag sätta mig och skriva ner det jag tagit in idag. Satte mig ute eftersom jag mest varit inne idag.
Här sitter jag, hoppas att det syns nånting, för jag ser inte så noga här ute i solen!

Ni sa att jag var eran ängel och prinsessa, men vad är jag nu då? Ingenting?

Staden och hundstund

Denna dag började typ sämst, men kunde inte ha blivit mycket bättre. Har nog inte varit så trött som jag var imorse på flera år. Och ont i huvudet hade jag, plus hosta. Men med alvedon gick det över och jag lyckades köpa typ allt jag tänkt köpa i evigheter! :) Kul var det.
När vi kom hem följde jag med Agneta på "hundstunden" i Hallen, och det var jätteroligt! Det var utställningsträning ikväll, vilket ju passade mig och Jänta väldigt bra. Sen var det lite agility och så, superskoj! :)
Var ute och cyklade med Tramsa för ett tag sedan. Nu sitter på kökssoffan och har "gemuångest", jag lovar att Tramsa också har det, haha, nerå. Men jag har en väldig gemuångest. Drömmen när man går i trean och slipper läsa detta hemska ämne!
Det jag fick med mig hem; skinnjacka, jeans, "fritidsbyxor", jeansshorts, två huvtröjor, bikiniöverdel, solglasögon, ramar och fotoalbumsgrejer. Nöjd med mina köp, speciellt eftersom alla kläder var på rea ;)
Aja, nu blir det några diktat, sen sängen!
Puss på er!

Ett alldeles vanligt hej!

Har kletat i en anasiktsmask nu, som påskharen också kom med. Håller på att packa ihop lite grejer och sen far jag till Hampus och sover där. Vi ska till stan imorgon, han vill fortfarande ha med mig som smakråd ;)
Jag tänkte kolla efter en skinnjacka också, har velat ha en hur länge som helst men inte lyckats köpa någon. Får väl se om jag lyckas imorgon :)

HIHIHI. Puss!

Bildbomb från idag


Påskharen kom inte bara med ett påskägg i år!

Han kom med vinröda converse också, direkt från USA. Det ni, min påskhare är frän han! ;)

Hej alla glada!

Nu sitter jag och äter frukost, mumsigt Hade tänk gå ut i det fina vädret sen, för det var jättefint nät jag vaknade. Men nu hör jag hur det smattrar på taket :( Får väl se vad jag hittar på!
Har börjat tänka på plugget som ligger. Usch. Jag får så ont i maagen..
Ha en bra dag hörrni! Puss

Ännu en mysig dag

Denna dag har också spenderats utomhus i det nästan lika fina vädret som dagarna innan. Så sjukt härligt med värme! Kusin Stina har varit här idag också, och då kan det ju inte bli annat än bra! :)
Ikväll var jag och Maria ut på björnspaning, men vi såg ingen, haha. Vi höll på att köra på en tjäderhöna och körde över en mus, det var väl typ vad vi såg. Vi åkte även upp och hälsade på mommen. Där fanns det en gullig hundvalp och söta lamm. Och fika såklart! Jag har världens gulligaste mormor, bara så ni vet :)
Kom precis hem. Ska väl ta hostmedicin och gå och lägga mig, hostan vill inte ge sig :( Sjukt less nu. Vart värre efter allt springande och blöta kläder i lördags också, himla typiskt!
Som nu ser har vi lekt indianer, solat och spelat spel bl a.

Promenad i solen så här på kvällskvisten




Jonas



Tramsa badar



Jag och Jänta, Jonas och Dolly, Henrik och Tramsa.



 Dolly

Härligt!







Bäverjakt

Var som sagt ute och jagade bäver igår med mor och far. Sjukt härlig kväll med finvere. Fick se bäver flera gånger och sköt tillslut, men på andra sidan ån. Så då var vi tvungna att ta bilen och åka runt. När vi hade åkt några hundra meter kommer det en stor fet björn och springer över vägen tio meter framför oss, tror ni jag vart uppspelt eller!? Sjukt kul :)

Efter problem med en trasig väg och powerwalk genom skogen kom jag och pappa fram till skottplatsen, tror ni den låg där eller? Nej! Tror ni jag vart lej eller? Ja! Men jag tror att gud kände min besvikelse och la bävern några meter bort i ån. Då vart jag ju som glá igen då :)



Jag och mamma spanar






Nöjdtjej93

När vi kom hem snodde jag och bjöd på fika. Sen somnade jag gott!

Om alla dagar var som igår skulle jag inte ha tid med någon blogg










Var uppe i Frossjön mest hela dagen och hade det gött med bästa släkten. Hur mysigt som helst! På kvällen vart det bäverjakt, men det berättar jag om sen, ska ut och cykla med Maria nu!

Pusshej!

Min dag



Bakade banancupcakes med konjaksfrosting utan konjak, mmmums.



Och en hallon/Kardemumma-kaka med krämig philadelphiafryllning typ.



GoGubben ligger och solar.



Gick efter sjöstranden med Henrik, Lotta och hundarna och letade flöten. Jänta gillar inte riktigt det här med bäckar!




Jänta letade i gruset. Och Tramsa spanade.



Bland det finaste jag vet! Hoppade lite agility med Tramsa när vi kom hem, hon är så rolig attt hoppa med eftersom att man känner att hon också gillar det :)

Nu sitter jag och lyssnar på Rolandz, hehe. Ska gära mig iordning snärt och fära på bystuga. Det börjar kännas nu att jag klev upp sex imorse, haha. Menmen, blir det kul ikväll håller jag mig vaken utan problem! Jag och Maria tänkte hitta på nå skojigare än bystugan sen.


Ma höres! Pjuss

Finvere!






Imorse var jag uppe före tuppen, till och med före Tramsa! Kvart över sex gav jag upp mina försök till att somna om. Gick ner till sjön och tog lite bilder i det fina vädret som ni ser, sen tog jag en liten promenad med Jänta. Hade för mycket kläder på mig så det var inte så kul att gå. Nu vill mitt huvud ha mat, men inte min mage. Typiskt!

Hoppas att dagen har något spännande att bjuda på! Kanske ska hjälpa mor att baka lite. Ikväll blir det tacos på bystugan och eventuellt något mer.

Ha en superfin dag! Puss

Kollar på debatt

Debatt är rätt roligt tycker jag, om det är något som berör en själv. Ikväll handlade det om vargen. Man undrar ju hur vissa personer tänker, haha. Jag vill inte ha varg iallafall. Som den lantis, jägare och hundälskare jag är.

Ska snart ta med mig Tramsa och gå ut till min stuga och sova. Så mysigt saaa. Hoppas på superväder imorgon!



Ne, nu ska vi sova!

Godnatt Goudinar!


Glad påsk på er!








Nu tog jag påsklov

Sjukanmälde mig sista lektionen idag. För jag känner mig inte tillräckligt pigg för nå kalajs ikväll och så gick det bilskjuts hem nu snart :) Så det blir Stenmyrudden ikväll alltså. Soffan på Stenmyrudden skulle jag tro, om inte denna hemska huvudvärk går över.



Ett klart tecken på att jag inte mår bra är att jag inte är sugen på godis överhuvudtaget. Vad är detta? Jag vill inte ha godis på en skärtorsdag? Men det går nog över snart ;)

Påskpussar på er!

Skärtorsdag

Nu siitter jag och äter frukost. Ägg, annanas, mjölk och juice. Lite konstig frukost, men man tager vad man haver. Börjar skolan kvart i elva idag, skönt det! Men det känns som att jag inte har sovit något, fast jag tror att jag har det? 

Har beslutsångest iför ikväll, vet inte om jag ska åka hem eller inte. Vi skulle typ grilla med klassen, blir säkert jättemysigt! Men samtidigt är jag så trött att jag bara vill hem och inte göra något. Blö.



Har gula fjädrar i öronen idag, lite påskigt sådär :) Tänkte på det här med fräknar, men det var nog bara i Hallen man gjorde sådant ;)

Ha det bra idag! Puss

Typiskt alltså

Fan vad allt skulle gå bra idag då!! Trodde ju att det var billigt godis på maxo jag, för att jag hade läst det någonstans, men icke! Det kosta ju 6,90. Så då tog vi våra annanasar och for på blåsan och köpte godis istället. Tjänade ju någon krona.

Köpte mango och vaniljkesella på blåsan också, så nu ska vi ha fruktmys :) Det kan väl iallafall inte gå fel?



Som ni mäsrker e jag otroligt less nu. Meen, nu ska jag ta några djupa andetag och mysa (y)

Lesstjej93

Det gick ungefär sämst att köra idag, och då menar jag sämst. Så nu är jag sur och less och vill bara gå och lägga mig. Men det ska jag inte! För jag har bestämt att jag ska på Maxi och handla godis och ananas! Vare sig jag orkar eller inte.



Saknar redan Jänta och dom andra, haha. Sista april är Jäntan anmäld på utställning, spännande! :D


Godmorgon!

Nu har jag snart körlektion, är inte pepp alls. Gick och la mig förut, för jag hade feber. Men jag lyckades inte somna på mer än en timme för att jag hostade när jag hade täcket på mig och frös när jag tog av det. Och inte kan jag ta min hostmedicin, för då gör alkolåset i bilen utslag :( Nej, nu ska jag inte klaga..

Pappa ringde nyss och berättade att jag har fått licens på geväret och att jag hade fått en massa kort. Roade mig med att beställa kort när jag var sjuk. Så det är ju jättekul iallafall! :)

Ha en bra kväll, jag ska cykla iväg till Maxi med Hampus och köpa påskgodis och frukt (y)

Puss på er!

Hon kom tillbaka, den busen!

Efter fyra timmar kom hon tillbaka, och flinade, haha. Hatar när hundarna försvinner sådär, utan pejl. Nu kanske jag ska göra som många andra och kolla på desperate houswives. Och ignorera plugget som ligger som en fet jobbig äcklig klump.



TokTea.

Imorgon åker jag in till stan igen, så jag hoppas på att jag piggnar till inatt :)


Tea var är du?

Seg dag idag, är less på att ligga still. Men samtidigt inte frisk :(

Efter middagen gick jag ut för att hoppa lite agility med Tea. Sen gick jag in för att ringa till Guje, och när jag kom ut sa mamma att hon hade försvunnit. Hon brukar aldrig smita :/ Så nu blir man ju lite orolig såklart!

Har inge kul att skriva. Haj!

Godmorgon!

Jag har inte haft världens godaste morgon. Har legat och hostat tills jag insåg att jag inte kunde sluta. Sitter i köket och vill ha mat nu, men orkar inte göra någon, haha. Tror jag har vaknat på fel sida.

Hörs sen, Puss!

Hur kan man glömma att sjukanmäla sig?

Har bara tagit det lugnt idag, såklart. Kände mig piggare idag, övervägde att gå på skolan. Men efter att jag hade varit på hundkursen insåg jag att det inte var någon mening. Skulle ändå bara gå och snyta mig varranan minut och störaundervisningen med min hosta, vad moget jag fick det att låta ;)



Hundkursen gick iallafall bra, Jänta är så duktig så! :) Det är vi som står där i mitten typ, jag har orange jacka på mig.

Och ja, jag glömde sjukanmäla mig! 

Bäst jag går och lägger mig, godnatt!

Med mina hjärtmönstrade pyamasbyxor på altanen

Godmorgon allesammens!

Tog självklart sovmorgon idag, vilket är ett tecken på att jag blir bättre. Tidigare har jag inte kunnat somna om pga. av allt snoooooor. Aja, har precis ätit frukost och nu sitter jag på altanen. Sjukt skönt att ha ett extra rum igen nu när det blir finvere :) Dock oskönt att det blir så otroligt varmt när solen skiner, och att jag hostar när jag blir varm. Äh, skitsamma. Ska försöka göra lite ARL nu.

Hare bra, haj!



Haha, ibland blir det inte som man tänkt sig! Även att det ser ut som att hon inte har några öron, såg jag nu, haha.

Just det, det är hundkurs idag. Lär väl hasa mig iväg på det :)

Bilddagboken i mitt hjärta



Bengt och jag, hihi <3



Henrik provar mammas nya bikini, haha!



Jag och några coola grabbar från min förra klass pustar ut i Hovde efter någon fjällvandring.



Erika och Anna badar skumbad? haha.



Anna, Jag, Josse och Erika när vi konfirmerade oss.



Maria och jag uppe i Lakatjänna med Br250:n vettu sörru. Asfränt! Tur att Maria tog på mygghatten mitt i vintern!



Anna och jag. Kärlek var det!



Detta hade jag och Maria med oss när vi skulle ro till Hallen (och en massa pastasallad). Kan ju berätta att vi tog motorn på slutet, hehe.



Jag, Anna, Irma och Emma i typ sjuan? Haha, lite skillnad på hur man såg ut då och nu :)



Greta när hon var en bebis :)



För er som inte visste det så har jag varit pingisproffs en gång i tiden ;) Här spelar jag med Josse. Mattmars Sk, det var grejer det!


Jakt.



Josse, jag och Anna sitter och sjunger, faktiskt. Vi deppar inte.



Perla och Sokki. Två islänningar som jag och Maria spenderade en del tid hos.



Jag, Anna och Josse i åttan kanske? Med lite vårkänslor kanske :)



En av dom bästa dagarna i mitt liv. När jag var och provred Bengt och även fick honom. Där kan man säga att det är skillnade på utseende då pch nu! Skulle nog börja sexan där.



En skärtorsdag på Hallens skola. Tror att jag och Anna var lagledare för dessa.



Och alla dessa fjortisbilder, haha!



Nobelfest i åttan. Josse, Anna och Jag.



Flummiga Anna och Jag. Det var tider det.



Josse, Jag och Erika står och spänner oss på gymmet. Riktigt mycket muskler, haha!

Minnen alltså, så sjukt kul att kolla igenom alla bilderna man har på bilddagboken! Jag var sjukt flitig på att använda den under sjuan/åttan också, så det finns en del bilder.

Nu ska jag äta lite kvällsfika, är jättehungrig. Godnattpussn!

SegSöndag

Imorse bakade jag en rulltårta och marränger. Efter denna utmattande handling somnade jag på soffan. Vaknade för ett tag sen och nu sitter jag och äter potatis och purjolöks-soppa, mums.

Ja, det var väl typ det roliga från min dag. Eller tråkiga. Lär ju inte bli någon skola imorgon iallafall om man säger så.



Har inte ens varit med hundarna idag, illa!

Bilder från gårdagen

Igår vart det inte något bloggande, men mycket annat! Åkte först på angeltävling där jag, Maria och Lotta hade ett lag. Vi drog upp två gäddor, huskut grett. Men vann gjorde vi ju inte, men vi kom inte sist heller!

Senare tränade jag Jänta och grejs. På kvällen gick vi ut i skogen på jakt efter älghorn, som ni ser hittade pappa och Maria ett varsitt storhorn. Henrik och Jonas mekade på och fick på någe vis igång farfars gamla "Godisbil". När vi kom hem fikade vi och spelade spel. 

Hostade och snorade gjorde jag också i stora lass, asnajs.

 

Tur att det finns tidsfördriv






Hohohohohoho. Nu kom Hampus och Maria. Haj!

Hemma!

Varför blir jag sjuk hela tiden? :( Jag blir så less, ville hitta på något i helgen. Åker ju på angeltävling imorgon ändå, men det lär väl inte vara någon större njutning om förkylningen fortsätter i den här riktningen. Meenmen!Hoppas på sol iallefall :)

Övningskörde när mamma kom in till stan, blä för fredageftermiddagar i stan säger jag. Eller så var det bara för att jag var så otroligt trött som allt blev så svårt.

Oj, mitt i det här inlägget blev jag tvungen att kuta ut till pappa som fick problem med domkraften när han bytte däck. Den slutade funka så att man var tvungen att pumpa som en galning hela tiden. Jag höll på att spy med min hosta, asnajs.

Är sjukt less på att inte göra något, kanske därför jag skriver tråkiga inlägg som detta?



Jag och mor körde till IXO. Där hade dom smått och gott smink för tio kronor. Så då tänkte jag att jag skulle passa på att köpa lite sånt där smink som man aldrig använder. Typ ögonskugga och läppstift, haha. Självklart skulle jag ju pröva detta när jag kom hem ;) Jag tog nån bild och la upp på datan, men eftersom jag har väldigt svårt att se mig sminkad så så redigerade jag ändå till svart/vitt, haha.

Ha en trevlig kväll allesammens! Tror att Hampus kommer och tar hand om mig snart, fast det vet han inte om ;) Puss!

Glassigt och gulligt!

Träffade ju Anna igår. Vi satte oss tillslut på busstorget och åt lite glass, väldans trevligt. Extra trevliga var bilarna som stod bakom oss och spelade dunkadunka och börnade tufft. Vi blev så imponerade.




Jag rekomenderar iallafall den nya "Twistern", fyra av fem toasters!

Bilderna som skulle upp igår





Hoppbilderna faila ju lite, och sen började vi lektionen, haha. Men våriga är dom tycker jag :)

Inatt har jag sovit sämst. Blev snorig igår vilket gjorde att jag fick ont i bihålan när jag skulle sova, och hostan blev också värre. Så nu e jag lite less. Efter skolan kommer mor in. Vi ska övningsköra och sen gå på utvecklingssamtal. Ja, hon får följa med fast jag har fyllt arton år, knasigt.

Ha en brao dag! :)

Nattinatt

Nu har Kicki gått. Och det fungerar fortfarande inte att ladda upp bilder. Ska lägga mig nu. Känns som att förkylningen börjar ta om, kan det vara sant? :(

Godnatt! <3


walking on sunshine

Idag tog jag fram cykeln, härligthärligt! Lite trögt gick det för jag glömde bort att pumpa ;) Har precis ätit en sallad till middag. Prövade sådan där självplocksallad som finns på blåsan, gott blev det. Men det är ju inte så konstigt eftersom jag tog det godaste, hihi! Nu ska jag försöka hinna träffa Anna en sväng och sen kommer Kristina hit och pluggar och äter MuFFinS! :)



Tänkte ladda upp våriga bilder som jag tagit idag, men det  funkade inte, så jag tog nå fränt från arkivet.

Nej, hupphupp! Hörs, haj!

Jaha,

Undra vad denna dag har att bjuda på då? Solsken verkar det ju som iallafall :)

Puss!


<3

Pizzakit till middag, plugg, springtur och nu duschen! :)



Saknar min fining. Skulle gärna pussa Bengts lena mule nu. Åhh, hästmule, känslan alltså! Så len och mjuk. Men här i stan finns inte en hästmule så långt ögat kan nå!

Onsdag

Slapp dag idag. Gick ner på stan på eftermiddagen och shoppade lite tröjor, dom kostade ju bara 49 kronor styck ;)

Nu är jag i lägenheten och väntar på Maria. Hon ska hämta mig, sen åker vi på Maxi och handlar någon god mat.

Hörs haj!

Oj, så kom det ett berg ivägen igen!

För ett tag sen hade vi inte mycket att göra i skolan, nu har vi hur mycket som helst, höua, hatar det!

Efter skolan bjöd jag Hampus på middag. Sen satt vi i soffan, så att jag fick "Återhämta" mig efter dagen, haha. Skakade seriöst när jag kom hem, läskigt?

Sen kom ju Smart-jag på att jag skulle ut och motionera. Mådde typ segast hela dan på skolan, så jag tänkte att det var konditionsbristen. Tjena, rätt jobbigt att springa när man har varit/är sjuk! Men det gick ju en sväng. 



Pappa och Joppe för typ två år sedan kanske.

Har börjat längta till hösten jag, lär väl va den enda ;) Ska bli kul och se vad som händer med Jänta! Men först ska man njuta av sommaren :)

Nu är jag proppmätt efter att ha ätit en stor fruktsallad, mums! Ska väl lägg amig nu så jag är pigg imorgon. Godnatt!

Som om ingenting hade hänt

Sov som en kratta och mådde inge bra imorse, så jag stannade hemma från skolan. Kände mig piggare efter att ha sovit några timmar.

For hem på hundkurs, Jänta i mitt <3
På bussen in till stan var kräkhostan ett faktum igen. Störigt att det ska vara värst på kvällen så att det blir svårt att sova så att man är avliden dagen efter. Bajs på det. Men nu ska jag hälla i mig Cocillana, det löser nog världens problem ikväll.
Imorgon skulle SnällFrida komma på ensemblen, äntligen! Åh, man blir ju lycklig ända ut i tårna alltså, hihi :D
Puss och Godnatt på er!

Bä Bä Vita Lam

Blev ingen pimpeltävling iallafall. Tog och krattade och grejade lite, vart tog snön vägen!? Sen for vi upp till mommen och fikade och kikade på jättesöta lam. Så mulliga och gulliga så, eller ne, mulliga var dom inte direkt men. Ville ta med mig en hem, tänk vad  mysigt att sova med en sån ;)

När jag kom hem tränade jag Jänta och cyklade med Tramsan. Och nu är jag sjukt trött, vaknade precis efter en tupplur. Vet inte hur jag ska ta mig till stan heller, om jag nu ska in. Känner mig inte direkt frisk. Aja, vi får se.  




Söta va? :)

Godmorgon

Skitväder, grått, trött, ont i huvudet. Den här dagen började ju bra. Får se vad jag hittar på. Min familj pratade om pimpeltävling, men det är ju som inget som passar mig i det här vädret, haha. Då blir jag bara grinig.

Ne, lite pärgrynsgröt på det här så! :)


Baka baka liten kaka



BLÄ. Varför äter man fast man inte vill ha? Konstigt detdära. Gjorde iallafall en kaka som jag tror att jag visade i bloggen i sommras med recept och allt. Kladdkaka, (chokladkaka) med marrängtäcke.

Nu sitter jag och för över bilder till skivor, så att de inte ska försvinna om det händer något med datan. Alltid bra att vara på den säkra sidan! Har ju varit med om att dom försvinner, och det är inte så kul!

Sen blir det nog sängen!

Tar hand om mitt stackars lilla hår

Kändes som att mitt hår skulle ramla av imorse, när jag drog så bara lossnade det, haha. Har nog aldrig haft så här mycket hårspray i håret, men jag var ju tvungen, om coolfrillan skulle hålla sig uppe. Kletade iallafall i en massa hårinpackning nu, som kommer få vara i en lång stund, det gör nog susen.

Nu funderar jag på om jag ska göra någon spännande efterrätt, fast jag vet inte o jag har rätta sugen och lusten än, hm.. En chokladkladdkaka kanske? Verkade ju enkelt och gott.. Fast vanligt.. Men ändå ovanligt ;) Fast hallå, milkshake har jag inte gjort på länge, och det är ju sjukt gott! Hoppas att ni antecknar mina tankar :)



Vi skulle se trötta och flummiga ut, själv sitter jag med storflinet, haha.
 

Lördag

Trött och seg, fast jag har sovit ordentligt. Känner mig inte riktigt kry! Brukar ju alltid vilja göra en massa saker på helgerna, men nu har jag ingen lust. Var ute och tränade en sväng med Jänta, och det gick bra. Hon är så snäll så! :)

Nu har jag rostat lite solroskärnor och grävt fram lite polkagris i mammas förråd. Tänkte ta och kolla på "Trassel". för den är så sjukt bra :D Ni måste se den!



Med godis går allt, men när det går utan godis är lyckan större!

Nu är det över

Känns tråkigt för det har varit sjukt kul, men skönt att äntligen få helg. Kunde åka hem till Stenmyrudden på en gång efter konserten också, eftersom mamma och pappa var in och kikade, sköönt. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, inget dumt alarm eller något ska få störa min skönhetssömn. Kanske blir frisk om jag sover ordentligt, hoppas! Har massa nya bilder, men dom får ni se en annan gång, typ imorgon kanske.



Men en sköningbild kan jag ju bjuda på så länge ;)

Godnatt!


Kanske ska byta stil?



Haha, ne, tror inte det!

Nu drar jag snart iväg på OSD och rockar loss för sista gången. Haj!

med lite mer cocillana och tabletter så ordnar sig det här

Är hemma i lägenheten nu och hämtar nya kläder och ska försöka få till någon mat. Om jag orkar, har fått världens huvudvärk på allt ihop. Men det har varit en bra dag iallafall.







Lite av alla bilder som tagits. Nu ska jag sova en stund. Gör så istället för att fixa middag. Godnatt!

Sen kör vi igen!

Att gå musik är ingen lek

Kör, kör, kör. Min hals dör! Det låter förjävligt när jag sjunger, men jag får ju inte vara tyst, det är som det är. Kommer störa hela föreställningen ikväll också när jag börjar hosta för att det killas så mycket, haha :(

Skulle vilja ta mig en tupplur nu, men det hinner jag inte om jag ska hinna fixa håret. Om det ens är någon mening att fixa det, det lär ju ändå blåsa sönder.

Aja, hoppas ni befinner er på OSD ikväll, eller imorgon :)

Hare bra, haj!

Och imorgon är det fredag, vart tog veckan vägen!?


Muffinsfrämmande

Hampus och Tobbe kom och smakade mina muffins igårkväll, trevlans :)



Nu har jag typ ätit upp min frukost och ska snart gå upp på skolan, och jag gruvar mig. Ska hålla på ända till fyra idag också. Sen blir det körskola klockan fem och sen lär jag väl somna. Allt blir så mycket jobbigare när man är sjuk.

Men ha en bra dag allesammens! :)

Ont i rava med glad ändå

Ännu en skoldag med kör idag, med endast luncrast på 40 min (med spya till mat), jag höll på dö!! Från nio till tre minus 40 minuter, ni kan ju tänka er hur kul det var på slutet, men det svänger ju iallafall :) Så då gör väl inte en öm rumpa och hals någonting. Är småförkyld och det blir värre och värre för varje dag, men jag tror på att det stannar upp och blir bättre. Och tror man på något tillräckligt mycket så är det väl så?

När jag kom hem kände jag att jag behövde en rektun middag, så jag kokade potatis och purjulöks-soppa och bakade bröd, så sjuuuukt gott! Sen märkte jag att mina ägg höll på att bli för gamla, så jag tog och bakade lite muffins också.

Efter en misslyckad promenad med vårtecknet "onda behinnor", tänkte jag nu plugga lite allt möjligt och sen lägga mig.



Så söta så <3

Måndag och allt väl

Denna skoldag har bestått av kör, kör och åter kör. Har suttit med alla musikare i S1 och myst och svettats, så trevligt så! Efter skolan tog vi en vårig promenad ner på stan där vi fikade en sväng. Så trevligt sa!

Sen gick jag hem och lagade middag med Hampus, han bor ensam i två veckor nu, så vi lär ju sammarbeta med det framöver :) Nu kom vi precis hem efter en promenad nere vid sjön och järnvägsrucklen, så romantiskt så.

Nu tror jag att vi går upp till han och somnar. Måste sova så att jag orkar med ännu en dag med kör, åtminstone vila rumpan som tar rätt mycket stryk av att sitta på våra hemska trästolar en hel dag, haha. Godnatt på er!





(Tog bara kort på sjön, tågliken var inte så bildsköna)

Eftermiddag/kväll

Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat ute tillsammans med hundarna. Tog och cyklade med Tramsa och Tea. Och Joppe fick följa med på en långpromenad. Så mysigt så mysigt. Försöker njuta av tiden här hemma på helgerna så mycket som möjligt, och inte tänka på att det är måndag snart igen.

Fick ett tjusigt pannband av mor idag, det tackar jag för!



Men nu har solen gått ner och jag ska gå och duscha och mysa lite innan jag går och lägger mig. Ska upp tidigt imorgon, men det är det värt.

Puss o Godnatt!

Ska ni hålla på så här för evigt?

Vårsol i Finnvika

Har tillbringat dagen i "Finnvika" med angling, hundar, folk och fika. Fick inte en endaste fisk, men inte gjorde det något när det var sånt väder som det var. Hur härligt som helst! :)

Hade med kameran och tog en massa bilder och här kommer några!








Lite viktig info

Musikdirekt igår var super, hur många bra band som helst! :) Och ändå vann fel, haha. Kom hem till Stenmyrudden strax efter elva och var trött som få!

Idag har jag jobbat, rätt tråkigt. Men grett mä päning! Hampus följde med mig hem sen. Vi tog en promenad med hundarna, trevligt, tyckte jag. Nu ska vi äta godis som vi köpte med pant-pengar från idag, man skulle ju kunna se det som dricks :)

Pusshej!


Bilder från musikdirekt!



Fredagsfika!





Trevligt med lite fredagsfika sådär! :)

Nu ska jag packa det sista och sen gå ner på stan. Åker hem efter musikdirekt, blir stressigt, men det är nog värt det. Ska jobba imorn också, puh.

Ha en bra kväll allesammens! Puss

Virrig fredag

Idag har jag inte varit riktigt hemma alltså. Tog fel böcker till matten, kunde knappt räkna plus och minus, höll på somna, spillde ketchup på tröjan och gäspade mig igenom sånglektionen. Hur ska det sluta?

Har tagit mig en dusch nu ohc ska snart gå ner på stan och fredagsfika, blir trevlans det. Sen blir det musikdirektfinal ikväll, lär bli huskut trivsamt.

Nej, nu ska jag springa iväg på körskolan och fixa en grej. Pusshaj!

RSS 2.0